Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
AAntii
üzenetére
Lényegében hasonló a kettő. Azon a 2°C-on nem múlik semmi.Nekem egy nagyon gagyi és rosszul szellőző házban volt, kánikulában 4.6GHz max. 79°C 2500K-val. Ezek tuti nem LynX-es értékek.

Gatyát inkább nem kötnék rá, félek, hogy némileg rontaná a hűtési teljesítményt.
ST05: Kösz neked is.
Macka: Már írtam a lényeget. Asszem a VirtuMVP miatt marad az Ivy
-
haly
őstag
válasz
AAntii
üzenetére
A pengés egyáltalán nem, sokan voltak, akik belevágtak picit és utána vagy a memó nem működött, vagy az IGP, vagy teljesen tönkretették. Viszont azért sok embernek sikerült, de óvatosnak kell lenni. Satus megoldás meg viszonylag új, eddig egy embert tudok innen aki megcsinálta, neki sikerült. Következő én leszek, majd írok róla. Már megvettem a Noctua pasztát a proci fölé, már csak a Liquid ultrát kéne valahogy beszerezni, és elkezdek kalapálni

Amúgy nézz utána vidiken, és el tudod te is dönteni, hogy melyik a biztonságosabb. Szerintem a pengés módszer nagyon necces, sokféleképpen el tudja hibázni az ember. A satusat nem igazán. Persze mindkettőt körültekintően kell csinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi