- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Hali!
-A legjobb mód, hogy garanciát kérsz az eladótó (csak pár nap vagy hét biztos elég lesz
), aztán ha maga a doboz van fóliában akkor valószínű, hogy az egész cucc új!-Az meg, hogy eredeti -e hát az meg egyértelműen kifog derülni az első bekapcsoláskor

-A többi amit írtál 30-60-80 gb-os ipodok pedig használtak (azaz- kevesebbet bír az akksijuk, karcosok is lehetnek és jobban kell rájuk vigyázni a vinyo miatt (emiatt egy naggyon picit lasabbak is) ).
Fülhallgatót pedig sennheisert mégpedig cx300-at vagy cx55-öt (és mehet az ár feljebb is ha van rá keret\szükség) javasolnám.

-
unyadavid
senior tag
válasz
murlough91
üzenetére
Hát először is jólenne ha látnád (kipróbálnád) élőben is mielőtt megveszed
aztán figyelni kell arra is, hogy a clasic merevlemezes ezért sokkal érzékenyebb a leejtésre és a merevlemez miatt lehet, hogy egy picit (alig észrevehetően) lasabb.
De azért nem szeretnélek elijeszteni
a megvásárlásátó mert végülis egy sokkal komolyabb lejátszó!
- a nanot pedig szerintem olyan 15-20 körül biztos el lehet passzolni de ez csak tipp
-
unyadavid
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Akkor sztem nem vált át zöldre de viszont kb. 1 óra alatt semmiről maxra töltődik -sztem.
(pl. hallgatom a zenét úgy 1.5 órát és aztán 10-15 perc és tele van)
amugy én iTunes-t használok -szerintem olyan mint a vista, hogyha foglalkozol vele akkor zsír, ha pedig csak "egy pilantást" vetsz rá akkor nem az igazi-amugy az albumra nem tudsz egyből ugrani, de ha a play gombot 3-szor megnyomod akkor ugyebár a playlist elejére ugrik és nem tom de lehet, hogyha minden albumot külön playlistbe teszed, akkor lehet hogy egyszer erre egyszer meg arra ugrik a 3-szoros gomb nyomás után

-
unyadavid
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Hát én már karácsony óta BOLDOG tulajdonosa vagyok egy ilyen kis shuffle-nek amit általában utazáskor használok.
Pro: hát elég sok
1. kicsi (de nagyon
) és ezáltal csak felcsípteted és nem kell félteni se mert elég biztos a szerkezet.
2. egyszerű kezelni ugyebár
3. nagyon jó hangzás
4. 10 óráig minimum bírja, aztán meg kb. 1óra alatt maxon van az akksija (bár én sosem merítem le).
5. elég sok szám ráfor (vagyis pont elég)Kontra: kevesebb
1. nincs kijelző (de nekem egy ekkora cuccból nem is hiányzik)
2. plusz még... ááá nem is tudok többet!Szóval nagyjából ennyi, szerintem megéri (nagyon-nagyon) és remélem, hogy ezzel segítettem!!!!!
jah majdnem elfelejtettem : [U]ERŐSEN[/U]

Mui - a cx300-at én is csak ajánlani tudom (ezt használom a shuffle-höz)!!!
-és jól szól- -
unyadavid
senior tag
-pl. Sharepod baromi cool cucc ( gyors, egyszerű, még telepíteni se kell! ).
-Azt takarja, hogy szerintem ahhoz képest, hogy milyen kicsi, elég durván szól!
-( Hallgattam már meizu m6-ot, sony ericsson mobilt, ( agybadughatós fülessel) sony discmant és még sokmindent) és ezekhez hasonlítva
(nagy felbontású zenékkel: 320kb/s-os mp3-mal) királyul szól!!!
Így viszont (1gb) "csak" 109db szám fért rá! Ezért az iTunesban van egy olyan lehetőség, hogy a nagy fájlokat lekonvertálja (128kb/s-os AAC-re) és úgy tolja át a shuffle-re!
(így most 249db szám van rajta és még mindig jól szól)-HDDs iPodokhoz sajnos nem tudom hasonlítani!
De ha azok jobban is szólnak ez itt sokkal olcsóbb, és KISEBB! -
unyadavid
senior tag
Helló!
Nekem van egy shuffle-öm (kaptam) és nagyon megvagyok vele elégedve!
A hangzása teljesen korrekt, a számok másolása nem túl gyors (iTunes-al de lehet mással is de nem kötelező!) (a playlistes kérdésre sajnos nem tudok válaszolni) és így összességében egy nagyon kis pöpec cucc!! (főleg, hogy ultra kicsi, egyböl bekapcsol, ellenálló, és bárhováfelcsipteted aztán lehet menni!!!) -
unyadavid
senior tag
Nem tudom van-e, de ha regisztáltál (none-ra , ami nem fizetős) akkor az ingyen cuccokat le tudod szedni! ( Tehát ha az ipod gamesnél van amelyik free akkor azt biztos beszerezheted)
Jah, és ha meg lesz az ipodod akkor majd remélem megdobsz minket egy kis vélemény csokorral
!
Boldog karácsonyt!!!!! -
unyadavid
senior tag
helósztok!!
A kérdésem az lenne , hogy ipod classiccal vagy ipod nano 3g-vel vane valami gond , széria hiba esetleg valami fontos tudnivaló jahh és ipod classic merevlemezzel kapcsolatban fontos tudnivalók esetleg általánosságok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, ha nincs jobb megoldás)
a megvásárlásátó mert végülis egy sokkal komolyabb lejátszó!

? (de abban igazad van, hogy könnyen karcolódik) de a zene attól még szól!!!

!