Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7
üzenetére
Aha, sima levélként, persze.....

Arra nincs biztosítás bármi is legyen a tartalma, a posta nem térít, az, hogy esetleg ajánlott csak a nyomon követhetőséget biztosítja, semmi egyebet. Ha sima levél és elveszett, így jártál, az eladó mossa kezeit az általad nem igényelt biztosítás és a szintén nem választott "csomag mint feladási módozat" miatt! Ha bebizonyítja, hogy elpostázta te meg sehogy sem bizonyítod, hogy nem vetted át. Ez elég fraud szagú szerintem, nem hiszem, hogy ilyenre térítene az ebay.
Szerintem itt a lényeg ami a Buyer Protectiont illeti: "We don't offer an insurance program. However, if you don't receive an item you paid for, you can receive a refund of the full purchase price plus original shipping on eligible purchases through the eBay resolution process."
Ez inkább az eladótól véd, nem igazán az egyéb veszélyektől
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7
üzenetére
8 éve ebayezem, nem is azt mondtam, hogy az veszélyes lenne vagy hasonlók...
Pusztán arra akartam felhívni a figyelmét, hogy ha EU-n kívülről rendel, akkor elvileg vám (termék ára+pk 5%-a egy ipod touchra) és ÁFA (vámmal növelt érték 25%-a) fizetendő. Ha átcsusszan akkor nyilván nem. De arra, hogy átcsusszan semmi garancia nincs, ha meg keveset tüntetsz fel összegként, a vámosok sem hülyék és "statisztikai eszközökkel" elég könnyen meghatározzák egy ipod touch értékét.
Arról nem is beszélve, hogy magyarba nem küldetnék néhány ezer forint értéknél drágábbat valamiféle értékbiztosítás megléte nélkül. Onnantól kezdve (meg egyébként is) nyoma van az értéknek, és (vám szempontból) egyből bukó a dolog.
Emiatt én nem próbálkoznék, mert amekkora mákom van biztos fennakadna a hálón és engem rohadtul idegesítene ha az ötvenezres ipodom nyolcvanezres ipoddá válna egy vámolás után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi