Hirdetés
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
A terea termékekről van valahol részletes leírás hogy melyik milyen. Iz erősség ilyesmi? Google-be első keresésre semmi értelemeset nem talàltam. Nem is értem az iqos oldalán miért nincs részletes információ.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz zeon.hu #3909 üzenetére
Amúgy csak szerintem vicces hogy nincs erről rendes információ? Se nikotin tartalom se dohàny fajta minőség stb.. Akkora a hype meg a reklámba nyomott pénz. Egy részletes információ lenne a minimum. Legtöbb boltos csajnak meg fingja sincs csak a fantàzia neveket tudjàk azt ennyi..
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Lajmund #3910 üzenetére
Az ügyfélszolgálat válasza. Szimpatikus hogy végre nem titok számomra. Amugy a törvények miatt nem irhatják ki. Az viszont meglepö hogy nincs mennyiségi különbség csak érzetre mert a nikotin mindegyikben ugyanannyi.
A TEREA/DELIA és a HEETS dohánytöltet összetevőiben mért nikotintartalom 4-5 mg közötti
dohánytöltetenként, míg a dohánypárában található nikotin mennyisége átlagosan 0,5 mg
dohánytöltetetenként.HEETS dohánytöltetekből jelenleg 17, a TEREA dohánytöltetekből pedig 19 ízvariáns kapható:
RUSSET Selection - Markáns dohányíz:Testes és pirított ízvilágú dohánykeverék.
Bronze Selection - Gazdag dohányíz: Gazdag és kifinomult dohánykeverék.
Sienna Selection – Kiegyensúlyozott dohányíz: Pirított dohányíz fás jegyekkel.
Teak Selection – Kifinomult dohányíz: Harmonikus és lágy dohánykeverék.
Amber Selection – Harmonikus dohányíz: Pirított dohányíz enyhén fás jegyekkel.
Yellow Selection - Lágy dohányíz: Telt és illatos dohánykeverék.
Silver Selection - Könnyed dohányíz: Kiegyensúlyozott és kifinomult dohánykeverék.
Blue Selection – Intenzíven hűsítő ízvilág
Turquoise Selection – Határozott ízvilág: Enyhén pirított ízvilágú dohánykeverék jól
meghatározható érzetekkel.
Willow Selection – Citrusos és hűsítő ízvilág
A SIENNA CAPS (HEETS) BRIZA PEARL (TEREA) - Kiegyensúlyozott dohányízből mentolos ízvilág a
kapszula elpattintásával.
Mauve Wave - Hűsítő és erdei gyümölcsös ízvilág.
Laguna Swift - Élénk ízvilág: Harmonikus dohánykeverék könnyed ízjegyekkel.
Ruby Fuse - Gazdag, piros bogyós gyümölcsös ízvilág.
Coral Tide - Hűsítő gyümölcsös ízvilág.
Amelia Pearl –Könnyed dohányízből déli gyümölcsös ízvilág a kapszula elpattintásával.
Abora Pearl –Markáns dohányízből zöld gyümölcsös ízvilág a kapszula elpattintásával.
TEREA Cameo Fuse -Telt és trópusi gyümölcsös ízvilág.
TEREA Twilight Pearl - Testes és pirított ízvilágú dohánykeverék, ami markáns dohányízt biztosít.
A kapszula elpattintása után frissítő kék bogyós gyümölcsös ízjegyek érvényesülnek.
A DELIA dohánytöltetekből jelenleg 3 ízvariáns kapható:
Classic Red – Markáns dohányíz. Telt és enyhén pirított ízvilágú dohánykeverék.
Classic Gold – Harmonikus dohányíz. Gazdag és kiegyensúlyozott dohánykeverék.
Classic Silver – Könnyed dohányíz. Kifinomult és lágy dohánykeverék.Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz zeon.hu #3912 üzenetére
Az iqos oldalán üzenetbe válaszolt az ügyfélszolgálatos.
Igazán nincs mit ez volt a minimum hogy ide is bemásolom.Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Nem hiszem hogy a dohány ipar elmegy erre de a tévedés jogát fenntartom. Ha ilyesmit akarsz vegyél vaporizert és rakjál bele neked tetsző gyogynövényt és állitsd be a megfelelő hőfokot az adott növényhez. Teàrol nem hallottam de levendulàrol meg kammillàrol igen.
-
Lajmund
őstag
Engem fullasztot eleinte. De sportba nem befolyàsolt úgy mint a sima cigi. Amúgy én leszoktam vagy 3 éve de koca bagos voltam és nekem csak arra van ha valami esemény vagy olyan csajjal vagyok akkor ezt szivjam ne a sima cigit.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz hallerlaller #3947 üzenetére
Én mindegyiket kiprobàltam nincs érdemi különbség ami a köhögést befolyásolná meg mindegyik ugyanolyan nikotin tartalmú szóval csak ízben van egy minimális eltèrés.
-
Lajmund
őstag
válasz hallerlaller #3949 üzenetére
Mit nézzek? Ugyanazt tudom írni mint előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest