- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
AMD Power
titán
A SE klub napról napra kb 1000 fővel nő. Tiszta hüly* ez az IWIW. Már csak 9 nap és eléri az eredeti létszámát.
-
BITBOYS
addikt
Nem semmi mikor széthekkelnek egy iwiw-es adatlapot
[link] -
BITBOYS
addikt
Hát ez jó
[link] -
Timocicu
senior tag
Igen! Én is pont azt néztem,hogy csak csoportoknál nem kell külön bejelölgetned mindenkit a körüzenethez. Igaz, még a csoportokba sorolást megcsinálod, az sem lesz rövid, de legalább csak egyszer kell megcsinálnod és nem minden körüzenetnél.

Nálam nem működik a közös ismerős keresés
Már megint mi lehet? 
-
Jofi81
őstag
Lehet körüzenetet küldeni úgy, hogy ne kelljen egyesével bepipálni az összes ismerősömet?
-
ziege
csendes tag
Ezt mondjuk nem értem, a Honfoglaló is t-online kézen van, az meg nem lett ilyen eltolt, agyonszidott site.

-
BlacKSouL
addikt
Azt tudja valaki hogy mi a fekete ördög lila segglyukáért nem lehet elküldeni az üzeneteket?? De inkább hogy meddig??
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
NEkem meg az a bajom, hogy van egy pár "Nagy" vezetéknevű ismerősöm, viszont a kereső a "Nagy" névvel nem boldogul! Mindig az írja, hogy szűrjek, mert túl nagy az adatbázis, ami kamu, mivel pl. 29 éves Nagy Gizella nem lehet olyan sok!
Ugyanezt, "Kovács, Kiss, Magyar" nevekkel nem produkálja, ott lehet rendesen szűrni! Már két levelet is irtam nekik, de úgy látszik tényleg szabadságon vannak, mert nem válaszoltak rá! -
KrAt
veterán
"Ez az üzenet nem tőlem személyesen van, de fontos!
Kedves kisebb-nagyobb gyerekes ismerősök!
egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat 2 napja az Érdi úti iskola elött.egy román rendszámú merci megállt mellette,egy férfi szállt ki és útbaigazítást kért,majd visszaült.a még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget,amikor a gyereket berántotta az autóba,az anyuka kis huza-vona után visszarángatta,végül a gyermek nála maradt.a kocsi elindult,de a férfi visszaszólt,hogy úgyis elviszem. az anyuka a rendszámot megjegyezte. a rendörségen kiderült,hogy a rendszám egy román dacia és nem egy mercedesé volt.
a rendőrök elmondták,hogy az elmúlt 2 hónapban 17 gyermeket vittek illetve raboltak el.A csokiban valószínű,hogy nyugtató van így a gyermekek átalussza.Azonnal kiviszik a gyermekeket az országból. nem bíztatták a szülőket.Óvódáknál,iskoláknál,játszótereknél,bevásárlóközpontok nál
vadásznak.nem is értem miért nem lehet a hírekben erről hallani.
KÉRLEK titeket ti is tegyétek ki a falra!"Jááááááj bazmeg....
-
Timocicu
senior tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Igen! Pontosan! Valamikor tényleg jól tud jönni az iwiw.

Mindenesetre elég kellemetlen, hogy azért írja be az ember az adatait, hogy könnyebben megtalálják az ismerősei, de van akik sportot űznek belőle, hogy visszaéljenek vele!

mod: Nekem pont innen a PH-ről volt ezzel kapcsolatban kellemetlen tapasztalatom nemrégiben!

-
BITBOYS
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ááá, semmit. Az a gond, hogy itt a munkahelyemen pár elvetemült miatt lekorlátoztak az oprendszert. Én még szerencsés helyzetben vagyok, használhatom a PH!-t, többiek netezni sem tudnak. Majd otthon ha lesz netem meglesem.
Törléssel kapcs: Egyszer én is majdnem töröltem magamat a rendszerből, de végül úgy döntöttem inkább redukálom a minimumra az adatlapomon látható információkat. Valamikor tényleg jól tud jönni az iwiw.
-
AMD Power
titán
Nekem még mindig 220 tagom van. 12220 helyett. 1x tudok képet fel tölteni 1x nem.

-
PazsitZ
addikt
Elméletileg mutatnia kellene, mivel a script letárolja a neveket is a prefs.js fileban.
Hogy miért nem mutatja azt nem tudom.
A hiba oka esetlegesen lehet az is, hogy friss verziót használsz-e a kiegészítőből?(#4961) Kalandor: Én még csak 5 éve vagyok fenn. Már én is gondolkoztam a törlésen, de azért néha hasznos is tud lenni
. -
szumoo
senior tag
Fogalmam sincs, h miért így oldották meg. Nekem is a napokban 2 fővel csökkent az ismerőseim száma, de h kik voltak azok nem tudom.
Ahoz meg nincs kedvem, h végig lapozzam ki is hiányozhat. Csak az emberke nevével kéne kiegészíteni az üzenetet és máris okosabbak lennénk. -
Ramius
őstag
Emberek, ez a greasemonkey kiegészítő jelzett, hogy van egy törölt kapcsolatom. Na mondom megnézem ki unta meg, de nem lettem okosabb. Kérdem én, mi az értelme ennek a ficsörnek, ha egy júzer id-t dob csak azzal meg ugye nem sokra megyek mert az iwiw bájosan annyit közöl csak, hogy törölt regisztráció.
Valaki homályosítson fel. -
PazsitZ
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nekem normálisan vegyesen dobja ki a kit ismerek oldalon az embereket.
Arra tudok, gondolni, hogy talán van egy ismerősöd akinek nagyon sok kapcsolata van (akár több ezer) és véletlenszerűen, de azért dobja ki általában annak az ismerőseit
.
Más magyarázat nem jut eszembe. -
AMD Power
titán
Az létezik, ,hogy 12000 tagom hiányzik a SE klubból???

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Senmi nem járt nemmához vagy hozzám hasonlóan?

Vagy nem szoktatok a "Kit ismerhetek?" oldalra kattintani?
Persze, az iWiW üzemeltetőinek küldött levélre nem jött válasz....

-
hangerika
csendes tag
Hihetetlen!!!! Már megint nem lehet képeket feltölteni!!
Vajon a magyarok miért nem tudják úgy megcsinálni azt a sz...os oldalt, mint a szerbek a poznanicit?? Akit érdekel, szívesen küldök meghívót. Ugyanolyan, mint az iwiw, csak sokkal jobban meg van csinálva, és van benne több funkció. Van magyar felülete is. -
BITBOYS
addikt
Eltűnt egy ismerősöm wiwen és fogalmam sincs ki lehetett az. Nem használok tűzrókát, így rejtély marad a dolog?
-
vagamo
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Kilóra, vagy darabra?
vip-es nincs?
-
lesaux
veterán
Ugyanitt tartok most is. Magamnak feltöltötte elsőre (!), a fiamnak meg kiírja, hogy
Ezzel a képmérettel(144k)túllépted a képek tárolására felállított tárhely korlátot(2000k)!
A feltöltött képek mérete összesen: 1296 kbyte, a megengedett kvóta: 2000 kbyte.
Legnagyobb feltölthető kép mérete: 703 kbyte. -
littlelion21
addikt
Meghívót valakinek?

-
Tomics
addikt
már megint nem hozza be a képeket

-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam detto ez a helyzet.
Ez van, én már megszoktam
-
Miért lehet az, hogy az iWiW a "Kit ismerhetek" oldalon egy ismerősöm ismerőseit hozza csak be?
Mármint frissítem az oldalt egyszer-kétszer, semmi gond, aztán pár kattintás után csak azt látom, hogy egy ismerőstől hoz találatokat.
Töröltem a cookie-kat, előzményeket, satöbbiket, megnéztem másik böngészőt, nem javult a helyzet.Ti tapasztaltatok ilyet?

-
The DJ
addikt
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár napja nem tudom használni az iwiw-et csak egy üres oldal jelenik meg nekem ,ez miért van vagy csak nálam jelentkezik ez a probléma?Esetleg más is tapasztalta ezt?
-
Ramius
őstag
ok nemszóltam

-
1010
őstag
hali egy barátomnak kéne iwiw meghívó, de szerb
tud küldeni valaki? -
Morris
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez nagyon jó!

-
szállitó
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nagyon kírály

-
szállitó
senior tag
A vérnyúlat jelöljétek bátran

-
tolts.hu
őstag
Sziasztok, 1 barátomnak kellene meghívó!
-Ha valakinek van fölös, légyszi írjon 1 privit! -
Morris
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja, tetszik nekem is

-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez jó. Lehet ,hogy ki próbálom.

-
Morris
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
az, jó irányba. szerintem tuti, hogy ez a véleményesdi bassza el az egészet.
pedig nem sokba kerül megoldani pár algoritmussal az egészet. (lásd üzenőfal)
csak most van még egy!
miért nem lehetett beleintegrálni az adatlapokba
nem lenne ennyire körülményes. odatenni egy statisztikát oszt jóvan
ehh, ostobák........ -
dragonfx
veterán
mi eza xar mostanába hogy be ö az oldal be tok lépni de a levelezést nem tom megnyitni?

-
AMD Power
titán
1x nem hiszem el ,hogy abba a kur* klubba még mind9g nem tudok képet feltölteni. 1x kidob a fő oldalra.

-
Morris
veterán
a meghívóval is pont az a probléma hogy már boldog-boldogtalan kérhet és kap is.
amíg kordában tartották ezt az egészet, addig hatlamas siker volt és csak korlátozott mennyiségben állt rendelkezésre.
olyan mint a levegő. sok van, nem értékelhető, de ha nagyon kevés lenne....
-
Tomics
addikt
Ne küldjetek akárkinek meghívót...
A felesleges meghívómmal aki regelt, visszaéltek, ugyanis már regelve volt az a csávó és az "igazi" írt egy üzit, rendőrségi feljelentéssel fenyeget...bár ez elég abszurd, de azért mégis vigyázzatok...
-
R
senior tag
ismerősöket hogy tudom lementeni?
melyik ez a scriptes oldal? -
AMD Power
titán
A klubba még mindig nem tudok képet feltölteni.

-
-
lesaux
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
Régebben lehetett. Most captchák mögé rejtették a mailcímeket, bár úgy emlékszem, az e-mailre keresést még hamarabb beszüntették.
Amúgy volt az e-mail címek körül egy kis biztonsági rés, amíg még lehetett keresni. Kidobta találatként azt is, aki nem az ismerősöd, így nem láthattad volna az e-mail címét. -
Heskey E.
tag
Sziasztok
Ha valaki lenne olyan kedves és van szabad meghívója, akkor meghívhatna engem

emil: campagnolo07@hotmail.comKöszönöm szépen
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy fölösleges iwiw meghívója, meghívhatna engem a következő e-mail címen:
info@lilimode.huKöszi előre is

hanee
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bestbuy játékok
- Honda topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Arena Breakout: Infinite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahoz meg nincs kedvem, h végig lapozzam ki is hiányozhat. Csak az emberke nevével kéne kiegészíteni az üzenetet és máris okosabbak lennénk.