- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
Ráczkölke #76 üzenetére
Akkor kiábrándítalak: azért csinálják, mert sok (nagyon sok) pénzt kapnak érte. Aztán lehet, hogy élvezik egy részét, de én nem dugnám örömmel a pofám medúzák közé, hogy aztán a saját vizeletemmel öblítsem le, ahogy egyáltalán nem enném meg a saját hányadékomból sütött omlettet sem, és ők sem puszta gyönyör kedvéért teszik. A műsor maga is szvsz 5 percig nézhető, aztán dögunalom.
-
Ráczkölke
tag
Régebben én is néztem a Jackass-t; Az nekem nagyon bejött... Szerintem ezt az egészet azért csinálják, mert élvezik az életet, s nem akarnak unalmas kispolgárok lenni...(Nem mondom, h élvezet nézni, amit csinálnak... de éppen ezért különlegesek);
Gratula nekik...
-
WEBER
tag
nos régen a római korban és azelött is már jónéhány nép azt nézte előszeretettel hogy az oroszlánok, korkodilok és tigrisek hogyan harcolnak az emberrel. Élőben végignézték ahogyan meghalnak és a gladiátorharcoknál még az életükről is döntöttek. Voltak akik akasztásra jártak és voltak akik inkább elmentek valakit megkövezni.
Ezt a problémát régebbről kell elkezdeni átgondolni.
Szvsz az emberek szeretik mások szenvedését nézni mert valamiért szórakoztatja őket vagy esetleg azon idő alatt védve érzik magukat.
Az ember gyakran szívtelen és kegyetlen de ezt el kell fogadni.
azt hogy valaki miért csinálja hogy smirglipapíron huzatja végig magát? Hát sokan bekerülnek a diliházba de sajnos ott is teltház van. Nem fér be mindenki. -
DBoy
csendes tag
válasz
radirpetya #73 üzenetére
Hidd el nem lesz gagyi ;)
van másik előzetest de az nagyon gagyi minden jelenet bennevan szinte teljesen
ezért csináltam ezt!
elég gagyi ez de legalább nincs benne minden, nembay de ha kész lesz a film akkor több jelentetet belektudunk majd csipni!
különben volt pisivászat,kutyakajaevés
ami még lesz:
''ádámkosztüm>> buszon,utcán...''
''4 db dinyét rádobunk a gyerekre''
meg stb..
jó lesz ez csak kikell várni...
----------------------------------
http://crazy-boys.atw.hu/ - Crazy Boys / full movie coming in 2006 /
--------------------------------------------------------------------------------------------------- -
DBoy
csendes tag
ilyen a CrazyBoys is...
http://crazy-boys.atw.hu -
PuFFoK
tag
Mostmár kellőképen felizgattatok, lehet megnézek egyett
ugyse tudtam eddig, hogy miaz a dirty sanchez, azthittem valami buzi musor
-
Territórium
újonc
Na szeva mormota.Én csak annyit szolnék hozzá úgy hátulról beszúrósan,
akinek nem tetszik nem kell nézni.
Örülök,hogy abban amit írtál legalább van ész.Mert nagyon sokan azt képzelik magukról ,hogy ők az atyaúristen.És örülök ,hogy annak ellenére ,hogy nem tretszik,nem fikázod.
Tudod én és a haverjaim is szeretjük a jackasst és a dirty san...-zt.És szeretjük csinálni is.És persze rögzítjük is.
De ha belegondolsz ,hogy csak 1x-élsz és mindent kiszeretnél próbálni,akkor ez mért maradna ki a sorból?
Persze,vannak emberek akik enélkül szeretnék leélni az elsanyargatott egyhangú életüket.Én se vagyok külömb tölled.Csak az a külömbség,hogy soha nem szeretnék felnőni,lehet,hogy ezzel próbálom elnyomni a felnőtté válást.Csak gondtalanul felelősségtudatlan állapotba kerülni egy két órára.
Aztán minden folytatódik elölről.Reggel a suli
- Kezit csókolom tanárnő.
Aztán mehetsz haza tanulni.és ez megy minden nap.És hidd el hogy ez az érzés,hogy tudod hogy a haverokkal minden hülyeséget megtehetsz ez megadja a kedvet az élethez.És néha még túl sok önbizalmat is ad a társaság és a kamera.Így mindent bevállalsz.Gondoltad volna,hogy valaki képes fényes nappal oda sza...-ni a profi elé?
Egy normális ember soha se tenne ilyet.De én mégis megtettem mert jó buli volt és legalább azon is túlestem a fehér alagútig.és még emellett sok más ökörséget.
Bocsássatok meg,hogy ennyi ökörséget írtam.
De így érzem.
És ha egy kicsit is tetszik akkor érdemes kipróbálni.
Egyszer egy nap a suliba elmeséltem a történeteinket a számtek tanárnak.És megkért,hogy hozzak neki egy-két felvételt.Mondtam hát jó legyen.Megnézte és azt mondta:
-Bárcsak annyi idős lehetnék mint te,hogy énis megtehesse ilyen baromságokat.De már komoly állásom és feleségem van.Nem tehetem őket kockára.
Peace és gondoljátok át amit a tanárom mondott.
amíg van rá lrhrtőség. -
dencsike
újonc
neeem ennyire jó arcok!!! ti vagytok a faszok hogy fikázzátok!pfffffffff
-
TéKrys
senior tag
Manapság szabad hülyének lenni. SŐT!!Amíg van igény rá még keresik is őket. Egy-két ''mutatványuknál'' majdnem elhánytam magam. De ha nekik ez jól esik, hát csinálják.Régen is biztos csináltak ilyeneket csak legfeljebb nem adták le a TVben.
-
zsoleee
csendes tag
Azért a Dirty Sanchez durvább mint a Jackass ! A Dirtybe olyanokat csináltak hogy aszhittem hogy ezek egy hüje állatok (mondjuk azok),mer most egy értelmes ember csinál ilyet hogy ászúrja a zacsiját meg fejét rajzszögbe üti! Inkább nem részletezem mert holnap se fejezném be! A jackassről annyit hogy azok azért nem ennyire elvontak!
De azért még szoktam nézni !!! -
Eh, nem úgy értettem. Pusztán számomra ellentmondás, hogy valaki iszonyú laza, nagyon nagy arca van és nagyon erősnek hiszi magát (szavakban), közben pedig szívbeteg, és egy harciasabb 12 éves gyerek ki tudná ütni a ringben. Ellentmondás van a kemény gyerek imázsa --> <-- és szívbeteg mivolta között. Legalábbis nekem. Amúgy a szívbetegség nyilvánvalóan nem negatív jelző, csak egy betegség. Pont.
[Szerkesztve] -
Figyelj, nem úgy értette.... Én is amikor osztálytársma több héten keresztül b@szogatott,
ott ÓRÁN ordítani fél percig torkom szakadtából g*ci, f@sz, stb. , és közéjük került tök véletlen a szakmunkás.. Neke msemmi bajom velük, sőt, családtagjainm is vannak köztük... Tehát ugye a szívbetegség nem yo dolog. Majka nem yo dolog, Összefüggés... -
dj.saabe
aktív tag
cső
Én birom mindkettő adást !! nagyon kafabár sokszor amit csinálnak azon alszörnyülködök hogy hogy tudnak ilyen hülyék lenne (inkább a dirty)
Jackassék inkább csak lököttek sok hülyeséget csionálnak de nem megy a végére át szinte ''öncsonkitásba''. nembaj ha engedik hogy menjen akkor engedik iaz van amin lehet röhögni bár nekik fáj mi9nt állat.
összegezve ha elkapom akkor megnézem őket !! -
chop
őstag
hol szokott lenni ez a sanchez nevu urge? kezd erdekelni
-
borg315
aktív tag
A több ember, az annyit tesz, hogy a barátnője mesélte neki.
barátnője, ő, te, 2 emberen ment keresztül. nem sok, de tud elég lenni
A történetek színzésére nem tudok mit mondani, amit barátai mesélnek neki, azt hitelesen adja vissza (egyik droidsztori bátyámtól származik, meg nagz-tól származósokat is tudom tőle hitelesíteni), az idegenekről nincsenek információim.
az, h az esetek egy részében a valóságnak megfelelő az előadás, önmagában nem jelenti azt, hogy minden esetben az. persze nem is zárja ki. viszont nem reagáltál a felvetésemre, ti. h a lenézett emberekről szóló sztorik színezése valószínűbb (minden mesélő esetében).
Viszont szerintem ti sem tudtok olyan történetet mondani, amit bizonyíthatsz, hogy nem igaz.
? nem azt kérdőjeleztem meg, h igaz, hanem azt kezelem távolságtartással, h ebben a formában igaz.
Ja tibibácsit meg hol hurcolták meg? Én ilyenre nem emlékszem.
országos botrány volt, h amikor kijelentette, h a név nélkül pocskondiázó chat-esek ''társadalomképtelen, sunyi alakok'', abból a média csinált egy ''a netezők társadalomképtelen, sunyi alakok'' kijelentést, amin utána meg jól felháborodtak. tibibácsinak ez az alakuló zsíros minisztériumi állásába került, nem mintha megszakadna a szívem, de a vád akkor is igaztalan és alattomos, és azóta is a meghamisított ''idézet'' kering a neten.
off2: ha jobban belegondolok, tomcat2 sincs túl jó véleménnyel az anonim csetes megmondjukafrankót-gyerekekről, lehet h közös platformra kerülnek? ;) -
Mosqu!to
addikt
A több ember, az annyit tesz, hogy a barátnője mesélte neki.
A történetek színzésére nem tudok mit mondani, amit barátai mesélnek neki, azt hitelesen adja vissza (egyik droidsztori bátyámtól származik, meg nagz-tól származósokat is tudom tőle hitelesíteni), az idegenekről nincsenek információim. Viszont szerintem ti sem tudtok olyan történetet mondani, amit bizonyíthatsz, hogy nem igaz.
_az: tomcat tapló? Ez a majkás sztori szerintem lehet hiteles, sok ilyen nagyképű fasz van, speciel ebből a nyálgépből ki is nézem. Anno láttátok azt a kész átveréses műsort amiben ő szerepelt, és reppelnie kellett? Nagyon beégett mert semmit sem tudott produkálni.
Ja tibibácsit meg hol hurcolták meg? Én ilyenre nem emlékszem...
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
-
borg315
aktív tag
1. ettől még igaz, h több emberen futott át a sztori, ami eleve távolságtartásra kell(ene hogy) ösztönözze az embert.
2. tomcat2-ről elterjedt, hogy alaposan kiszínezi a történeteit..
3. kis hazánkban egyesek körében nagy divat a fikázás, ezek után egy adott embertől egy hozzá képest idegen környezetből származó emberről mesélt fikázós sztori extra távolságtartásra ösztönöz.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
válasz
Intelligencs #42 üzenetére
Nem értem hogy a szívbeteget milyen alapon használod degradáló jelzőként...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Intelligencs #42 üzenetére
Na a nagy majka... leírok egy sztorit, amit Tomcat írt, azaz leírta, amit barátnőjétől hallott(akivel megesett). Bemásolom nektek:
A helyszín a tesco vevőszolgálata, a szenvedő alany a pultoslány.
''- Hol van egy konnektor?
- Jó napot kívánok!
- Ki akarom próbálni ezt a porszívót.
- Uram itt nincs konnektor.
- Mi a faszért nincs konnektor?!
- Csak itt nincs. A mûszaki osztályon, ahol a porszívók is vannak, ott van, vagy ha nem akar vissza menni az áruházba, a WC-ben is talál.
- De hát nem ismer meg, én a Majka vagyok!
- Uram, akkor sincs konnektor.
- Na ide figyelj te kis kurva, szétbaszom a fejed, ha nem próbálhatom ki ezt a szart!!
- 3 napon belül visszahozhatja, ha nem mûködik, vissza fogjuk venni.
Mindezt a pulton keresztül áthajolva ordította a barátnõm arcába. A biztonsági õr látta mindezt, de nem tett semmit, mert hát õ a Majka.
- A faszomba!
Azzal elment.''
Undorító.. -
-
RAM
őstag
Próbálkoztak a Coolon Majka papáék Jackass félével.
Becsődölt? -
Dilikutya
félisten
Amint valamiből divatirányzat lesz, megszűnik kívülálló, lázadó lenni. Amúgy a deszkázás szerintem nem lázadás. Hogy lehet gördeszkával lázadni?
Amúgy nem kell az MTV-hez menni egy kis valóságért... valamelyik nap az újságosnál látom kitéve valamelyik szennylapban, hogy győzike is bekameráztatja szerény kéróját...
Egyébként én nem izgatom magam a sok szar miatt. Egyszerűen nem nézem, és kész. Két út állt előttem. Vagy nézem, és hozzáhülyülök a tömegekhez, vagy odamegyek a falhoz, és kihúzom a TV-t a konnektorból. Nem bántam meg. Jó nekem TV nélkül. A többi butuljon csak. 20 év múlva pedig én, és a másik néhány tucat ember, akik nem nézünk TV-t, fogjuk uralni a sok elhülyült embert és a világot -
_az
senior tag
de a lázadás jelenségből akkorra lett nagy divatirányzat... szerk: mármint mikor jöttek ezek a műsorok... akkor terjedt el igazán a deszka és társai
mindegy nem vagyok nagy szociológus, meg minden
ezek vannak, egymást majmolják, azzal keresnek rengeteg pézt, hogy hiperbaromságokat művelnek és bohóckodnak(annyi pézér még én is tenném tán)... és ja követik a valóságsókat, próbálnak minél meghökkentőbb dolgokat művelni...
mellesleg ahogy elnézegettem az mtv-t az már 1 az 1ben valóságfasság, nonstop sztárok mindennapjait mutatják be tiszta fasság, de ez már másik téma...
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
Az egész Coolban csak a South parkot nézem... egy kis nosztalgia... De ez a két szar... hogy lehet ezt leadni, és műsorként kezelni? Ha annyira bántani akaják magukat, menjenek be a börtönbe, és kezdjék ordítani, hogy halál a négerekre! Az elkövetkező három másodperc életük legiszonyatosabb fájdalmait hozná... és innentől kezdve biztos érzékeny téma lenne odahaza a testi épség ...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Lázadás a szart. Hülye médiabiznisz, amihez találtak néhány emlebeteget. Egyenes következménye a valóságshowk megjelenésének: a nézőnek egyre mélyebb pöcsségeket kell mutatni, hogy tutira odakapcsoljon. Kezdetben még elég volt egy bekamerázott villa, most már oda kell szögezni a faszát valakinek egy deszkához. Fogadni mernék, hogy még a mi életünkben műsor lesz a kivégzés.
-
_az
senior tag
de régen ez akkoris ilyen lázadásszerűség volt: jólfésült helyett kócos, extrabő farmer vasalt vászon helyett... ez egy ilyen lázadás volt a konzervatizmus ellen...
aztán lett belőle divatirányzat... -
bbazsy
őstag
JackAss sztem egész jó, az undorító poénokat leszámítva..
Csináltak viszont benne olyanokat, amitől fogtam hasam. -
_az
senior tag
namost ez a jackass láz viszont akkor jelent meg, mikor eszméletlen divatosak voltak ezek a ''lázadások''!!!
csakhát a nagy sikerre való tekintettel csináltak néhány klónt...
a tv meg a divat már csak ilyen -
gyufa
tag
''Nincs szükségünk semmi másra, médiaterror gombnyomásra.''
''Saját gondolatunk már egy fikarcnyi sem maradt, leépültünk szellemileg 1-2 óra alatt.''
Egyébként a készítőket megértem, ennyi lóvéért én is legurulnék egy székkel a félcsövön. Azokat nem értem akik ezt rendszeresen nézik.
Múltkor láttam az egyik ilyen műsor promóját, a csávó beleokádott a kezébe, aztán arcot mosott vele.
De a valóságshowknál jobb, az tuti
[Szerkesztve] -
borg315
aktív tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
Ha ránézek az MTV-re, mit látok? Piercing? Falfirka? Tetoválás? Mindehol ezeket látom. Akkor ez most lázadás lenne? Kötve hiszem. Manapság meglepődik valaki azon, megbotránkozik azon, hogy piercinget lát orrban, szájban, állban, segglyukban, nyelvben, fülben? Aligha.
eh, szívemből szóltál. lassan a kanonizált ''lázadás'' elhagyása lesz a lázadás.
mellesleg lázadni a rendszer ellen szoktak, a mai teenager-ek ezzel szemben szépen kötelességtudóan belenőnek a fogyasztói társadalom bonsai cat-üvegébe. király. -
borg315
aktív tag
válasz
Dilikutya #18 üzenetére
amúgy tisztában vagyok vele, h a jackass-esek kaszkadőrök.
Ott pedig, ahol a gyerek lenyel valami fosfélét majd kihányja, szintén nem jó példa a más baján szörnyülködésre...
egyrészt ebben sztem nincs teljesen igazad, másrészt olvasd el a perjel utáni részt is az eredetimben. -
Dilikutya
félisten
LÁzadásnak nevezni erős túlzás. Csak a gazdag középosztálybeli amerikai fiatalok hiszik azt, hogy lázadnak. A szószerint vett numetál kifújt, a trend éllovasai, a Limp Bizkit és a Linkin Park sosem lesznek képesek megismételni a 3-4 évvel ezelőtti sikereket. Az MTV által támogatott ''deszkáspunk'' szintén kimúlt, az utóbbi évek üstökösként felttűnt fiatal zenekarai sehol sincsenek már az eladásokat tekintve. A régóta működő bandáknak a trend hanyatlása nem okoz gondot, kialakult közönségük van, de a TV által nyomatott társaik elveszthetik bázisukat. Ha ránézek az MTV-re, mit látok? Piercing? Falfirka? Tetoválás? Mindehol ezeket látom. Akkor ez most lázadás lenne? Kötve hiszem. Manapság meglepődik valaki azon, megbotránkozik azon, hogy piercinget lát orrban, szájban, állban, segglyukban, nyelvben, fülben? Aligha. A falfirka a hiphop kultúrához tartozik, mára ez a közeg felhígult, minden második kiscsákó reppernek mondja magát. Amióta a graffitisek saját falszakaszt kapnak, ez is elvesztette jelentőségét. A hatalmas, tényleg művészi graffitik eltűntek, a kis hitvány, mindent elborító falfirkák pedig szintén nem nevezhetők lázadásnak... A tetoválás, bár nem említetted, de ide tartozik. Amikor megjelent, jelentősége volt. Sokáig jelentéssel bírt, bizonyos információkat hordozott viselőjéről, valamit ábrázolt, amihez tulajdonosának köze van. Manapság mindenki ilyenolyan nonfigurativ ábrákat rakat magára, a jelentés megszűnik. Lázadás ez? Nem. Manapság nincsenek lázadók ilyen szinten. Ebben a társadalomban, amiben élünk, nincs szükség lázadásra, hiába próbálkoznak tömegek a maguk módján, abból legfeljebb divat lesz előbb-utóbb.
A Jackass tehát semmiképpen sem lázadás. -
_az
senior tag
válasz
Dilikutya #23 üzenetére
azért ''lázadnak'', mert most az a divat... nézz rá az mtv-re... nu metyál, sknyolcer, falfirka, piercing az orrba, pank vagyok, stbstbstb... na ők pont ezt az imidzset építik azzal, hogy ők önpusztítóak, nem félnek semmitől... amúgyis mind deszkások, szal abba a csoportba tartoznak... a másik része meg igenis az, hogy olyasmiket is csinálnak, amiket max rajzfilmekben látunk -->ez pedig idióta morbid humor...(télleg a tom&jerry féle szadista kínzások jutottak eszembe róla
)
és ez csak természetellenes, hogy azért csinálják, mert sokan nézik!
(amúgy nekem is teccik, bár monnyuk rólam lepereg)
-
Dilikutya
félisten
Tom és Jerry-t ne keverjük bele, Jerry nem szögezte oda Tom f@szát semmihez
Amúgyis... nem lehet a kettőt egy lapon említeni.
Lázadás... lázadni van értelme nem tetsző politikai /társadalmi rendszer ellen. Lázad a tizenéves a szülői hatalom ellen... a normális életmód ellen mi a f@sznak kell lázadni? Ily módon unatkozó jómódban tengődő seggfejeknek tűnnének, akiknek nincs jobb dolguk... DE itt nem erről van szó. Nem lázadnak semmi ellen. Egyszerűen rájöttek, hogy a primitív amerikaiaknak (meg még sokaknak) ez a fajta szórakoztatás nagyon jól eladható. És itt lép be Murphy mester a képbe... ami eladható, azt el is adják. Ennyi. Nem kell belemagyarázni semmiféle lázadást. Épp ellenkezőleg! Nem lázadásról van szó, hanem a primitív fogyasztói társadalom kiszolgálásáról. Amit milliók néznek szájtátva a TV-n úgy, hogy nem képesek elkapcsolni, az nem polgárpukkasztás. -
_az
senior tag
az egész lázadás a normális életmód ellen, csak ilyen vicces formában... gyakorlatilag polgárpukkasztás...
namost a humor forrása és a vicc forrása az, mikor össze nem illő dolgokat összeteszünk. ezért röhögnek ők akkor, mikor önpusztítást végeznek...
normális ember nem szögezi önmagát, nem gyújtja meg a seggét, stbstbstb...
ők viszont olyan dolgokat művelnek a való életben, amit eddíg a csak tom&jerryben láthattunk, ráadásul csomószor tök nyilvánosan, exhibicionista módon... ez pedig színtiszta morbid humor!!! amúgyis kaszkadőrök, meg bohócok, meg stbstbstb... szal a humor forrása a megbotránkoztatás
kicsit hasonló fíling, mint amikor pl suliban órán elkezd ökörködni az ember, szétröhögöd magad olyan apróságokon, amivel a felb@szhatod a tanár fejét... -
Hát nem tudom... Én pánikszerűen elkapcsolok, ha ekkora szart látok.
Egyébként nyilvánvalóan van rá kereslet, hisz Mormota Mester is nézi. Az emberek szeretik a veszélyt (nézni), főleg ha ők nincsenek abban. Ez olyan, mint a zuhogó eső: majd' mindenki szívesen nézi az ablakból, de elázni már kevesen szeretnek. Hát Jackass szeret elázni is... ízlések és pofonok. Amúgy meg, gondolom jó gazdag lett ezekből a szarságokból. -
Dilikutya
félisten
A Jackass nem szarul járás, mivel minden megvan benne tervezve. Amúgy, az egész jókora kamu az életveszélyes akciókkal. Tudjátok ti, kik ezek az emberek? Volt a wan2-ban egy cikk a Jackass-ről. Az összes srác kaszkadőr, extrém sportoló, stb... azok az esések előre megtervezett jelenetek, a veszély legkisebb jele nélkül.
Ott pedig, ahol a gyerek lenyel valami fosfélét majd kihányja, szintén nem jó példa a más baján szörnyülködésre... -
Dilikutya
félisten
Egyszer láttam a Jackass-ből egy részt az MTV-n. Ültek kisgatyában körben, és szép sorban felválltva tököndobták a szembenülőt egy kemény gumilabdával, amitől a célszemély kifekszik, fetreng egy sort, majd visszaül, és ő dob. Ebben mi a vicces? Inkább szánalmas. Nagyon ostobák az emberek.
-
Digital
addikt
sanchez szerintem királyság! Tegnap este a csákó odaszögelte egy U szöggel a f@rkát egy léchez
-
mormota
senior tag
válasz
Dilikutya #11 üzenetére
én csak a jacass-t néztem soxor, mert az még elmegy, a sanchezt azért néztem, mert lekötött. azt nem mondtam, hogy tetszett is. egyszerűen nem tudtam elkapcsolni, mert valami miatt néznem kellett. belső késztetés.
erre a belső késztetésre vagyok kiváncsi, hogy vajon ti hogy gondoljátok, mi ez a belső késztetés -
_az
senior tag
polgárpukkasztás, lázadás, szerintem ez a 2 varázsszó...
ugyanankkor igen vicces is sok helyzetben, sokszor ilyen kandikamera szerűség
szal ilyen bohócok ők
namost szerintem is sanchez már kicsit túl durva... mikor odatűzte a fülét/kezér egy asztalhoz, aztán kitépte, há bazz... gondolom próbálnak egymáson túltenni... -
Dilikutya
félisten
A topiknak onnantól kezdve, hogy a nyitó is nagy rajongója az említett műsoroknak, semmi értelme
Tegye fel először magának a kérdést
-
mormota
senior tag
válasz
strike-force #9 üzenetére
mert a nézettségi adatok azt mutatják, hogy a 23ik ismétlést is annyian nézték meg, mint a 11-et.
-
anno 2002 magasságában láttam a PRO7-en erről egy riportot, pl. Németben volt egy arc, aki körülmetélte magát otthon pusztán Jackass-ségből, miközben az egészet nyomatta a netre webkamerán.
szerencsére ezek a dolgok már kifutóban vannak, Johnny Knoxville már rég abahagyta, rögtön miután leforgatta a Jackass The Movie-t. Nem is értem miért játsszák még a tv-ben a 23-ik ismétlést. -
mormota
senior tag
válasz
strike-force #6 üzenetére
valóban, most hogy mondod... dirty sanchez elején mondják is a bemutatásnál, hogy angolok. valami kicsit nagyobb városból..
hű, te aztán jól vágod ezeket a műsorokat.
visszatérve a kérdésre: nem lehet hogy azért szeretik ennyien, mert amilyen stuntok voltak anno a jackassban, egy hétköznapi ember fejében mégcsak meg sem fordult, hoghy véletlenül is utánukcsinálja.
azáltal, hogy végignézte, felment benne az adrenalin, és mint egy dopping vagy drog működött a műsor -
kisninja
őstag
válasz
strike-force #6 üzenetére
Hmmm lehet
-
sztem dirty sanchez angol (akcentus alapján)
régebben én is néztem a jackass-t meg egy pár camp kill yourself-et, viva-la-bam-et, akkor steve-o-nak is volt valami műsora, megvan: Wildboyz, de végülis maradtam a Punk'D mellett mert abban sohasem csalódtam.
Ashton Kutcher a legszéthullottabb arc!
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
Jóó kérdés ???? Amerikaiak!!!!!!!!!
-
mormota
senior tag
válasz
strike-force #2 üzenetére
ezt láttam énis, kicsit (tényleg csak kicsit bele is olvastam)
de most kicsit jobban majd beleolvasok.
de azért ott van a kérdés: miért ilyenek az emberek? miért nézik meg sok1000-en? -
esetleg?
Bővebben: link -
mormota
senior tag
tegnap érlelődött meg bennem a gondolat, miközben néztem a Cool Tv-n a dirty sanchez-t. Elgondolkodtam, hogy mi célból/okból csinálják azok az emberek ezt a sok hülyeséget, és hogy miért nézik ennyien, és miért szeretik ennyien ezt a műfajt.
Jó a jacass az egy lightosabb kategória volt, és azt még szerettem is nézni, emrt abban tényleg voltak ötletes dolgok.
De ez a dirty sanchez... nem tudok elkapcsolni róla, de nevetni se tudok. és mégis leköt.
ennyire szomjazik arra az ember, hogy lássa, ahogyan mások belefexenek a csalánba, megeszik azt, esetleg olyan mutatványokat csinálnak, amikben akár meg is halhatnak, vagy éppen itattűző kapocs-belövővel lődözik egymást, esetleg smirglipapíron huzatják végig magukat pucér seggel.
valami magyarázza már el nekem, hogy iért ilyen az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Medence topik
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest