Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Úgy látom, ez az iWIW azért jó, mert itt a saját ismerőseid tömik tele a postaládádat spam-mel...
-----------------------------
Egyébként támogatom az egyik baráotm ötletét, miszerint :
''Kramer Tamasnak (tudjátok, aki lakást árul) küldjön mindenki egy emailt, hogy talált vevőt. És adjon meg egy telefonszámot. (egy ismerősét, akit utál - így két legyet üt egy csapásra... )''Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
szerintem sokszor azért elérhetetlen a rendszer, mert pl. midnen makimajom min. 2-3 megapixeles (sokszor tök életlen) képet rak fel magáról, ami sokszor több MB...
aztán amíg egy ilyen letöltődik...
ez is, meg a sok ilyen-olyan értesítés is mind leterhelik a rendszert, ami legtöbbször egész nap elérhetetlen, vagy legalábbis elég darabosan működik...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz Oliverda #367 üzenetére
tudom, hogy csak 2 MB. de sokan ezt úgy oldják me,g hogy felraknak egy darab 1859 KByte-os, 4 megapixeles képet.
amikor pedig ráklikkel a user, az nagy adatforgalmat generál.
símán meg lehetne oldani, hogy lekicsinyítse a képet a wiw 1024x768-ra, és egyből kisebb sávszélességet igényelne a szerver...
remélem, érthető, mire gondolok.
----------------
Nimrod : tök jó a kép, tényleg, azóta pörgött fel a dolog, mióta képes a rendszer.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Asszem beindult mindenki Kramer úrtól.
Most ezt kaptam, röhöhőgörcsöt is kaptam tőle...
Kedves Mindenki!
Dugnék!
Küldd tovább ezt az emailt amennyi embernek csak tudod. Ha így találom meg a partnerem, akkor ő megnevezheti azt, akitől az emailt kapta. Az aktus után azt is megdugom, aki a partnert értesítette. Ehhez semmi mást nem kell tenned, minthogy a lehető legtöbb embernek továbbküldöd ezt az emailt. Ha te szerzed a partnert, téged is.
Miután a dolog kezd sürgőssé válni, kérlek igyekezz!
Ezúton kérem ismételten, hogy küldjétek tovább ezt az email-t a lehető legtöbb címre (mass-marketing), ha ugyanis így találom meg a partnerem, akkor őneki jogában áll megnevezni azt a személyt, akitől az email-t kapta, és így jogosulttá válik velem egy dugásra!
Köszönettel:
mass-marketing anti
20/123 4567Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
hihihi,
kurvajó, levették a forward gombot...!
és az értes jtő levélben kiírják, hogy ki lehet ám kapcsolni az értesítést...
szóval azért fejlődik a dolog!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz oceanearth #466 üzenetére
most egészen meglepően működik..!
pedig csúcsidő van... és csak úgy hasít!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
mai nagy szopásom az iwiw-vel :
egy régi ismerős üzent nekem.
válaszoltam, vagy 10-15 perc volt, mire megírtam,
majd megnyomtam az ''elküld'' gombot, és a csodálatos rendszer közölte, hogy lejárt a session, és jelentkezzek be újra.
a levél persze elveszett.
de én vagyok a hülye, hogy nem raktam be a vágólapra...
a yahoo-nál is hányszor szívtam már hasonlóképpen (vissza-gob véletlen megnyomása => törtlődik minden)
-
nagyúr
válasz kapcs-ford #726 üzenetére
hát vaze', mindig is arra vágytam, hogy az a szőke negatív IQ-jú picsa benne legyen a barátlistámban....
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
süketek párbeszéde ez a topic...
-
nagyúr
nem tudja valaki, hogy lehet az alapértelmezett nyelvet átállítani?
van egy kollégám, egy angol srác, valami egy hónapja tag, de magyarul beszél a wiw-e, és nem tudjuk neki átállítani.
pedig attól iwiw, nem, hogy nemzetközi...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
képzeljétek, a ''kit ismerehetek?'' első helyen hozta föl Teszkó Erzsébetet...
nem hiszem el, hogy ilyen név tényleg létezik. jaj.
-
nagyúr
hihetetlen, hogy még most is kapok ilyen üzeneteket :
Ezt az üzenetet küld tovább ismerőseidnek, minden
> > > > > 66. után meghívot küldünk!
> > > > > Ha 3héten belül nem küldöd el ezt az üzenetet egy
> > > > > ismerősődnek sem, akkor sajnos kapcsolatodat
> törölnünk
> > > > kell
> > > > > a rendszerből, hogy így újabb meghívokat oszthassunk
> > ki!
> > > > >
> > > > > Köszönettel: CSAPAT
> > >
> > > Kedves Felhasználó!
> > >
> > > Ezúton szeretnénk segítségedet kérni, a rendszer,
> további
> > > fejlesztése érdekében.
> > > Nyilván te is észrevetted már, hogy az utóbbi
> időszakban a
> > > szolgáltatás sebessége lényegesen lassabb lett, illetve
> > sok
> > > funkció nem elérhető.
> > > Ennek az az oka, hogy sok inaktív felhasználó van jelen
> a
> > > rendszerben. Ezek sajnos az aktív felhasználóktól veszik
> > el
> > > az amúgy is szűkös erőforrásainkat.
> > > Hogy kiszűrjük ezeket a felhasználókat, a TE
> segítségedre
> > > is szűkségünk van!
> > > Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes
> ismerősödnek.
> > > Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes
> > > biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív
> > > felhasználó vagy.
> > > Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet után egy Új
> > > meghívóval jutalmazzukPleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
nem tudja valaki, hogy ez mi?
egy ideje ott van az origo címlapján, de az iwiw-en semmi nyomát nem láttam még...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
ez megvolt már?
(visítva röhög szmájli)
Üzenet szövege
Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket, de ez a levél egy nagyon jó barátnőmtől jött, aki ügyvédnő, és egy érdekes lehetőségnek tűnik. Ha ő azt mondja nekem, hogy ez működik, akkor működik is. Minden esetre nem veszt vele semmit az ember.
A következőket mesélte el nekem:
Ügyvédnő vagyok és ismerem a törvényt. Ez egy tény. Ne csapjátok be magatokat, az AOL és az Intel tartja magát az ígéretéhez a bíróságtól és milliós nagyságrendű követelésektől való félelme miatt, ahogy ezt nemrég a Pepsi Cola csinálta a General Electic-kel.
Kedves barátaim, ne tartsátok ezt egy buta viccnek. Bill Gates most osztja szét a jövedelmét. Ha most nem reagáltok rá, később megbánhatjátok. A windows még mindig a leggyakrabban használt program. A Microsoft és az AOL kísérleteznek ezzel az e-mailen keresztül elküldött szöveggel (e-mail beta test). Ha elkülditek ezt az e-mailt a barátaitoknak, akkor a Microsoft 2 hétig követi a nyomotokat. Minden egyes személyért, aki ezt az e-mailt elküldi 245 EUR-t fizet a Microsoft. Minden egyes személyért, akinek elküldtétek és ő továbbküldte ezt az e-mailt 243 EUR-t fizetnek, a harmadik személyért, aki megkapja 241 EUR-t fizet a Microsoft. 2 hét után a Microsoft küld nektek egy levelet, amiben kéri a postai címetek megerősítését és küld egy csekket.
Üdvözlettel:
Charles S. Bailey General Manager Field Operations
>1-800-842-2332
>Ext.
>1085 or 904/245-1085 or RNX 292-1085
>mailto: Charles_Bailey@csx.com_
Én ezt csalásnak tartottam, de két héttel később, miután ezt a levelet megkaptam és továbbküldtem, a Microsoft kérte tőlem a címem és kaptam egy csekket 24800 Eur-ról. Válaszolnotok kell, mielőtt vége a tesztnek, ha valakinek megadatik ez a lehetőség, élnie kell vele. Bill Gates számára ez a kiadás csak egy reklámköltség. Kérlek küldjétek el ezt a mailt annyi embernek, amennyinek csak tudjátok. Legalább 1000 EUR-t kell kapjatok. Ne segédkeznénk az e-mail továbbításban ha nem lenne nekünk is érdekünk.
Az apám egyik ismerőse néhány hónappal ezelőtt részt vett ebben. Amikor legutóbb meglátogattam, mutatott nekem egy csekket. Az összes 4324,44 EUR-t tett ki. Patricia néni, egy jóbarátom nagynénje, az Intelnek dolgozik és nemrég kapott egy 4543,23 EUR összegű csekket a levél továbbításáért.
Ahogy mondtam, én ismerem a törvényt és az is igaz, hogy az Intel és az AOL éppen egy fúzión tárgyalnak, hogy a világ legnagyobb ajánlattevőjé váljanak és és azért végzik ezt a tesztet, hogy biztosak legyenek benne, hogy a legtöbbet használt programnál maradjanak.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Nem fogok visszajelölni amennyiben nem emlékszem rád. Sűrűn kérem bocsánatod, de akkor sem. Így kérlek csak akkor jelölj be, ha nem csak a volt szomszédom unokatesójának a haverja vagy. (Önkritikát gyakorolván, elvárom tőled is hogy csak akkor jelölj vissza ha TÉNYLEG tudod hogy ki vagyok. Megsértődés kölcsönösen kizárva!)Akkor se jelölj be, ha csak arra szolgál az iwiwed hogy illusztráld hány országban jártál eddig. Mert én legalább 17-ben bibibí, és a te rekordod nem érdekel. (igen, tudom, hogy a legtöbb kép a szabi alatt készül) A fürdőruhás és modellfotóktól is kímélj meg kérlek. Nem beszélve az extrém sportoktól, ha max. 1x egy évben csinálod. Az iwiwes ismerőskollekciód egy darabja sem szeretnék lenni, ill. már most jelzem hogy ha minden nap legalább három okosságod van az üzenőfalon, le foglak jelölni. Egyébként üdv, és hello, és csók a buksira, meg jó hogy hallok rólad!...és kérek szépen mindenkit nem megsértődni!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz adalbert1 #4280 üzenetére
rez hasznos feature lenne, nekem is van 3-4 hülye liba, aki az üzenőfalon chat-el értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokkal.
más téma :
"1980 ban születtek ismerősnek jelölt"
hihetetlen, hogy már ilyen is van. vajon mikor tiltják le?
-
nagyúr
amíg régi rendszer volt, egy kis címsorbeli programozással meg lehetett nézni mások ismerőseinek az időbeli sorrendjét is.
az új rendszerhez nem tud valaki valami hasonló megoldást?
-
nagyúr
Na, akkor ezt elmeselhetned Nekem
----------------------
amúgy pedig nem tudom, figyeltétek-e, hogy már az ismerősök e-mail címei is csak külön kattintás és kódszó beírása után nézhetők meg.
komolyan mondom, behalok ezen, b+.
kb. 1 hónapja készültem rá, hogy lementem az összes kapcsolat-adatom, de ráb.sztam.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest