Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
de ha te villanyon van akkor neked matek b4 van vagy amilyen néven az most fut és nme valszám és a 2 nem ugyanaz
mert az infós keményebb
(infós valszám 5 krdeit, mat b4: 4kredit és akreditáltatni is csak infós valszám ->b4 irányba lehet)
(azért nehogy megsértődj, nem azért mondom)
(amugy szobatársaim tavaj rutinból átmentek zh-n sz'al ne parázz... majd vizsgán szórnak ki mindenkit)
-
M@trixfan
addikt
Ha jól gondolom villany »»» infó váltásról lenne szó. Ha igen akkor a legszerencsésebb helyzetben vagy!
Javaslom számodra ezen dokumentum részletes tanulmányozását:
[link]
Főleg azokat a részeket nézd ahol ezt látod: 4,00. Igen, ez egy jó kis VIK kiegészítés és valóban előnyösebb lett volna virágkötész szakon kezdeni a BME-t átkérési céllal. Ja, hogy Te karon belül szertnél és villanyon pont 3.99 az ösztöndíjátlagod? Sajjjjjnos pont nem elég.Persze máshova 2.5 minimum is jó lett volna de VIK-en belül nem.
Miután realizáltad, hogy ez pont azokkal kicseszés akik VIK-re vannak felvéve inkább számolj el szépen tízig és utána cselekedj...
Én csak két helyre vagyok felvéve az egyetemen és megkaptam, hogy menjek felvételit írni egy harmadikra is. 3-3.5 közötti átlag gyíkfing erre a célra, aki VIK-es az tudja mit jelent itt a 3.5. Még azt sem lehetett, hogy BSC-re vennének át hagyományos villanyról infó szakra. Welcome to the real world!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
tárgyat leadni nem lehet. olyat lehet h szarsz rá
és nem nem fogadnák el, a fent említett okokból. kivéve ha bsc-n vmelyik tárgy nincs (asszem SzAr nincs bsc-n ... hm de mégis van), akkor talán elfogadnák. átkérés meg ilyenek meg vik.bme.hu ott talán tucc vmi infót szerzni.
jah amugymeg matekot, fizikát valszeg át lehetne akkreditáltatni, legalábbis a fiz-t tuti, programozást nem hiszem, hacsak nem lett tökugyanaz az infós meg villanyos amit nem hiszek, mikrómakró meg ilyen szarok meg akkreditálhatók mindig, kivéve ha közgáz szakra mennél. digitet is valszeg, mert a villanyos digit kicsit keményebb mit az infós meg asszem több kredit is.
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
Másik kérdés: tárgyat még le lehet adni így a 6.ik héten?
Az az igazság, h Info1 nem nagyon fér bele az életembe, és ha félévtől amúgyis átmennék info-szakra, ott úgyis külön tárgy az architektúra, meg az oprendszerek, nem? Vagy szerintetek ha meglenne az info1-em, elfogadnák
-
emitter
őstag
felvettem mindent, kivéve 1 keresztet nem tudtam (jelek1
), mert mindig ütközött vmivel.. hát ez elég gáz nem? Jelekre sok tárgy épül a későbbiekben?
Az egyik mikro-makro is ütközik digit2-vel, mondjuk ebben az esetben nem kérdés, h melyiket fogom hanyagolni
Legalább másfél órát szenvedtem mire összeállt az órarendem.. mindezt könnyítésképpen 3-4 böngészőlapon végezve
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest