Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -Ben-

veterán

válasz Tibee86 #132402 üzenetére

Nem feltétlen használ mindenki 300 ezres telefont és nem mindenki keres olyan baromi jól, hogy 5000 Ft-ot kidobáljon az ablakon. Ellenben a szolgáltatóknak és hivatalos forgalmazóknak/szervizeknek bőven lenne pénzük erre is. De sok fontos dologra is kell ma egy okostelefon...
    pl. én rendszeresen azt csinálom, amikor sűrű a program, hogy letöltöm imslp -ről a kottákat, a darabok/számok hanganyagát pedig miközben hallgatom (szintén a telefonomon!), nézem a kottát a kijelzőn. Egy 70 perces út alatt ez hihetetlen, hogy mennyit segít. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy mire odaérek, már komolyan feltérképeztem mindent az anyaggal kapcsolatban. Ha ez nem lenne, nemigazán tudnék megfelelni az elvárásoknak. Túl magasra tették a lécet és szerintem ez majd' minden területet érint. Ettől függetlenül ha már van egy eszköz, ami megkönnyíti az életünket, éljünk vele.
    De van másik példa is. Az egyetemeken elég nagy divat lett, hogy termet foglalni, könyvet kivenni/hosszabbítani, jelezni a tanárnak csak webes felületen keresztül lehet hivatalosan. Persze mondhatjuk erre is, hogy valahogy csak megoldható, de nem. 150-160 terem ~6-800 tanulóra édeskevés. :) Éjjeli huggyantás alkalmával szépen fel kell kúszni telefonról és lefoglalni a termet még időbe, mielőtt lefoglalnák az összeset. Nem ér rá reggel 8-kor, amikor hozzáférsz egy számítógéphez/vagy egyéb más eszközhöz, mert addigra már rég nincs terem. Feltételezem hasonló problémákkal küszködnek más területen is, ma már szinte kötelező az okostelefon. Ez van...
    De még mindig tartom, hogy akármennyire sz@r a dolog, valahogy nélkülözhető a telefon (nagy nehezen), de max 1-2 napra. Ha nem biztosítanak telefont, akkor kicsit tempózzanak a javítással/vagy cserével és mindenki elégedett lesz többé-kevésbé. :)

Új hozzászólás Aktív témák