- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
válasz
SztiviVander #1627 üzenetére
Igen, ezért is írtam Eurot. Ha jól tudom a Britisch American Tobacco terméke, szóval nem gagyi kínai. Talán eljut a magyar piacra is.
-
majorgent
tag
Sziasztok
Nos én is használtam az Iqost, többnyire meg is voltam vele elégedve. Két dolog zavart:
1. Sokszor a Heets minősége szar volt, különböző módokon.
2. Macerás tisztítás.Úgyhogy kerestem megfizethető alternatívát, csak hogy kipróbáljam.
Így találtam a Glo-t.
Ára 30 Euro volt.
Regisztráltam a készüléket, amiért cserébe küldtek 4 doboz hozzá való "Stick" - t.
Egy doboz stick 5 Euro. Így a 30-as vételárból már 20 euró vissza us jött. Közben kaptam egy emailes kérdőívet is, amiért ismét érkezik majd 4 doboz stick.Szóval az egész ingyenben van.
Ráadásul a Heets-hez képest a Stick 1 Euróval olcsóbb.Használatban nekem jobban bejön mint az Iqos. Ez most nem Iqos ellenes poszt, csak egy véleményt írok le.
Elvben hadonlóan működik mint az Iqos, csak itt a stick körül van a hevítő így nincs penge amit tisztogatni kellene. -
majorgent
tag
Bronz után az új kedvenc a Terra.
-
majorgent
tag
1-2 napja vagyok használója a kütyünek. Eddig kék LM-t szívtam, napi huszonpár szálat.. Kb 18 éve cigizek, ebben van egy 2 éves leszokás is. Eddigiek során próbáltam többféle e-cigit is.
Nos azt kell mondjam hogy ez eddig a legjobb. Az tény hogy ki kell tapasztalni. Az első pár Heets után kétségbe estem hogy be fog e ez válni nekem?! Nem volt elég "füst" letüdőzni, olyan volt mintha erős cigis nap végén rágyújtottam volna valami hiperszuper light cigire... Elkezdtem olvasgatni, próbálkozni. Szóval most már azt hiszem tökéletes a dolog. Nos ahogy én csinálom:
1. Kiveszek egy Heets-et, beteszem a számba dohányos végével befelé, és párszor belefújok.
2. Közben előveszem a kütyüt bekapcsolom.
3. Amikor már világít hogy kész akkor dugom bele a Heetset.
4. Várok pár másodpercet.
5. Lassan hosszan szívom.
6. Két szívás között érdemes hosszabb szünetet tartani, hogy a penge újra felmelegedjen.Így nekem ideális a dolog.
Tudom sokan hasonlóan használják, csak sokan vannak akik elégedetlenek, talán nekik ez segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest