Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Egyébként én Tap and Strumban játszom skilled fokozaton
. -
BalaNce87
addikt
Hát ez kurva jó

-
RexpecT
addikt
Annak aki szereti a Guitar Hero-t:[link]
Idézet a kmk-ról:
"Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat nyújtani. Hát tud. A JamLegendben kétféle játékmód van, a könnyebben csak három billentyűt kell időben megnyomnunk - ez még a tizenkettő-egy-tucat lenne. A nehezebb változatban viszont az egyik kezünkkel "le kell fogni" a hangot (vagyis megnyomni 1-5 között az adott számot), a másikkal meg "pengetni" kell, azaz az entert pont a megfelelő ütemben nyomogatni. És persze, itt is van négy nehézségi szint, az elsőben csak 1-3 közötti számokat kell nyomogatnunk, a harmadikban viszont - számomra megoldhatatlanul nehezen - 1-5 közöttieket, gyorsan váltakozva (épp ezért a negyediket ki sem próbáltam, zongoristák előnyben). Iszonyat mennyiségű zene van fenn, stílus és előadó szerint is válogathatunk, szerintem mindenki talál ízlésének megfelelőt. Ha még ennyi is kevés lenne, lehetőség van a számítógép által generált ellenfél ellen játszani, ami első blikkre hülyeségnek tűnik, de valójában zseniális ötlet, felébreszti ugyanis a szunnyadó versenyszellemet, ezáltal még nagyobb teljesítményre sarkall. Ja, és akár a saját számunkat is feltölthetjük. Ezen kívül a billentyűzet konfigurálható, ha valakinek nem tetszene az alapleosztás. Végül eredményeinket rögtön közzétehetjük a Facebook-on is, hadd sárguljon a kollektíva. És a játéknak ezek csak azok a funkciói, amik regisztrálás nélkül is elérhetőek...
Szerepel - kicsit butított változatban, de hasonló játékélményt nyújtva - a Kongán is, szerintem méltatlanul alulértékelve."
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Az elsőn kívül az összessel boldogultam.