Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Gondolkodom azon,hogy lecseréljem a lapos,oledes hi-md-met..Nem volt még életemben ipodom,szal nem igazán értem ezt az itunes dolgot,hogyan műkszik,vki ki tudná ezt fejteni nekem bővebben?
    Sony hi-md lejátszómhoz volt egy olyan progi,hogy sonic stage,csak azzal lehetett rakni rá zenét,ha nem pendriveként akartam használni a cuccost,ami átkonvertálta vagy atrac3ba(kevesebb helyet foglal el,mint az mp3) vagy 1az1ben rakta rá a lejátszóra,de akkor is kellett a progi hozzá.Valamint külön előadó és album szerint csoportosította a számaimat,de azt ki lehetett kapcsolni,mert a végén már kb minden szám külön mappába volt..
    Kb ilyen az itunes is?:S
    És mennyire jó a hangzása?Mert láttam olyan hszeket,hogy ne várjunk sokat tőle hangzás terén.. Hát,nekem van 2 neodimiumos fülesem(1 philips fejhallgató és egy sony füles)és hi-mdvel szól,mint állat,tisztára kb,mintha koncerten lennék.Van ennyire jó a touch jó minőségű fülessel?
    Meg írtátok még pár hsz-el feljebb az enyémre reagálva,hogy lehet,hogy az olcsóbb 16gbs touch a gyengébb kijelző fajtájúból van,azt mit jelent?
    Hány verziója volt eddig?Ha van rá gyári 1 éves garim,akkor nem cserélik ki,vagy vmi?

Új hozzászólás Aktív témák