Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hogy lehet valakit tiltó listára tenni? Eddig csak üzenetek alatt láttam ezt a lehetőséget és ott is csak akkor hogy ha kapok az illetőtől egy levelet
-
válasz
raczbettina
üzenetére
Én 21-én igényeltem, de még nem kaptam, ha megkapom és addig nem kapsz seniktől akkor tied lehet, ha netán meg küld neked valaki, akkor írd be majd a topicba lécci

-
raczbettina
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót az iwiw-re!
Már több hónapja várok, de senki sem küld nekem egyett,
bennetek van minden reményem. 
e-mail címem: raczbettina@citromail.hu
betti -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát...inkább nem írtam neki vissza.
Persze az egyik cimborám egyből diktálta: ''...te meg meg írd neki vissza hogy a f@**om meg akkor mint egy lónak...''
Persze nem is...de ez más lapra tartozik. 
Amúgy én komolyan sajnálom az ilyeneket, a jövő nemzedéke.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Atyaúristen mekkora plázaribanc...
Pár napja megismertem egy tündéri emos pasit.olyan édyke...imádom..de sajna 2 napja semmit nem hallottam róla..egyszerűen eltűnt..annyira aggódom érte..nadon féltem,pedig még nem is járunk..ha megtudom,h vmi baja van,én nem is tudom,h mit fogok csinálni magammal..belehalok,az tuti..
Golyót neki! -
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat, hogy az iwiw alatt elszáll az Internet Explorer 6. és 7.?
Más oldalakon nem csinálja, de itt folyamatosan! (jó, jó tudom használjak Operát, Mozillát....
Ezt is teszem, de azért zavar, hogy nem megy)
Z -
Integra
titán
bejelölt egy 13 éves kiscsaj. (amúgy idővel tuti kis bombázó nőstény lesz belőle)
írok neki, hogy szia, honnan ismersz.
erre: ''Nem ismizzük egymást csak szimpi vagy, de ha gond hogy megjelöltelek ne harizz.''
mindig is erre vágytam
íratm vissza, hogy azért mégis miért, de erre már nem válaszolt, törölte
hát én meg töröltem a jelentkezésd
[Szerkesztve] -
vati
senior tag
Hogyan lehet megtudni, egy ismerős éppen be van-e jelentkezve?
Az utolsó bejelentkezés időpontja nem túl mérvadó... -
PazsitZ
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Oké, bocsi, csak nekem van egy távolabbi ismerősöm, aki ezért került ki mert jó pár fake felhasználót gyártott.
Nem akartalak megsérteni
. -
Dilikutya
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Csinálj egy csoportot az ismerőseidből, amiben benne van mindenki. Csak egyszer kell őket kijelölni, utólag csak az újakat kell hozzáadni, és ha valami valóban lényeges dolgot akarsz küldeni nekik, egyszerűen üzenetet küldhetsz nekik.
Amóta nincs körlevél, ez az egyetlen megoldás. -
EQMontoya
veterán
ismét kaptam privibe 1 továbbküldős szart... felhasználó kizárva... ölni fogok

-
KrAt
veterán
Nah újra kaptam egy meghívót. Odaajándékozom vkinek, de a feltételek megint ugyanazok, mint régebben: ne vmi kis újonc legyen, aki ezért reggelt a PH!-ra
Sorry, de vki rendes, PH!-snak adnám oda
Első priviző nyer 
-
gregorik
senior tag
visszanézegettem a topik eleje táját hosszúhétvége végi unalmamban. néha necces voltam -- ha bárkit megbántottam, elnézést kérek tőlük.
-
gregorik
senior tag
harmadszor is regisztráltam...
''Magamról:
Egykori kb. 300 ismerősömnek: bocs, hogy töröltem magam (3 év után), olyanom volt; meg ez is igaz: http://www.sg.hu/cikkek/50682 (már le is szedték a cikket?).
Van azért jobb hely is a wiw-nél; gyere például a saját közösségi site-omra: *******.ning@com! (Mondjuk még nincs is kész.)
Igazából most főleg azért regisztráltam ide, mert bizonyos vicces site-ok (pl. Subba) előszeretettel linkelnek
egyes wiw-es profilokra, s ezen linkeket én látni akarom.'' -
Sir Pocok
őstag
Igen az írás hangneme sok helyen elég primitív. Vannak benne dolgok, amikkel nem értek egyet. Én úgy gondoltam, hogy azért pár elgondolkodtató dologért érdemes belinkelni.
Mondjuk szerencsére a PH! nagy többsége nem a primitív emberek soraiból kerül ki. Többek között ezért járok már régen ide.
-
-
lesaux
veterán
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Vannak benne okos dolgok, még humorosak is, csak néhol feleslegesen trágár.
A becenév olyan rovat, ahova nem a chat-es meg netes faszagyerek nevedet kell beírni, hanem a tényleges becenevedet, ha van. Ha nincs akkor nem kell. És szerintem nincs senki, akit a barátai vagy az anyja Deathcode-nak hívna. Csak szólok.
Hmmm. Ezzel nem értek egyet, de ahogy látom, a többség szintén nem. A Tamást Tominak becézik, ezért kár egy sort fenntartani az adatlapon, a lesaux név alapján viszont az is megtalál, aki csak a fórumról ismer. -
Olcsi
senior tag
válasz
Calibos
üzenetére
Nem szar, egyszeruen csak az írója IQ-ját tükrözi.Másrészt ez az írás sem más,mint annak az eszköze,h valahogyan kitűnjön az általa faszfejnek és sűrűn ciganynak titulált emberkék közül.Szerencsére normálisan tudom kezelni az iwiw-et,mondhatni rendeltetésszerűen és kicsit bosszantó,hegyesek mit meg nem engednek maguknak.Ha valaki hülye és idiotasagokra használja,hat tegye,nagy ivben leszarom,viszont ilyen módon minősíteni embereket...gáz!
-
Sir Pocok
őstag
Szerintem a következő cikket érdemes elolvasni, még annak ellenére is, hogy a nyelvezete több helyen enyhén vulgáris. Sok igazság van elrejtve a sorok között…
[link] -
AMD Power
titán
Hogy lehet körlevelet küldeni az összes ismerösömnek!? Mindegyiket egyesével kell behúzni a címzettek közé?

-
PazsitZ
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Újra meghivatja magát valakivel.
És ha esetleg nem véletlenül törölte magát, legközelebb érdemes kevesebb fake felhasználót létrehoznia, úgyanis úgy tudom ilyenekért bannolnak néha. -
kamikaze boci
őstag
Nem találtam utalást a topikban, mi a teendő, ha egy felhasználó véletlenül törölte magát?
Köszi
-
maxxxell
csendes tag
hellóka!
-
Dictator^
veterán
Ma kaptam egy ilyen levelet, (ismeretlen) Kis Bélától (Bélus). De mire megnyitottam a felhasználó töröltette magát, vagy törölte a rendszer. Lehet vmi virusos oldal vagy vmi szóval nem nyitottam meg.
Szia! Gondoltam, hogy hatha erdekel egy oldal, ahhol minden, az elektronikaval kapcsolatos dolgot megtalalhatsz. Az oldal cime: http://elektro.e-page.hu/ - Tovabbi jo napot kivanok! -
Dilikutya
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Viszont legalább azt a zavaró XML hibát megoldották
. Ellenben most az van, hogy ha fel-le töltögetek, akkor időtúllépéssel kidob. De csak az iwiw, semmi más
A freemail 25Mb-os tárhelyét annyira nem tartom zavarónak, webes felületen évek óta nem jelentkeztem be. Itthon van egy 120Gb-os postafiókom
. -
vati
senior tag
válasz
troland26
üzenetére
Érdemes lett volna az eredeti forrást megnézni, t.i. hogy egy szélsőhülye honlapon jelent meg. A környezet sokat ront a szavahihetőségen

Nyilvánvaló, hogy benne van a pakliban a vázolt visszaélések lehetősége is... de hát aki csinálja a balhét, az számíthat rá hogy minimum nyilvántartják, és előbb-utóbb megszivatják. Welcome to the real world. Akár az iwiwen is kutakodva utána. A titkosszolgálatok már csak ilyen genyák, szerte a világon, különben nem tudnának működni.
Nem kötelező fent lenni - aki valamiért konspirálni akar, annak egyenesen ellenjavallt. -
LOTR
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
''Ha bocik és birkák az emberek egy országban, akkor a szolgáltató ennek megfelelően fog viselkedni. Ha a T-Online látja, hogy mi az a minimum, amiért még ott maradunk, akkor nem lesz magyar Google és nem tol az arcunkba havonta újítást. Jó az falura.''
nem is kell mást kiemelni
a következő korok mottója:
egy embert az email címe alapján lehet megismerni (freemail rulz) -
gyga
senior tag
Hali én is kéregetnék 1 meghívót ha lehet SOS. A haver mai gényelt de azt mondta 3hét :S kicsit gázos. Aki küld adataminál a mail.
köcce -
sekli
addikt
iwiw Vista gadget..., próbálta már valaki? csak kíváncsi lennék, hogy kellőképpen ócska-e az iwiw szellemiségének megfelelően...

-
AMD Power
titán
Ha megölik az iWiW-et
[link] -
rii
nagyúr
csársztok!
nem'tom mi a rendszer, szabad-e még meghívót kérni, vagy sem.
Nekem egy egy nap erejéig kellene csak, utána törlöm is magam.
ha valaki tudna küldeni meghívót, megköszönném:
bk27bk@vipmail.hu -
Dictator^
veterán
-
Pá
addikt
-
Dictator^
veterán
válasz
gregorik
üzenetére
[link]
lényegében, ha megnézik az adatlapod, vagy nyitnak egy uj ablakot akkor ő jelzi, ha bezárják a beszélgetés vagy elkattintanak az ablakodról, azt is jelzi, egy két helyen bugos, (elfoglalt állapotban asszen nem irja).
ezek a verziok 8.0 vagy 8.1es msnre vannak.
a régi nem tudom, hogy fent van -e.
ha kell a 7.5ösre és a régi plusra dobj egy mailt vagy msnt és átdobom, ha nem találod sehol a neten
-
Dictator^
veterán
vmi olyasmi stuff nincs , hogy megnézzem ki tekintette meg az adatlapomat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem az volt

all : nekem van fönt kép is meg egyéb adat ami publikus és nem érdekel ha egy harmadik valaki tudomást szerez róla , legyen az akár a Nemzetbiztonsági Hivatal ugyanis az elkövetkezendő néhány évben nem tervezek semmilyen törvénysértést
-
Koban
tag
Hi all!
Nekem vipmail cimem van és ma nem bírtam bejelentkezni.
Múlthét pénteken még sikerült.
Tudtok valamit?
Elörre is kösz. -
EQMontoya
veterán
ne gyökérkedjünk már gyerekek, nevemen kivül kb a város van megadva, ahol lakom, meg a születési évem, rengeteg adat vazz
no kép. -
VIPowER
őstag
válasz
troland26
üzenetére
Igen igazad van. Kifigyelik a titkaimat. De én általában olyan részeg vagyok, hogy ebbe akkora ívban fo... bele, hogy azt el sem tudnád képzelni. Amúgy meg aki nem akar az Iwiw-en lenni, az ne legyen. Szerintem is egy haszontalan hülyeség az egész amúgy, de lehet az én hibám hogy annak tartom, passz. Na mind1.
Szia Vivien, láttalak az Iwiw-en, úgy megjelölnélek, úgy megjelölnélek, ha merném...
By : Prosectura
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
érdekes olvassátok végig
IWIW a nyilvántartások csimborasszója
Úgy szeretnék én is iwiw-tag lenni!
Ma, nagyrészt a magyar nyelvterületről tagjai a játéknak. Ismerősöket, barátokat megtalálni, velük kapcsolatot tartani, új ismeretségekre szert tenni, mindezt úgy, hogy a lehető legtöbbet el kell árulnom magamról. Kérdések tömkelege, a legapróbb részletekig. Természetesen az idegenek számára nem látható adatokkal együtt, amelyek a lehető legalaposabb elérhetőségeket is taglalják. Pontos cím, telefonszámok, Email címek, esetleg honlapok. Skype, MMS, MNS, minden, ami belefér. A napi program, barátok. Azok természetesen a saját adataikkal.
Alakulnak a barátságok, fotók ezrei kerülnek fel humorizáló megjegyzésekkel. Nem ritka ma már a hétévestől a nyolcvan évesekig az ország szinte teljes, a netthez valamit is értő lakossága. Meghívót is egyre egyszerűbb igényelni, had legyen minél több, ne maradjon le senki. Ma már nincs szerverprobléma, minden megy, mint a karikacsapás. Felnőtt az iwiw. Hallottuk, hogy két, barátaikat kereső fiatal srác fejlesztette ki a rendszert, amit pár éve eladtak. Valaki megvette. Azóta hatalmas invesztációk által szuper szervereken gördül a szimplán emberbaráti kapcsolatteremtő, mindenki nagy örömére.
De ki is az üzemeltető? Valóban egy befektetésre vágyó, de nevét elhallgató üzletember? Nem. Az ilyen emberek nem szerénykednek, hanem kiállnak a nyilvánosság elé, hogy íme, itt vagyok, én vagyok az iwiw, örüljetek nekem, zengjetek rólam ódákat, szeressetek!
Újabb és újabb kérdések jönnek, utalások és kényszer a fotók cserélésére. Játék?
Az IWIW az egyik legveszélyesebb internetes portál, ami létezik. A szolgáltató állítólag nem más, mint a Nemzetbiztonsági Hivatal. A program nem más, mint egy nyilvántartás. A legjobb fotók, amik az azonosítást megkönnyítik, pontos elérhetőség, iskolák, ismerősök, barátok. Ha kell keresni valakit, hát mindenhol megtalálják. Nincs menekvés. A rendőrségi nyilvántartással szemben ez folyamatosan újítódik. Ahogy egy változás történik az iwiw-es életében, máris korrigálja azt az adattárában. Szokásait leírja a fórumokban, politikai nézetei megjelennek itt is, ott is.
És óhatatlanul is feljelent. ''Azt hallottam...-tól, hogy... '', azt mondta x, stb. A kicsikart feljelentések kezdősorai, itt önként megjelennek.
Egy teljes apparátus foglalkozik folyamatosan az IWIW-el. Mondhatjuk őket moderátoroknak, topik nyitóknak, üzengetőknek, rendszergazdáknak. Ők mindent látnak, mindent hallanak, és mindent jegyeznek ebből kifolyólag mindent, továbbítanak, ami továbbításra alkalmas
Emberjogi szempontból kiindulva, a legalantasabb, legundorítóbb becsapás áldozata az összes őszinte iwiwes. -
aXXon
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem egy hónap alatt küldték meg, most egy hónapig nem kérhetek újabbat... A régi rendszer jobb volt, ott mindig tele voltam meghívóval

-
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem lehet átadni, max ha más (ilyen kéregetések esetén) hívja meg az ismerősődet, ami viszont a kezdeti célját elveszi az iwiw-nek. Persze bizonyos szempontból már rég kihalt az az eredeti cél, célkitüzés, egyesek jótékony tevékenysége miatt. Bár ez párszor már ki lett fejtve,
-
EQMontoya
veterán
válasz
Cyberslider
üzenetére
febr 15.én kértem, azaz ma. Nemsokára lesz sztem.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Nincs valakinek véletlenül egy bennfentes ismerőse az iWiW-nél?

-
koob
senior tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
akkor ápolnám,
akinek van most és megosztaná az priviben kérem keressen meg hogy megadhassam a mailcímet
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Már nem kell.... lefújva

-
Cyberslider
őstag
Hát akkor ittlennék, mint senior tag, és beállok a meghívókuncsorgók közé

Sose gondoltam volna
De most tényleg elég nagy szükségem lenne rá, és az ismerőseimnek sajnos nincs.
Ha egészen véletlenül valakinek lenne egy felesleges... Ugyan dobjon már meg... Kitörlöm az imserőseim közül igérem
Ja,ne erre a mail címre, majd azt megadnám...
Köszönöm... -
Dictator^
veterán
Opera
Version
9.20
Build
8713
eddig ment iwiwen az üzenetküldés, most meg felugrik 90-100%osra a procihasználat és kifagy a böngésző... -
.:Kristian:.
addikt
Akinek kell a meghívó jelentkezzen pü-be! A leggyorsabb ember kapja, feltéve h mihelyt hozzá jut kitöröl az ismerősei közül.

-
.:Kristian:.
addikt
Elég fura dolgot vettem most észre

kb: 2 hete kaptam meghívót azt el is küldtem, azzal beregisztráltak, utánna írták hogy csak xx napon belül kérhetek megint, mostmeg lépek fel iwiw-re és látom, hogy van meghívom, de egyáltalán nem is kértem
Volt már ilyen valakinek? elég érdekes.. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni eggy meghívót iwiwre?
Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bennetek van minden reményem. 
Persze az egyik cimborám egyből diktálta: ''...te meg meg írd neki vissza hogy a f@**om meg akkor mint egy lónak...''

.
sokkal rondábbra számítottam...

![[kép] [kép]](http://www.steveetm.hu/dictator/photo/stuffplug.jpg)