Hirdetés
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok.
Előre is elnézést ha èn vagyok a 200. aki megkèrdezi (illetve azt hogy lent fontban fogok árat írni)
Szóval jelenleg Angliában tartózkodom, ès nem elègíti ki sajnos az igènyeimet a Ecigizès. Règebben próbáltam az IQOS-t ès szimpatikus is volt,de most gondolkoztam el a vásárlásán. 2.4 Plus vagy 3.0 Duo ami èrdekelne, viszont visszajelzések alapján sokkal jobb a 3.0 ès a 2.4 inkább egy "prototípuskènt" neveztèk meg. Tènylegesen ennyivel rosszabb vètel a 2.4? Leakciózva 29£-èrt kapnèk egy 2.4-et 2 doboz HEETS-el, a 3.0 59£ a 4dobozzal."Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz zoltan6 #1458 üzenetére
Köszönöm a választ
Lehet lenne aki megtudná venni nekem, csak lockdown függő hogy mikor is jutnèk vègre haza. Ès ha itt lehetne nem starter kitkènt olcsóbban megvenni akkor azonnal rárepülnèk a 3.0-ra, viszont jelenleg ugyanannyi a 4HEETS-es kit mint maga az eszköz, ami megmosolyogtató, főleg mert így vagy úgy, mindenkèppen szüksègem lesz hozzá HEETS-re ahhoz hogy használjam is."Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Segítsègetekkel sikerült kiválasztani ès egy 3.0 Duo büszke tulaja vagyok.
Viszont miután starter kitet vettem amihez jár 4doboz HEETS, felmerült bennem hogy vègigkostolgatnám öket, viszont aggódok amiatt hogy "kiszárad" mint egy átlagos cigaretta kibontás után. Kèrdèsem az lenne, hogy mik a tapasztalatok, mennyire hajlamos "kiszáradni" a HEETS? Miután nem szeretnèk napi 4-6szálnál többet használni naponta, a 80szállal nèzve kb 2hètig "állna" az utolsó szál amit elszívnèk."Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Az normális ha nèhány HEETS-nèl ha pèldául kávèzom emiatt nedvesebb a szám, akkor a hüvelyt majdnem kihúzom a stickből mert rátapad a számra, de a felszúrt dohány rajtamarad a pengèn? Egyszer sikerült is kijönnie de vissza tudtam rakni hogy mèg elszívható maradt. Tudom hogy sok gond van velük mert vagy túl tömör vagy túl laza a dohány benne, de ezekszerint ez is egy ilyen "betegsège" a heetseknek? Vagy a Cap túl laza ès nem fogja elèggè a Heets-et?
"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok!
Szeretném előre leszögezni, hogy csak kíváncsiságból érdeklődöm, illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi (ha vannak)
Szóval elég sok helyen láttam cigarettába/Heetsbe való pattintó golyókat amit a hozzávaló eszközzel lehet a filterbe juttatni (technikailag ugyanolyan lesz mint a gyári)
Viszont hiába van magyar forgalmazó is, zömében ezek Ázsiából származó termékek, és nem tudom hogy mennyire lehet káros, annak ellenére hogy "100% természetes összetevő" de ugye egy Kínai termékről beszélünk.
Valakinek van ezzel kapcsolatos infója/tapasztalata? Ha esetleg nagyon nem ide illő a kérdésem akkor természetesen törlöm eme hozzászólást.[ Szerkesztve ]
"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Lego(bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest