Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• speedbump

tag

válasz kareeka #109 üzenetére

Hat igen... ezert kar lett volna regisztralni. Ha vegigolvasod a forumot akkor tobb hasznos informaciot talasz benne mint a honlapon.

A forumoknal tipikus hibaba estel: total felesleges 50 forumtemat letrehoznod addig amig az olvasottsag nulla. Minek kulon forum a Labyrinth-nek? Vagy majd lesz ilyen is, hogy "trukkok a notes-ban"? Szerintem legyen elsonek 1db forum es ha mar olyan sokan lesznek a felhasznalok, hogy rinyalnak ujert, akkor hozz letre ujakat.

Fura, hogy mennyit tudtal irni a redlights-rol, bar ha a wave-et az alkalmazasok koze sorolod akkor nem meglepo. Nekem nem volt olyan erzesem mintha vizbe nyultam volna. Lattam egy effektet, aztan uninstall. Ha alkalmazasokrol beszelunk akkor nem errol kell irni, hanem mondjuk az SSH-rol, az ad-hoc kapcsolatrol, a VoIP fejlesztesekrol etc. vagy hogy a legegyertelmubbet emlitsem: installer.app
    (hopp! jut eszembe: mi bug van a mail-ben? 1 honapja hasznalom, de nem talalkoztam vele)

Nem vettek ki semmit a gyarban a touch-okbol, csak SW nem engedik, hogy rapakolj alkalmazasokat. Lehet Jailbreak-nek, hack-nek, vagy akar crack-nek is nevezni, ahogy tetszik. Anyagi kart igenis okozol vele, megpedig az Apple-nek. Alapbol az iPhone-on is csak par alkalmazassal van tobb mint a touch-on azt is ugyanugy fel kell torni. Feltort keszuleken nincs garancia... (bar ha visszalovod a firmware-t akkor elmeletileg nincs gond)

Ha inditasz egy ilyen holnapot, akkor nem art ha az 5 perc alatt megszerezheto tudasnal tobbel rendelkezel.

Ha egyedul szerkeszted a honlapot, miert beszelsz tobbesszamban?

Lehetne amugy a honlapbol valami, nem bannam ha lenne valami kozponti lap, de ahhoz hogy a te lapod betoltse ezt a szerepet meg rengeteg minden hianyzik.

Új hozzászólás Aktív témák