Hirdetés
Aktív témák
-
gregorik
senior tag
''ennyire nem kell komolyan venni''
sajna épp ez a baj, h eleinte (kb 3 éve regisztráltam) én is játékszerként kezeltem a wiw-et, holott nem az; kezdtek felbukkanni régi emberek, főleg lányok, akikkel egyszer már lezártunk mindent, mobilból kitöröltem őket stb.; de ezt már tényleg írtam. az is gáz, ha szóbaelegyedsz velük, az is, ha törlöd a kapcsolatot, mivel látják, hogy törlöd őket.
ha nem érzékelitek a wiwnek ezt a durva árnyoldalát, akkor vagy túl fiatalok, vagy túl öregek vagytok, vagy egyszerűen nagyon szerencsések a szerelemben.. -
Pá
addikt
Ezt most miért tőlem kérdezed? Gőzöm sincs miről beszélsz...
Kezdőoldalt mindig kihagyom, mert csak akkor lépek fel ha valaki felvesz ismerősnek vagy üzit kapok és erről mailben értesítenek és akkor csak rányomok a közvetlen linkre.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Sose mondtam,hogy szar meg lassú,hanem azt mondtam hogy egyáltalán nincs is.Én napközben használom is melóhelyen,és soha nem tapasztaltam semmilyen fennakadást,viszont most az életemben először itthon is fel akartam lépni,és semmi.Inkább legyen fizetős az összes kontakt-progi,de akkor adjanak a pénz ellenében minőséget is.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz brownus #1116 üzenetére
Persze, hogy nem baj. Csak akkor egyrészt nem kellene azon siránkozni itt, hogy felhigul a rendszer, hisz itt is van aki boldog boldogtalant meghívott úgy, hogy gyakorlatilag még egy virtuális szót se váltottak, nem hogy valaha beszéltek volna egymással, másrészt azon se kell csodálkozni, hogy bevezették a meghívó kvótát, mert ugyebár ők is rájöttek, hogy a korlátlan meghívó küldés nem vezet túl sok jóra, lásd a mondandóm első felét.
Én mellesleg nem vagyok a kvóta ellen, nem azt mondom, hogy a mostani állapot jó, de valamilyen rendszer alapján tuti szabályoznám a küldhető meghívók számát.Feel Good Inc.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest