Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
Tangerine #3876 üzenetére
az első verziód az tényleg megoldás, de a másodikkal csak tönkreteszed az ilumát, mivel a dohány és az abból a hevítés során kicsöpögő olaj is beleragad az iluma aljába. Az pedig rendesen nem takarítható ki és így egyrészt folyamatosan büdös lesz, másrészt pedig egy idő után nem tudod majd beletolni a rendes terea töltetet. Gari pedig máris ugrott, ha így viszed vissza, mert ezt kötelező ellenőrizni javításnál.
-
zeon.hu
Topikgazda
-
atthany
aktív tag
Dohányboltos mondta, hogy nemsokára megszüntetik a Heets-ek árusítását
-
zoltan6
addikt
Szlovákiában élő fórumtársakat kérdezném hogy van most kint valami akció Terrea-ra?,Illetve ha nincs,akkor még mindig 4,50 eurba kerül?
-
Aktuális árak:
- Horvátország 4,1 € (eddig 4,0 volt, felvásároltam a készleteket, 77 doboz Terra)
- Szlovénia 4,5 € (eddig 4,3 volt, itt csak tankoltam, 95 e5-ös 1,519 €, HR-ben 1,52, azaz ugyanannyi.) Terea, Heets azonos áron van. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Tomorrowland #3867 üzenetére
Az Iluma (és a Prime) a tokkal tölthető, 2 cigire elég a hevítő, a tok kb 20-22-re.
A One magában hordozza az akksit.1900-2000 Ft egy doboz (20 szál).
-
ronin79
addikt
válasz
patex1983 #3864 üzenetére
SK iqos oldal amit Mo-ról vpn-en keresztül tudsz csak elérni mint az összes többit (Svájc, Német, stb.) + januári akció volt Packetan keresztül, már úgysem játszik.
DELIA
Vettem ma én is próbára egy Red-et, nagyon rossz választás volt.
Nekem Terea Bronze (és utóbbi időben Briza) után nem ízlik.
Kb. mint anno analóg korszakban egy külföldi út során Marlboro Ligh (Gold) mellett vlmi másik cigi ami itthon nem volt kapható. -
zeon.hu
Topikgazda
-
Bondix
aktív tag
DELIA
CLASSIC SILVER
Nekem nagyon nem jön be sajnos, pedig a leggyengébbet vettem de ez a dohány íz vagy nem tudom mi de égeti a torkom 🫣
Marlboro dobozos után Winston dohányt Philip Morris hüvely aktív szenes filterrel használtam de ez nagyon nem.Mit javasoltok melyik Terea lehet jó?
-
válasz
@rglaaf #3860 üzenetére
vettem ma próbából egy Classic Red-et... egy fokkal talán jobb, mint a Russet Terea, mintha több lenne a pára is.
de szerintem továbbra is Heets marad, ez sem kapar, olyan kis lágy, finom a pára. az biztos, hogy nekem nem hasonlít a Marlboro-ra
ja meg a tölteteknek a dobozból kivéve eléggé gyümölcsös, kellemes rágógumi illata van
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest