- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
csak nekem nem megy ma? a meghívókat köszönöm!
-
tbs
addikt
Egy meghívót nem küldene valaki?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nekm akok rtok epeszu is,eroseim vanank:- )))
Csak az ismeroseim ismerosei jelotek be a Kis Viragot ismerosnek:- )))
a stori amugy qva jo!!!!!!!!!!
udv
neduddki -
Shalala
senior tag
Hello!
Tudna valaki nekem is kuldeni meghivot?
mailcim az adataimnal -
Biaggio
őstag
A régi rendszerben a másodszintű ismerősöket ki lehetett listázni, és külön volt egy rész, ami: ''a legutolsó belépésed óta lettek másodszintű ismerőseid''
Na, ezt hiányolom én... meg tudom nézni ugyan, kik egy ismerős ismerősei, de időrendben nem tudom őket listázni...
Amúgy a legtöbb újítás nem rossz, de még erősen gyúrni kell az oldalon, hogy hibátlanul működjön
-
Pompi
nagyúr
''nem látom, kik lettek az új másodszintű ismerősök, ami szvsz a keresést is könnyebbé tenné''
Ezt nem értem. Én bárki ismerőseit meg tudom nézni...
A stabilitásról pedig. Tényleg elég lassu néha a rendszer, de nemhinném, hogy azért mert wiw mellett már iwiw.hu-n is elérhető a rendszer. Egy hónappal ezelőttig 100 ezer regisztrált tag volt BP-en azaz a rendszer kezdete - vagyis évek óta - ennyien reggeltek. Az elmúlt egy hónapban viszont 30 ezerrel azaz 30%-kal nőtt a felhasználók száma, a kapcsolatok száma meg többszörösére emelkedett. Lehet nem voltak erre felkészülve. Remélem mihamarabb tesznek a rendszer alá valami kis erőt. -
nofreenick
aktív tag
ha vki küldene 1 meghívót, megköszönném...
-
Dilikutya
félisten
-
vakarcs
aktív tag
en fent vagyok, es tetszik nagyon.. regi ismerosokkel tudtam ujra talizni, msn cim stb... neha sz*rakszik, de lehet, ez csak az LT jo halozatanak koszonhetoen

-
Biaggio
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Affene, lecsúsztam

A ''megújult'' WiWnek azért van néhány nagy hátránya: pl. nem látom, kik lettek az új másodszintű ismerősök, ami szvsz a keresést is könnyebbé tenné...
Homokozópajtást még nem találtam, de az 5-10-15 éve nem látott ismerősök nálam is felbukkantak, pedig sokan már nagyon messze vannak.. -
Dilikutya
félisten
Elfelejtettem szólni, megelőztelek
.
Régi ismerősök: a hétvégén megtaláltam egy régi homokozópajtás kislányt, akit 19!! éve nem láttam. Én meg 22 leszek.... totál poénból kezdtem el wiw-en keresgélni, és el se hittem, hogy meg lett, de minden kétséget kizáróan ő az, mivel nagyszülei nagyszüleimnek szomszédai voltak, és utánakérdezett, kik is voltak a szomszédaik, és stimmelt. Még ilyet
. -
Biaggio
őstag
-
tr00p3r
addikt

-
tr00p3r
addikt
sztok,
küldene nekem valaki egy meghívót?
tr00p3r -
Dilikutya
félisten
Suttyó béemések kreáltak egy Kiss Ivett nevű csajt ([link]), és elkezdtek különböző embereket bejelölgetni az iwiw-en. És volt aki bejelölte, volt aki nem, és gondolkodtak, vajon honnan ismerhetik. Aztán ahogy egyre többen jelölték meg ismerősnek, úgy vélte egyre több ember ismerni, tudod, csordaszellem, ha ő ismeri, akkor valószínű nekem is kell....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
LOL, ide is eljutottak az isten barmai....
[link] -
TitiRii
senior tag
háát
a sok negativ kritikán kivül
engem tegnap rángattak be és 1 nap alatt 30 ismerösöm találtam meg, köztük olyan régi barátaimat akikkel minden nemü kontakt megszakadt nagy bánatomra, és jo dolog most 5-10 12!!! év után ujra dumálni
és iszonyat meglepö hogy kicsit kutakodva kiderül hogy igy is menyi és menyi közös ismerösünk van, vagy ha nem is közös de 2 emberen keresztül közös.
bár a mail része egy katasztrófa
na szal sztem jó,leszámítva a bugokat. és ha az ember nem társkeresésre hanem ismerösei felelésére hazsnálja akkor kifejezetten jó
csak kéne alá kicsit izmosabb vas és sávszéleség
pl kiváncsiságbol meg lehetne nézni hogy kinek hány közös ismeröse van, vagy kik által ismerhetne engem, inenn csak kevés embert ismerek személyesen ugyanis
aztán meg ne lpödgyetek,milyen kicsi is a világ
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Megtaláltam véletlenül iWiW-en egy csajt, akivel kb. 2 éve volt randim, és aztán ennek hatására úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben
. Lehet megkérdezem tőle, miért nem tudtam utána elérni többet
.
gregorik: én kilőttem az exeket onnan. 2 kattintás az egész, és örökre eltűnnek
.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Igazán nem akarok veled vitatkozni. Természetesen vannak olyanok akik idegenkednek ezektől a rendszerektől.
Csak két dolgot említenék meg, kiragadva két mondatodat.
''adatgyűjtésen kívül másra nem jó''
és
''nem akarom, hogy annál többet tudjanak rólam, mint amennyit feltétlenül szükséges.''
Nemtudom, hogy mennyit tudsz erről az oldalról, de szerintem itt aztán minden van csak adatgyűjtés nincs, és pont annyi adatot adsz meg megadról amennyit akarsz. Ha akarod akkor csak a neved van fent semmi más. Plusz minden egyes megadott adatnál megjelölheted, hogy csak azok lássák akik ismernek vagy mindenki.
Ez nem rábeszélés, hanem inkább egy kis magyarázat akart lenni. -
anulu
félisten
gyűlölöm az ilyen WiW dolgokat. adatgyűjtésen kívül másra nem jó, attól viszont idegbajt kapok. az ismerőseim tudják, hogyan érjenek el, akivel meg akarok ismerkedni, annak megtalálom a módját.
ez a legjobb annak az elvnek a bizonyítására, hogy a világ bármely embere legfeljebb 15 kapcsolaton kersztül ismer bárkit a világban. egyszer végiggondoltam, és lehet benne valami. nem akarom, hogy annál többet tudjanak rólam, mint amennyit feltétlenül szükséges.
párszor kaptam ilyen meghívót. az első 10 alkalommal még próbáltam barátságosan visszautasítani...
-
donw3ga
őstag
küldene valaki meghívót?
-
gregorik
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
ezt megértem amúgy, lassan én is inkább törlöm a regisztrációmat, csak ne kelljen a nagynehezen-megemésztett-exeim fejét néznem az ismerősök listáján..

-
Lippah
csendes tag
Vki küldene nekem is egy meghívót?
thx -
Pompi
nagyúr
Szerintem jó az oldal. Legalábbis az ötlet. A kivitelezés meg a site sebessége hagy némi kivetni valót.
Én kb. egy éve regisztárltam, de mostanáig nem nagyon látogattam az oldalt, nem jöttek az értesítő levelek amikor valaki ismerősnek jelölt. Pár napja kaptem egy értesítőt és amikor beléptem láttam, hogy közben többen jelöltek. Azóta rendszeresen felnézek, de most már jönnek az értesítések is rendesen.
Találtam fent jópár régi ismerőst, osztálytársakat és ami a legújabb, jópár régi demoscene membert
-
Qorthral
őstag
Jó az oldal, már most van 15 ismerősöm, köztük kettő évek óta nem látott, és pár napon belül lesz ez 50 is.
-
lord_m
senior tag
Én is ma kaptam egy ismerősömtől meghívót....

Hááát... a PH-t gyakrabban fogom látogatni......![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/k045.gif)
-
gregorik
senior tag
jellegzetes mottópéldány:
''NAGZ_LÓFASZ_EZ_AZ_ÚJ_WIW_SEMMI_ÉRTELME_HA_NEM_ miapicsaez?! hem? whatafukinday'' -
Qorthral
őstag
Valaki meghívhatna engem is, érdekelne a dolog.

-
Loha
veterán
Ez a városszavazás mire jó?

Ha megvan a kellő szavazat szám, akkor mi lesz?
-
Loha
veterán
Jó kezdeményezés, de attól még, hogy új neve van, az egész egy lassú bughalmaz...

-
gregorik
senior tag
[rájöttem, hogy miért bírom egyre kevésbé a wiw-et: olyan régi emberekkel (lányokkal) szembesít, akikkel nem akarok összefutni.]
-
gregorik
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
lesz ott még Vágó István meg Müller Péter Sziámi is..
-
gregorik
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
szerintem ma már laggelni fog reggelig, holnap megkereslek. ;)
-
I. Richard
senior tag
Jah, és aki megtalál, az jelezze, és vegyen jelöljön be ismerősnek

-
I. Richard
senior tag
Tegnap engem is meghívtak ida, de ismerőst még nem találtam... sztem jó kezdeményezés, de meg lehet lenni nélküle.
Az oldal tényleg kicsit kuszának, bugosnak tűnik néhol, de láttam már rosszabbat is
(pl.:www.microsoft.com![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, najó, csak vicc
) -
code1005
senior tag
Valaki meghívhatna
. Kíváncsi lennék rá, hogy milyen.
thx -
lesaux
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Rámész lent arra, hogy login segítség, és ott nem mailcímet kér, hanem a régi usernevedet. De nehogy még egyszer regisztráld magad.
Asszem, azzal, hogy már nem wiw, hanem iwiw, nemzetközi lett vagy lesz vagy nem tudom. -
Falsay néven vagyok az iwiwen,és már többen megtaláltak,például régi osztálytársak.Szerintem jó hely.Két napja egy csaj azt írta,hogy gyermekkorából ismer,15 éve együtt építettünk Csókakőn homokvárat !
Arra nem emlékeztem,de a nevére igen !
Ha növelni akarjátok a népszerűségetek,nyugodtan jelöljetek be,minden nyomoroncot el fogok fogadni ismerősömnek !
-
gregorik
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
''V* Norbert [norrby]''
ismerős: R* Róbert [Bindu]
ennyit lehet megállapítani. sztem mégegyszer regisztrálnod kellene, főleg hogy ez már iwiw és nem wiw.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
jó hogy nyílt ez a topic!
Regisztráltam régebben, és pont most írtak nekem hogy egy bizonyos illető felvett barátnak (vagymi) viszont most nem tudok bejelentkezni, és ha megadom az e-mail címemet hogy elküldje újra a jelszót, akkor azt írja, hogy nincs ilyen felhasználó. Hogyan tudnám megnézni, hogy ki vett fel barátnak?
Ti láttok engem a mailcímem alapján? [adataimnál] (már nem emlékszem hogy működik ez a rendszer)
Szóval van kiút? -
gregorik
senior tag
na gut, hogy valami értelme is legyen ennek, aki szeretne meghívót, írjon ide, és majd valaki jól meghívja =-).
-
gregorik
senior tag
pl. kábé negyedszer kapom ezt a flashmob-üzenetet, jellemző a szellemiségre:
Üzenet szövege
--------------------------------------
VillámCsődület Budapest belsejében!
PárnaCsata-FlashMob
Bp, Nyugati tér
November 9. 18:00
AZ ÓRA ALATT
'Poke her with the soft cushions! '
'Bökdösd meg a puha párnákkal! '
Monty Python - The Spanish Inquisition
Kedves Leendő Flashmobber!
Várunk Szeretettel VillámCsődületünkre, melyet
november 9-én, szerdán, 18:00 és 18:10 között
- atomóra pontossággal - GMT +1:00
-> http://www.timeticker.com/main.htm
FLASHMOBot tartunk!
Abszurdba hajló rendezvényünk sikere
tevőleges részvételeden áll vagy bukik:
Kis utcaszínházi műsorunk
nem lesz teljes Nélküled!
Mi a Cél?
A járókelők kétségek közt hagyása
Kiállás a médiát eluraló agresszió ellen
(pedig nem is, hiszen mit is kell hozni, na mit?)
Mit hozzál?
A jó flashmobber minimum egy PÁRNÁT hoz magával!
ELREJTVE!
Menetrend:
17:45 - 18:00
A Mobberek megérkeznek a Jókai utca - Nyugati tér sarkához!
Keresnek egy Jamaica színeibe (sárga-zöld-fekete - a hülyébbek kedvéért)
öltözött embert, aki lesz a mob representative, vagyis a VillámElnök.
Nála leend majd a további utasításokat tartalmazó leirat!
Fontos! Ne viselkedj feltűnően, rejtsd párnád és flashmob-terveid, légy
szófukar mindenkivel szemben!
18:00
Kürtszó
Elő a párnákkal, le a földre, és alvás imitálása az óra körül!
18:05 - 18:10
PárnaÜtközet
Tolleső és mókás képen törlések, kevés durvulással
Fontos! Semmiképp se keveredj harcba civillel, se hatósági közeggel. Csak akinél párna van! A párnákon kívül senki és semmi sem sérülhet meg!
18:10
Kürtszóra gyors szétszéledés
Amilyen hirtelen lett, olyan hirtelen véget is kell érjen. Mintha mi sem történt volna, egyedül (nem csoportosan), csendben szivárog szét a gyülekezet, az elképedt nézőközönség értetlen morajától kísérve.
Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben!
Az eseményről képfelvételek készülhetnek, főleg ha hoztok fényképezőgépet!
Mondanunk se kell: minél többen vagyunk, annál nagyobbat szól!
Értesítsd a többi potens flashmobbert, s mindenki hozzon magával még
egy párnát!
Segítsd a vírusmarketinget: küldd tovább e levelet!
Ha megtetszett az ötlet, dobj egy válaszlevelet ide: flashmob666[ kukac] gmail.com, melyben megírod, hány főre
számíthatunk a részedről!
A szervezők
--------------------------------------------------------------- -----
E levelet azért kaptad, mert a FlashMob666 KözpSzerv alkalmasnak ítélt
köztéri riadalmak keltésére. Ha tévedtünk, a rendszer az első
grimaszod észlelésekor töröl az adatbázisból.
Mivel ez még csak a béta-verzió, kérlek jelezd felénk, ha averziód
van. Segítünk.
--------------------------------------------------------------- --------
Akik még soha nem hallottak ilyenről:
FlashMob = VillámCsődület
New Yorkból indult nagyvárosi tömeghisztéria, szigorú szabályokkal, nyitott végű résztvevővel, hüledező nézőkkel. Nincs iránya, célja, eszmeisége, bevallottan értelmetlen műfaj. A mobil és internet hálózaton keresztül megszerveződő egyszeri közösség egy előre megadott helyszínen gyülekezik , ott a megadott időkeretek között előre eltervezett koreográfia szerint cselekszik , majd szétszéled! A flashmob két év alatt százezrek kedvenc időtöltésévé vált. Mára világszerte gombamód szaporodnak az újabb és újabb flashmob-társaságok.
Szép példa erre a sidney flashmob kommunity , honlapjukról minden lényeges infó beszerezhető egy sikeres flashmob összehozásához. -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Az iWiW viccesnek nem vicces, de nem is komoly. Olyan semmilyen.

-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nem veszélyes. Egyfajta közösségi oldal, kapcsolattartás, esetleg ismerősökkel kapcsolatfelvétel, amennyiben regisztrált. Meghívó kell hozzá. A kezdő hozzászólás becsapós
. -
gregorik
senior tag
nem tudom, mit akarok ettől a topiktól, majd meglátjuk. =)
''milyen gondolatai merülnek fel ezzel kapcsolatban?''
nekem pl. feltűnt az a minta, hogy --tisztelet a kivételnek-- a jobb fej ismerőseim legtöbbje vagy nincs is regisztrálva, vagy csak 1-2 ismerős jelölte be őket. szvsz inkább partizós kamaszok site-ja, kezdem hanyagolni (bár nekem 68 'ismerősöm' van fenn
). -
gregorik
senior tag
alternatív kezdőhozzászólás:
ki van regisztrálva ezen a csodálatos, bugmentes és jófejekkel teli 'közösségi honlapon' és milyen gondolatai merülnek fel ezzel kapcsolatban?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
-
e-biza
őstag
én fenn vagyok, nekem a mail rendszerük nem tetszik. amúgy jo

-
gregorik
senior tag
ki van fent rajta, és mi a véleménye? ;)
%finomítva by kalandor%
Aktív témák
- Crimson Desert
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Delphi programozás
- Le Mans Ultimate
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation i7-9850H/32GB/512SSD/RTX3000/FHD/LTE/
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)