- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
Tangerine #3876 üzenetére
az első verziód az tényleg megoldás, de a másodikkal csak tönkreteszed az ilumát, mivel a dohány és az abból a hevítés során kicsöpögő olaj is beleragad az iluma aljába. Az pedig rendesen nem takarítható ki és így egyrészt folyamatosan büdös lesz, másrészt pedig egy idő után nem tudod majd beletolni a rendes terea töltetet. Gari pedig máris ugrott, ha így viszed vissza, mert ezt kötelező ellenőrizni javításnál.
-
zeon.hu
Topikgazda
-
atthany
aktív tag
Dohányboltos mondta, hogy nemsokára megszüntetik a Heets-ek árusítását
-
zoltan6
addikt
Szlovákiában élő fórumtársakat kérdezném hogy van most kint valami akció Terrea-ra?,Illetve ha nincs,akkor még mindig 4,50 eurba kerül?
-
Aktuális árak:
- Horvátország 4,1 € (eddig 4,0 volt, felvásároltam a készleteket, 77 doboz Terra)
- Szlovénia 4,5 € (eddig 4,3 volt, itt csak tankoltam, 95 e5-ös 1,519 €, HR-ben 1,52, azaz ugyanannyi.) Terea, Heets azonos áron van. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Tomorrowland #3867 üzenetére
Az Iluma (és a Prime) a tokkal tölthető, 2 cigire elég a hevítő, a tok kb 20-22-re.
A One magában hordozza az akksit.1900-2000 Ft egy doboz (20 szál).
-
ronin79
addikt
válasz
patex1983 #3864 üzenetére
SK iqos oldal amit Mo-ról vpn-en keresztül tudsz csak elérni mint az összes többit (Svájc, Német, stb.) + januári akció volt Packetan keresztül, már úgysem játszik.
DELIA
Vettem ma én is próbára egy Red-et, nagyon rossz választás volt.
Nekem Terea Bronze (és utóbbi időben Briza) után nem ízlik.
Kb. mint anno analóg korszakban egy külföldi út során Marlboro Ligh (Gold) mellett vlmi másik cigi ami itthon nem volt kapható. -
zeon.hu
Topikgazda
-
Bondix
aktív tag
DELIA
CLASSIC SILVER
Nekem nagyon nem jön be sajnos, pedig a leggyengébbet vettem de ez a dohány íz vagy nem tudom mi de égeti a torkom 🫣
Marlboro dobozos után Winston dohányt Philip Morris hüvely aktív szenes filterrel használtam de ez nagyon nem.Mit javasoltok melyik Terea lehet jó?
-
válasz
@rglaaf #3860 üzenetére
vettem ma próbából egy Classic Red-et... egy fokkal talán jobb, mint a Russet Terea, mintha több lenne a pára is.
de szerintem továbbra is Heets marad, ez sem kapar, olyan kis lágy, finom a pára. az biztos, hogy nekem nem hasonlít a Marlboro-ra
ja meg a tölteteknek a dobozból kivéve eléggé gyümölcsös, kellemes rágógumi illata van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Certina DS Royal
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest