Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
válasz
K1nG HuNp #14414 üzenetére
Ne csüggedj és ne mondogass ilyeneket, hogy úgysem fog menni, mert egyrészről nem tudod, hogy fog menni, másrészről csak magadra olvasod a mantrát és amikor meg kéne feszülni egy picit, ott lesz a fejedben, hogy áh úgyse. hidd el tudom miről beszélek.
nem ismerem a szüleidet, de azt így látatlanban is el tudom mondani róluk, hogy a legjobbat akarják neked. Tuti marha pipák lennének, ha te azért nem mennél egyetemre, vagy azért hagynád ott, mert "nem lenne képed" pénzt kérni tőlük. Szerintem mondd el nekik mi aggaszt, biztos találtok rá megoldást, ne kész tények elé állítsd őket!
másrészről ha nem jön össze a tavaszi félévre a schönherz nem kell eret vágni, ott van még a tétényi koli és, ha jól tudom, a vásárhelyi és a martos is fogad korlátos számban villamosmérnököket. továbbá vannak külsős kolik, kicsit drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest