Új hozzászólás Aktív témák

• borg315

aktív tag

válasz Mosqu!to #51 üzenetére

A több ember, az annyit tesz, hogy a barátnője mesélte neki.

barátnője, ő, te, 2 emberen ment keresztül. nem sok, de tud elég lenni :)

A történetek színzésére nem tudok mit mondani, amit barátai mesélnek neki, azt hitelesen adja vissza (egyik droidsztori bátyámtól származik, meg nagz-tól származósokat is tudom tőle hitelesíteni), az idegenekről nincsenek információim.

az, h az esetek egy részében a valóságnak megfelelő az előadás, önmagában nem jelenti azt, hogy minden esetben az. persze nem is zárja ki. viszont nem reagáltál a felvetésemre, ti. h a lenézett emberekről szóló sztorik színezése valószínűbb (minden mesélő esetében).

Viszont szerintem ti sem tudtok olyan történetet mondani, amit bizonyíthatsz, hogy nem igaz.

? nem azt kérdőjeleztem meg, h igaz, hanem azt kezelem távolságtartással, h ebben a formában igaz.

Ja tibibácsit meg hol hurcolták meg? Én ilyenre nem emlékszem.

országos botrány volt, h amikor kijelentette, h a név nélkül pocskondiázó chat-esek ''társadalomképtelen, sunyi alakok'', abból a média csinált egy ''a netezők társadalomképtelen, sunyi alakok'' kijelentést, amin utána meg jól felháborodtak. tibibácsinak ez az alakuló zsíros minisztériumi állásába került, nem mintha megszakadna a szívem, de a vád akkor is igaztalan és alattomos, és azóta is a meghamisított ''idézet'' kering a neten.

off2: ha jobban belegondolok, tomcat2 sincs túl jó véleménnyel az anonim csetes megmondjukafrankót-gyerekekről, lehet h közös platformra kerülnek? ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés