- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
4 hét Iluma(a középső) használat után kellemesen tapasztaltam, hogy egy töltéssel 23-24 Terea is pöfékelhető, valamint a 14 slukk vígan megvan, akár 15-16 is.
-
zoltan6
addikt
válasz
Damdidam #3640 üzenetére
Veszel egy csík terea-t,és csak 9-et fizetsz ki.Tehát 1 ingyen van.Igy 40,5 euró egy csík 45 eur helyett.1570ft-ra jón igy ki egy doboz.Magyarul egy kartonon 4000ft+ot spórolsz az itthoni árhoz képest.Mi minden hónapban megyünk ki, aztán megvesszük a havi adagunkat.
Az Iluma is akciós 49eur,Az Iluma one 29 eur 3 doboz terea jár hozzá. -
Damdidam
friss újonc
Tudnátok bővebb infót adni erről az akcióról? Szombaton megyek Párkányba, nem lenne rossz kihasználni....
-
zoltan6
addikt
Szlovák fórumtársak! Van most valami akció kint? Tart még a 40,5 eurós karton Terea akció?
-
haiiro_o
tag
sziasztok. én nem vágom ezeket a dolgokat, viszont bnőm terea briza pearl-t szív és most teljesen kétségbe van esve, hogy sehol nem talál ilyen izűt. lehet tudni miért van hiány belőle? köszi.
-
Drughi
addikt
válasz
csabiks #3631 üzenetére
Közben már kikutakodtam annyit, hogy az Iluma lesz az én barátom a töltőtok miatt, csak így hogy nem lehet árakat látni a neten nehézkes a keresés / döntés.Az viszont továbbra is homály, hogy sokan hogy rendelnek online. Letötlöttem ugyan az app-ot de ott regisztrálni nem tudok készülék hiánya miatt.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Koca dohányosként (napi 4-5 szál) , szeretnék váltani iqos-ra.
Nincs a közelembe olyan, aki használna ilyet, de szeretnék váltani, főleg az ár, meg az egeszség miatt.Merre induljak, milyet érdemes venni?
Visszaolvastam 1 oldalt, de úgy látom sokan szlovákiából veszik, de az nekem kiesik nagyon.Mik a különbségek a készülékek között, egyáltalán milyen árak vannak?
Heets vs terrea. Melyik a jobb és miért?Online hol tudok árakat nézni?
-
qltsar
veterán
válasz
ronin79 #3627 üzenetére
Ez a Levia jól hangzik. Viszont, arra is érvényes a jogszabály, hogy egy ilyet esetleg ízesítenének?
Én biztos, hogy váltanék, ha nem lenne túl nagy eltérés ízben, meg persze lenne mellette enyhe mentol, mint a Turquoise.
Volt itthon hasonló, Anita néven elvileg.
"LONDON, Sept 28 (Reuters) - Philip Morris International (PMI) (PM.N) on Thursday unveiled a zero-tobacco stick for use with its "heat-not-burn" device IQOS, which may help the company avoid tax and other regulations that affect its tobacco products in some markets."
"LEVIA "may not be subject to flavour regulations in some jurisdictions" and "doesn't fit" in existing fiscal categories, Olczak continued, adding PMI was in discussions with regulators in some target markets on how they would approach it."
Ez EU-ba tuti nem jön be így
. Hatalmas bukó lenne itthon, bár, tuti hoznak rá valami szabályozást még extraként - ha még nem lenne.
-
ronin79
addikt
Lényegében ez lenne a cél, letenni véglegeses és pl. ízesítettek betiltásával h ki se akarja valaki próbálni, főleg a fiatalabb korosztály mert a fő indok h az ő körükben a legnépszerűbb.
Más
Múltkor a szlovákok iqos oldalon felugrott egy reklám az új nikotinmentes változatról, viszont azóta se találom de kb hamarosan érkezik a Terea mellé a Levia.
-
-
-
qltsar
veterán
válasz
zeon.hu #3622 üzenetére
Tehát akkor EUból sem lesz opció behozni más országból, mert kollektívan betiltják minden országban, ha jól értelmezem...fenomenális
.
Tehát akkor mondható, hogy megszűnik az összes jelenlegi Heets / Terea - mivel mindegyik ízesített? Egyik sem természetes dohány ízű tudtommal.
Az lehetséges, hogy a "pattintóst" engedni fogják?
-
zeon.hu
Topikgazda
Idézet trebrona kollégától:
"Bizonyára hallottál már az Európai Bizottság által elfogadott irányelvről, amely megtiltja az ízesített hevítéses dohánytöltetek forgalmazását 2023. október 23-tól. Júliusban a Magyar Közlönyben is megjelent az erről szóló hazai kormányrendelet.
A hazai kormányrendelet felkészülési időt ad a dohánygyártó cégeknek és a dohányboltoknak, így idén októbertől még továbbra is kaphatóak lesznek a jellegzetes ízesítésű hevítéses dohánytöltetek az üzletekben.Meddig lesznek elérhetőek még az ízesített hevítéses dohánytöltetek?A kormányrendelet szerint a dohánygyártó cégek az Országos Dohányboltellátó raktáraiba 2024. július 7-ig még beszállíthatnak ízesített hevítéses dohánytölteteket. Azok az ízesített hevítéses dohánytöltetek, amik eddig az időpontig bekerültek a raktárakba, a készlet erejéig megrendelhetőek lesznek a dohányboltok számára és ezáltal értékesíthetőek a vásárlóknak.Tehát a dohányboltokban 2024. július 7-től még a készlet erejéig el fogod érni az ízesített dohánytölteteket." -
sixpak
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Amúgy ezeket a régebbi heets-eket ki is vezetik lassan?
-
zeon.hu
Topikgazda
Iluma kiegészítő átváltozások:
-
tothbe
addikt
Iluma-ból 3 fajta van. A One, ami egybe készülék, azaz nem kell hozzá külön "szipka". Ezen kívül van a sima Iluma, ami olyan, mint az IQOS Duo, és van az Iluma Prime, ami kb ugyanaz, csak fancy-bb kivitelben oldalról ráhajtható puha fedéllel.
Amit negyediknek találhattál, az az utolsó IQOS Multi, amit még lehet kapni. Az kb olyan, mint az Iluma one, csak még a régi Heets töltetekkel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest