- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jorden06
üzenetére
Előttem már elmondták a hibákat, amik lehetnek, de mivel a nanoban nincs vinyó, így ha az elején nincs hiba, nagy valószínűséggel később se jön ki (vannak kivételek persze). Menyasszonyomnak is nanot vettem, na, az aztán leesett, bukfencezett, stb, de még mindig működik

-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Nem tudok jellemző meghibásodásokról.... általánosságban a kijelző lehet hibás (pl. pixelhiba) vagy jack kimenet érintkezésproblémás. Mivel fém házban van a hardver, a belsőségek jobban védve vannak, de azért lehet pl. memória is hibás. Kb. ezek.
Sonykor: erre itunesal nincs lehetőség, csak külső programmal. (google ---) "from ipod to itunes") (pl.)
-
válasz
jorden06
üzenetére
Ez a sony teljesen rendben van, ha még tudja a külön basszus kiemelést (több szintben) nem is haboznék rajta. Persze, kell hozzá jó füles ugye, bár azt mondják, enyémet is a gyári amit adtak tök jó, de nem is használtam egyszer sem (mivel már megvolt a sennheiser), eladom ha valakinek kell.
Ja, basszus kiemelést azért favorizálom ennyire, mert enyhén szólva is durván trance-b*zi vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs