- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- iPod topic
- (kiemelt téma)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kín
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohway
tag
1.1 re szeretném updatelni az ipodom, itunes fel is kinálja minden inditásnál, de előtte emg szeretném krédezni hogy mi válzotik ha updatelem? és updateljem-e egyáltalán?
-
ohway
tag
-
ohway
tag
ja és játékokat honnan tudok ingyen leszedni? és h tudom azokat "feltelepíteni" rá?
játékot csak iTunesről tudsz vásárolni.
-
ohway
tag
Bocsi, hogy megkérdezem... Lehet, hogy feltettem egy alap kérdést, amit sokan feltesznek, de nem láttam még, egy részletes leírást arról, hogy mit-hogyan. Bocsi, hogy egyáltalán megszólaltam, illetve azért is bocsi, hogy egyáltalán meg mertem kérdezni ebben a topicban... Csak azért mer' nem tudom, tök hülye vagyok hozzá, akkor menjek a pics@'ba? Használtam a keresőt, de semmi... Ezt nem is mondom, hogy sürgős...
[TÖRÖLVE]
-
ohway
tag
Egy iPod nano-ra hogy lehet zenéket,videókat,stb másolni? Le kell tölteni hozzá valamit?
itunes program kell hozzá, azt tölsd le+imtoo ipod movei converter(ezzel konvertálod rá a videókat)..

-
ohway
tag
Hello Gabesz!
Üdv az Ipod dulajuk körében!
Kérdéseidre össze vissza a válasz: tényleg nem tudsz törölni a készülék segítségével. Először én is óvakodtam az ilyen Itunes meg sony_stage szerű cuccoktól, de az ipod mégis magával rántott. Ha megtanuljuk kezelni az Itunes-t akkor nagyon szépen tudjuk rendszerezni a zenéket a lejátszóinkon. Ilyen 160 gigás méretnél szerintem szükség is van rá. Jól is néz ki meg hasznos is a jól rendszerezett zenetár. Pl.: beállítgatom a stílust, és egy házubuli jellegéböl utána csak kiválasztom a műfaj-t és megy
- trükkök az újakhoz még nem nagyon vannak, én a megvásárlás nélküli játékfeltöltés heck et várom... az újakra még nincs.mateka05 !! ne olts le mindenkit, ez a hely arra szolgál, hogy segítsük egymást...

nem oltottam le senkit, csak mondtam sztem semmi érelme ipodról törölni. mert ugyis ahoz gép kell, hogy vmit is tegyünk rá, és gépnélkül nem minek akar törölni? hisz ugysem tud rá tenni más cuccot.
-
ohway
tag
Köszi.Lenne még pár kérdésem.
Hogy lehet letörölni dolgokat az ipodról számítógép segítsége nélkül?
Meg lehet e buherálni hogy a jegyzeteknél ne csak 4KB/fájl-t tudjon?
A használati útmutatóban baxnak írni ilyesmikről.Esetleg ha valaki tud bármi tippet,trükköt az iPodokhoz nyugodtan írjon.gép nélkül nem lehet rörölni, nincs is értelme..
-
ohway
tag
-
ohway
tag
de mi nem a 2gen eq-járól bezélünk, hanem a 3g-ének. ott pedig aztán van pár fajta hangzás...és egyetértek marty-vel, mindenki megtalálja a magának valót.
-
ohway
tag
nekem az lenne a kérdésem, ha az ipodom maunal synec-en van, akkor hogy törlök róla fájlokat?
-
ohway
tag
-
ohway
tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy ilyet a T-comnak köszönhetően, tudnátok segíteni, hogy milyen formátumban lehet videót és zenét ráküldeni? Illetve, hogy ez a "ráküldés" milyen szoftverrel valósul meg? Tudom, vissza kéne olvasni, de most nincs sok időm, valaki pedig hátha két mondatban ki tudna segíteni...

Előre is köszönöm!

hello
én az imTOO ipod movie convertert ajánlom, és h.264, és mpeg4 ben lehet rá a videót tenni
-
ohway
tag
Ezekből wavba vissza, iTunes-szal wavból Apple losslessbe

és az miért jó? simán az mpeg4, és a h.264 is jó..

-
ohway
tag
-
ohway
tag
-
ohway
tag
Classicom van és azt keresem, van e lehetőség arra, hogy a videoklippeket ne rakja be a zenében az albumok közé. Valaki ötlet?

itunesben: jobb klikk rá -> get info ->video fül és ott a állisd át(movies, tv shows) valamelyikre ezek közül és kész is..

-
ohway
tag
-
ohway
tag
-
ohway
tag
amugy ha majd rácsaatlakoztatom az ipodot a gépre egyből elkezdi tölteni?
meg, zenéket itunesről(már belettem azzal hallgatom) egyből tehet is rá az ipodra? -
ohway
tag
-
ohway
tag
na ma elmentünk mutteral és megvettük a nanot(3g 8Gbos), hát kibonthattam de nem tehetek rá zenét, csak megnlzhettem mien..játékok meg a beállitásokat. kibróbáltam a füleseét(nekem bejön) -->de csak kairok használhatom vissza kelett adnom
csak 1 dolgot nemtok mire jó az a műanyag izé ami a dobozban volt az usb és füles melett...először azt hittem vmi tartó de nem megy bele
-
ohway
tag
-
ohway
tag
-
ohway
tag
-
ohway
tag
nem kell vele ennyit pepecselni: ha itunesban bal alul ott van az artwork ablak, akkor csak a böngészőből simán áthúzod arra a képet, nem kell letöltögetni meg browse-olni. Ja és ha több szám ki van jelölve és úgy húzod, akkor mindegyikhez hozzáadja, szal albumoknál egy katt az egész.
+ aki használ yahoo widgetet: van olyan lejátszó widget, ami netről megkeresi a számhoz az artwork-öt, és be lehet állítani, hogy az automatikusan adja hozzá az ituneshoz az album összes számához. persze nem tökéletes, de azért használható
és mire ezt megcsinálod, addigra kész vagy az egyenkéti hozzáadással, és az tuti biztos jó, és nem cseszed el..

-
ohway
tag
mateka05: A letterbox-on hagyd, akkor nem húzza szét, mivel a kimaradó részek helyére fekete szint rak be. Bénán magyaráztam el de tulképp. ez a letterbox.
InFRaReD: Igen, sajna mi magyarok megszivjuk ilyen téren, nincs magyar shop.
Én ugy szoktam hogy miután beraktam a zenéket a librarybe -nyűgös meló, tudom, de - utána egyenként minden számhoz hozzárendelem az artworköt. Google-n rákeresel az albumra, leszeded, (300x300px felbontás fölöttiek szépen mutatnak) és azután jobklikk a zenére az iTunes-on belül, get info és az uccsó fül az "Artwork". Browse - kiválaszt - OK, és kész is.
És ezt kb minden zenénél. TUdom, pepecs munka de csak egyszer kell megcsinálni, és minden szép lesz.
Igényeseknek való meló...
kösszi, azon hagytam és szép minőségű lett. Én is ugy csinálom az artwork-öt ahogy te.
bár még az ipod nano 3g-m nincsen meg. -
ohway
tag
leszedtem az imtoo ipod movie convertert. és nemtom milyen zoomot állitsak be hogy ne húzza szét a képet és lehetőleg teljes képrneyős legyen..
itt egy kép:
-
ohway
tag
-
ohway
tag
-
ohway
tag
vki tud vmi kiraly egyszerű videó konvertálót 3g nanora? ne videora, mert az nekem hibaüzit dob ki...

-
ohway
tag
Hali!
Erősen gondolkodok azon, hogy vegyek 1 iPod-ot. De még nem döntöttem el, h milyen legyen (vagyis már 90%-ig biztos vok benne, de nekem nincs tapasztalatom, gondoltam megkérdem). 6. generációs 80GB-os classic-ot néztem, 60.000Ft. Azt szeretném megtudni, hogy mi oylan jó a nano-ban? Mert a 8GB-os nano 50.000Ft, és a classic-nak nagyobb a kijelzője, 10x annyi adat fér rá, más külömbséget nem találtam tulajdonságok alapján.
Valaki légyszi írja le, hogy mégis miért csak 10k a külömbség? Kössz!hát én még 60kért nemláttam .gen ipod classicot(pixmanianal is 70k) a nano kisebb->ahoz képest nagy kijelző. amugy ha igy számoljuk igy már 20k a különbség és az már érthető, hogy miért..

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- iPod topic
- (kiemelt téma)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R7 7700X 64GB DDR5 512GB SSD RX 6750XT 12GB Lian Li Vector V100 750W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD GOLD WD8004FRYZ HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tudnál vhogy a fájlhoz egy linket dobni?
Valaki légyszi írja le, hogy mégis miért csak 10k a külömbség? Kössz!