Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Mr. X!
Így van, megbeszélni. De olyan nincs, hogy valaki megmondja nekem, mire költhetem a pénzem, és engedélyeznie kell.
DanielK!
Jaja, közös kasszánál igen. Bár ha az egyik fél többet tesz bele abba a kasszába, akkor azért az is nyom valamit a latba, és a férfiak általában többet keresnek.
Vadaszcsiga!
Mi még nem tartunk ott, hogy élesben is kiprobalhassuk, de ha eljutunk odáig, (bár most nem úgy néz ki) akkor se lesz teljesen közös kassza, csak számlákra, kiadásokra. Engem nem forgat ki senki a saját szerzeményből, sajnos a családi tapasztalat nevelte ezt a mentalitást belém. Amúgy jó eséllyel én fogok többet vinni a közösbe, (nem lesz olyan szerencsém, hogy fordítva történjen, eddig is így volt mindig) tehát engem ugyan senki nem fog korlátozni a költségvetésemben, az tuti.
. (Egyébként baromira megbecsülöm a pénzt, úgyhogy mar csak ezért se tartom elképzelhetőnek, hogy valaki még az amúgy is takarékos mentalitasomba beleszólhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest