- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Egyébként én Tap and Strumban játszom skilled fokozaton
. -
BalaNce87
addikt
Hát ez kurva jó

-
RexpecT
addikt
Annak aki szereti a Guitar Hero-t:[link]
Idézet a kmk-ról:
"Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat nyújtani. Hát tud. A JamLegendben kétféle játékmód van, a könnyebben csak három billentyűt kell időben megnyomnunk - ez még a tizenkettő-egy-tucat lenne. A nehezebb változatban viszont az egyik kezünkkel "le kell fogni" a hangot (vagyis megnyomni 1-5 között az adott számot), a másikkal meg "pengetni" kell, azaz az entert pont a megfelelő ütemben nyomogatni. És persze, itt is van négy nehézségi szint, az elsőben csak 1-3 közötti számokat kell nyomogatnunk, a harmadikban viszont - számomra megoldhatatlanul nehezen - 1-5 közöttieket, gyorsan váltakozva (épp ezért a negyediket ki sem próbáltam, zongoristák előnyben). Iszonyat mennyiségű zene van fenn, stílus és előadó szerint is válogathatunk, szerintem mindenki talál ízlésének megfelelőt. Ha még ennyi is kevés lenne, lehetőség van a számítógép által generált ellenfél ellen játszani, ami első blikkre hülyeségnek tűnik, de valójában zseniális ötlet, felébreszti ugyanis a szunnyadó versenyszellemet, ezáltal még nagyobb teljesítményre sarkall. Ja, és akár a saját számunkat is feltölthetjük. Ezen kívül a billentyűzet konfigurálható, ha valakinek nem tetszene az alapleosztás. Végül eredményeinket rögtön közzétehetjük a Facebook-on is, hadd sárguljon a kollektíva. És a játéknak ezek csak azok a funkciói, amik regisztrálás nélkül is elérhetőek...
Szerepel - kicsit butított változatban, de hasonló játékélményt nyújtva - a Kongán is, szerintem méltatlanul alulértékelve."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Az elsőn kívül az összessel boldogultam.