Hirdetés
Aktív témák
-
aXXon
őstag
es mit gondolsz en mire akarom hasznalni, kurvakat akarok futtatni?? ismerosok utan kutakodni, de mindegy....
esetleg ha valakinek nem okoz etikai problemat, hogy segitsen nekem hozzajutni, hogy eme szolgaltatas lehetosegeit kihasznaljam, akkor legyen oly kedves es kuldjon nekem egy meghivot, mert nagyon szeretnem kiprobalni, hogy hany ismerost talalnek a siteon. elore is koszonom."Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
csupan azt nem ertem, hogy ez miert kizaro tenyezo?? hogy nem vagyunk ismerosok? na mindegy, latom, hogy nem erted a dolog lenyeget...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
hat akkor epitojelleggel esetleg te nem kuldenel nekem egy meghivot?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
ezt csak ugyan nem tudtam. utana nem tudsz eltavolitani? vagy ilyesmi? ugyanmar, a prohardver egy nagy csalad, latod, mar valtottunk par hozzaszolast, mar majdnem ismerjuk is egymast
-
aXXon
őstag
válasz Dufresne #113 üzenetére
hat igyekszik az ember, esetleg tenyleg, ha valaki megszan, akkor kuldjon nekem egy meghivot igerem nagyon picike leszek az ismerosei tengereben
-
aXXon
őstag
válasz Dufresne #116 üzenetére
en eloszor ugy ertelmeztem, hogy nem, aztan most ujra elolvastam, mert Szalma kolega is azt irta, hogy lassan er ide az invite es e ketto utan mar elgondolkoztam, hogy csakugyan en vagyok a hulye es felreertelmeztem... na most masodszori olvasasra mar en is ugy ertem, hogy kuldott, ugyhogy akkor varok tovabb, hatha tenyleg lassan er ide (megneztem az MSNre regisztralt cimem is, hatha veletlen arra ment, de arra sem jott) azert koszonom a segitseget, ha megsem jon meg akkor majd irok ide
-
aXXon
őstag
igazabol nem ertem, hogy miert szanalmasabb az, hogy valaki penzert arulja a meghivot, mint hogy itt konyorognek a userek meghivoert. miert adjam oda egy vadidegen embernek, csupan emberbarati szeretetbol, ha odaadhatom egy vadidegen embernek stexert is?? piacgazdasag van emberek! ebreszto! nem mindenki ezustkanallal a szajaban szuletett... nekem meg van meg a meghivom amit a jo multkoriaban kaptam, 2 ismerosnek igertem meghivot, mikor meg nem volt es most nem tudom eldonteni, hogy melyiknek kuldjem. ezert eddig nem kuldtem el egyiknek sem. de egy pillanatig sem haboznek, ha valaki a megfelelo osszegu penzt kinalna erte! soooooooot! ha latnek eselyt ra, hogy ertelmes osszegert penze lehessen tenni, akkor meg is hirdetnem. kell a penz, en nem szegyellem. ez van. magyarorszag 2006.
-
aXXon
őstag
válasz Lev Andropov #1091 üzenetére
az akkori allapotot sajnos nem lehet osszehasonlitani a mostanival. akkoriban KORLATLAN szamban allt rendelkezesre meghivo a usereknek, most meg nem. latom az egesz topikot olvasod, akkor bizonyara lattad azt is, hogy a regi tagok kaptak februar elejen egy azaz 1 darab meghivot es azzal gazdalkodhatnak. ezt mar a legtobb user elsutotte. jomagam a fentebb leirtak miatt nem kuldtem meg el. allitolag aprilistol ujra korlatlan lesz a meghivok szama, de ezt csak ugy olvastam valahol. annak idejen, ha feljebb olvasol, en is kertem itt meghivot, de nem kaptam. ha jelen pillanatban korlatlan szamu meghivo allna rendelkezesemre, akkor szivesen kuldenek 1-2 embernek itt a topikban, mert ismerem a forumon a munkassagukat es tudom, hogy nem csak poenbol kernek. de amig 1 azaz egy meghivo all a rendelkezesemre addig meggondolom mit csinalok vele. es ha jonak latom akar el is adom. nem keresem az alkalmat, nem is hirdetem, de nem haboznek. de most oszinten, ki az a barom, aki penzt ad ilyenert? ugyhogy valoszinuleg ha tulteszem magam a lelkivalsagon, feldobok egy ermet es kisorsolom, hogy a 2 eselyes szemely kozul kinek kuldjem el, a masikat meg meghivom egy sörre
udv : aXXon
szerk: azt kihagytam, hogy akik a februar elejen elkuldott meghivokkal regisztraltak, mar nem kaptak ujabb meghivot a friss regjuk melle!!
[Szerkesztve]"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz Lev Andropov #1100 üzenetére
hat gondolod, hogy ha korlatlan lenne akkor itt genyoznek egy meghivoval? mar reg elkuldtem volna a mailedre emlekszem, mikor meg korlatlan volt, akkor nekem milyen rosszul esett, hogy ebbola topikbol senki sem kuldott, ezert megtennem. egyebkent a korlatzasokat azert vezettek be, mert kisse (nagyon ) le vannak terhelve a wiwes serverek... bugos, lassu az egesz technika, pedig amilyen vas van alatta... tyuuuu
-
-
aXXon
őstag
válasz Jégkokó #1105 üzenetére
csak az a baj, hogy a kisegitoben sokan nem tanultak am meg olvasni (bocs, nem lehetett nem kihagyni )
-
aXXon
őstag
válasz Jégkokó #1145 üzenetére
eleg ingerszegeny eleted lehet koma, ha te a neten, plane a wiwen keresel csajt magadnak. erre a celra javasolnam inkabb a direkt erre a celra lettrehozott weboldalakat, ott legalabb kevesebb az esely arra, hogy elbol elhajtanak a picsaba...
-
aXXon
őstag
ok, en is megszoktam nezni a keresesnel lehetseges ismeroskent feldobott csajokat, meg itt ott, ha latok egy noi nevet rakattintok, de csak az egeszseges kivancsisagom elem ki, nekem speciel eszembe nem jutna, hogy a wiwen keresztul ismerkedjek. de elgondolkodtato, a multkor olvastam a wiwrol valami fikazo cikket, az ujsagiro nagyon haborgott (valoszinu nem kapott meghivott es igy akart bosszut allni) es Ő irta, hogy szerinte aki 3 vagy annal tobb kepet rak fel magarol, az mar dugni akar, s hogy szerinte eppen ezert kellene egy szexWiW is... erdekes hozzaallas ez is, nekem egy csomo ismerosomnek van 3 vagy annal tobb kepe fent, ezekszerint az en ismeroseim nagy resze szexmanias lenne? nem hinnem persze lehet en ismertem felre oket (1-2nel nem lenne rossz )
-
aXXon
őstag
válasz gregorik #1153 üzenetére
biztos igaz az is amit te irsz. de azert nagy atlagban szerintem ha valami ismeretlen ferfi jelol valami ismeretlen csajt, akkor nem fogadja el, vagy elhajtja. persze benne van a pakliban, hogy en vagyok naiv... sot szinte biztos
-
aXXon
őstag
válasz Jégkokó #1206 üzenetére
az uj feltetel, hogy csak az regisztralhat, aki megtanul helyesen irni, a regisztracional csinalni kell egy helyesiras tesztet, ugyhogy gyurjal ra
-
aXXon
őstag
válasz Motion_Blur #1494 üzenetére
ki az a devon? linkeeeeeeeeeet
-
aXXon
őstag
válasz musclemuseum #1527 üzenetére
tenyleg meg van neki??
-
aXXon
őstag
válasz Jégkokó #1607 üzenetére
igazabol nem ertem, hogy ebben mi olyan hihetetlen es hogy hogy jossz te ahhoz, hogy ketsegbe vond egy, a forumon egyebkent elismert kollega szavat...
-
aXXon
őstag
teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy a nyíregyházi tagok kaptak 10 meghívót valamiért
szerk : bár most, hoyg megnéztem a vtechun által linkelt képet, meg a wiwes struktúrát, az újabb ''hírnek'' , ''üzenetnek'' a régi felett kellene szerepelnie és nem alatta
[Szerkesztve]"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz vtechun #1629 üzenetére
en meg mindig full realisnak tartom, hogy a nyiregyhaziak kaptak 10 meghivot fejenkent
-
aXXon
őstag
igen. elsétálsz egy netcaféba, ott átadod nekem mind a 10 meghívót. ezután go home. a wiw jó lesz. ezután jelentkezel nálam és visszaküldöm neked mind az 5 meghívódat.
-
aXXon
őstag
en eztet nem tudhatom kerem szepen... lehet hogy valami varosszavazas folyomanya a dolog, de lövésem sincs sajnos, de ezek szerint szeged is a kegyeltek közé tartozik
-
aXXon
őstag
válasz vtechun #1642 üzenetére
akkor eddig tehát Pécs, Nyíregyháza és Szeged! Kecskemét miért nem?
-
aXXon
őstag
MCGaiwer : olvass vissza a topikban, vagy használd a topikon belüli keresőt, számtalanszor le van írva, de az iwiw blogban is leírták már
Jégkokó : tetszik, hogy ilyen egyedi vagy"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz SzalaiG #2990 üzenetére
Nézd meg most, hátha kaptál egyet valakitől (remélem jó helyre ment
-
aXXon
őstag
válasz kapcs-ford #2996 üzenetére
Én kétféleképpen értettem : először is, hogy remélem jó Szalainak adtam át a wiwen egy meghívót, másodszor, hogy remélem valami valós személynek küldi majd el és nem valami fake usert hoznak majd vele létre.
De egyébként az általad vázolt probléma is létező jelenség, írni kellene a gépháznak ez ügyben."Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz burgatshow #3001 üzenetére
Ilyen rangja hogy lehet valakinek?????
-
aXXon
őstag
Szeretem az okos embereket. Ennyi erővel akár már válaszolhattál volna is.
-
aXXon
őstag
válasz ballington #3006 üzenetére
Na, köszi, ennyi lett volna tehát a rejtély-
-
aXXon
őstag
válasz ballington #3009 üzenetére
Na most meg kellene hogy hívjalak, vagy át kéne adjak egyet? mert nem mindegy
-
-
aXXon
őstag
válasz Viktor0610 #3616 üzenetére
Nekem egy hónap alatt küldték meg, most egy hónapig nem kérhetek újabbat... A régi rendszer jobb volt, ott mindig tele voltam meghívóval
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest