Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Mr. X!
Így van, megbeszélni. De olyan nincs, hogy valaki megmondja nekem, mire költhetem a pénzem, és engedélyeznie kell.
DanielK!
Jaja, közös kasszánál igen. Bár ha az egyik fél többet tesz bele abba a kasszába, akkor azért az is nyom valamit a latba, és a férfiak általában többet keresnek.
Vadaszcsiga!
Mi még nem tartunk ott, hogy élesben is kiprobalhassuk, de ha eljutunk odáig, (bár most nem úgy néz ki) akkor se lesz teljesen közös kassza, csak számlákra, kiadásokra. Engem nem forgat ki senki a saját szerzeményből, sajnos a családi tapasztalat nevelte ezt a mentalitást belém. Amúgy jó eséllyel én fogok többet vinni a közösbe, (nem lesz olyan szerencsém, hogy fordítva történjen, eddig is így volt mindig) tehát engem ugyan senki nem fog korlátozni a költségvetésemben, az tuti.
. (Egyébként baromira megbecsülöm a pénzt, úgyhogy mar csak ezért se tartom elképzelhetőnek, hogy valaki még az amúgy is takarékos mentalitasomba beleszólhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest