Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
jó nagy blődli....
inkább olyan hasznos dolgokra fordítanák az idejüket, mint:
1. ha valaki törli magát a rendszerből akkor ne csak azt lásd hogy ismerősők száma -1, hanem küldjön egy istenverte levelet minden ismerősének, hogy törölte magát a rendszerből..
2. az üzenőfalról anélkül letiltani ismerősöket, hogy azok továbbra is tudjanak levelet küldeni ha akarnak, de ne vegyék észre hogy blkkolta őket az ember üzenőfalról, mert egyeseknek már a lakás kiadásai meg önreklámjai az ember idegeire mennek......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
nagyúr
Na, akkor ezt elmeselhetned Nekem
----------------------
amúgy pedig nem tudom, figyeltétek-e, hogy már az ismerősök e-mail címei is csak külön kattintás és kódszó beírása után nézhetők meg.
komolyan mondom, behalok ezen, b+.
kb. 1 hónapja készültem rá, hogy lementem az összes kapcsolat-adatom, de ráb.sztam.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
The DJ
addikt
Lehet, hogy vicceskedvű az egyén és a rendes címe helyett szépen bepötyögte, hogy [nem látható]. Ez kb olyan mint mikor a nemedre vonatkozó checkboxot elfelejti a webdesigner beállítani, hogy csak a férfi/nő közül választhass. Én ilyenkor így szoktam: Nem: Igen!
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest