- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
1-2 napja vagyok használója a kütyünek. Eddig kék LM-t szívtam, napi huszonpár szálat.. Kb 18 éve cigizek, ebben van egy 2 éves leszokás is. Eddigiek során próbáltam többféle e-cigit is.
Nos azt kell mondjam hogy ez eddig a legjobb. Az tény hogy ki kell tapasztalni. Az első pár Heets után kétségbe estem hogy be fog e ez válni nekem?! Nem volt elég "füst" letüdőzni, olyan volt mintha erős cigis nap végén rágyújtottam volna valami hiperszuper light cigire... Elkezdtem olvasgatni, próbálkozni. Szóval most már azt hiszem tökéletes a dolog. Nos ahogy én csinálom:
1. Kiveszek egy Heets-et, beteszem a számba dohányos végével befelé, és párszor belefújok.
2. Közben előveszem a kütyüt bekapcsolom.
3. Amikor már világít hogy kész akkor dugom bele a Heetset.
4. Várok pár másodpercet.
5. Lassan hosszan szívom.
6. Két szívás között érdemes hosszabb szünetet tartani, hogy a penge újra felmelegedjen.Így nekem ideális a dolog.
Tudom sokan hasonlóan használják, csak sokan vannak akik elégedetlenek, talán nekik ez segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest