Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
dolezsal #9909 üzenetére
Én a Touch-ot venném.
Nekem egy 8Gb.-os Touch-om volt eddig, most váltottam iPhone 3G-re. Nem bántam meg, egyedül a lassúsága miatt rosszabb az iPhone, de ezenkívül bőven jobb.Nem értem, hogy miért kell valakinek 8gb.-nál több? Enyémen van zene, játék, app, nem is kevés, de még 4Gb.-ot sem foglal el.
Ha meg olyan kevés lenne a 8Gb., akkor meg vegyél 16Gb.-os Touch-ot, minimálisan kerül csak + pénzbe.Minek kell 130giga, vagy mennyi csak zenére? Atyaég. Az hány zeneszám? Tudod mennyi dolog ráfér, 8 vagy 16gb.-ra?
Én még a 8Gb.-mat sem vagyok képest csurig megtölteni. -
harry3
őstag
válasz
dolezsal #9904 üzenetére
Szerintem akkor felesleges az iPod Touch, hacsak nincs annyi pénzed, hogy nem tudod hová tenni.
Jelenleg várok egy választ iPhone 3GS hirdetéssel kapcsolatban, ha nem jön be, akkor nekem marad az iPod Touch 4G 32GB és a rossz telefonom, amihez viszont venni kell egy töltőt, mert még az sincs. Amúgy amit most adtam el telefon, elveszett a postán. -
-
Gordiann
őstag
válasz
dolezsal #9821 üzenetére
apple losslessbe nem macerás (nem hosszú idő) konvertálni.
Ugyan tapasztalatom nincs a divx lejátszással, de én jobban preferálom a videókonvertálást is. (lehet, hogy hülyeséget beszélek, de úgy gondolnám, hogy divx lejátszás keményen igénybe veszi a gépet, akksi nem bírja sokáig,..... vagy nem így megy ez?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest