Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tothjozsi96
addikt
Olvasd vissza a topikot, korábban is voltak itt már érdekességek. És az hogy legtöbben "kibuktunk" rajta, az neki köszönhető. Azoknak az érdekes történeteknek, minthogy veszel órát hogy letudd adni óra zálogházban. Nem így írta le, de a 150 ezres Citizen órám nem vennék be, csak az ő 50 ezres Fossil-ját. Meg zálogba adja a karkötőjét, óráját, épp ami van, most meg azt írja hogy nem kell a családban senkinek sem a telefon. Érdekes kettősség, nem? Egyszer zálogház, máskor 400 ezer forintos telefon ajándékozása. Nyilván semmi közünk ahhoz hogy ki mit csinál a pénzével, meg kinek hogy megy a szekér, vagy épp milyen hülyeséget csinál. Most azt már nem is mondom hogy 24 óra alatt kiderült hogy nem lesz jó a 13 Pro Max, mert a 11 Pro Max az isten király, amit el is hiszek, de hogyha a telefon fogásán problémázik, nem lett volna egyszerűbb elmenni valahova és kipróbálni? Rászánni egy 10 percet? Akkor megint miről beszélünk? Van pénz, máskor zálogház, máskor az ismerősöknek se kell a 4 kilós telefon. Kicsit szerteágazó a story, nem?
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #186280 üzenetére
Ne minősíts másokat, mi sem tesszük. Mi csak azt írjuk le amit itt tapasztalunk, de nem a levegőbe beszélünk, mint amit most épp te teszel. Még mindig az a véleményem hogy azért veszek órát mert tetszik, és nem azért mert az értékbecslő mit mond. Másik dolog hogy az órás topikban rajtad kívül mindenki máshogy látta a Citizen vs Fossil kérdést, amivel nincs is probléma, csak tudod az az érdekes hogy van a te véleményed és van a másik 5 emberé (aki nem biztos hogy tapasztaltabb), de érdekes hogy csak a saját igazadat hajtod.
Nekem nem célom mások szavait kiforgatni, nem tettem ilyent. Olvass vissza, de a probléma a gyökereiben rejlik nálad, a személyes véleményed objektív igazságként éled meg, ez a legnagyobb probléma. És az hogy milyen emberek vagyunk, hát passz. Nem is értem miért vonod be mások anyját a témába, meg honnan jön ez is hogy egy szelet kenyeret nem adnék? Hogy kapcsolódik a témához? Arról van szó hogy nagyok a kontrasztok, egyszer zálogház, máskor iPhone 13 Pro Max, utána meg elajándékozod. Gyakorlatilag két véglet, ami össze nem kapcsolható egymással, nem? De megértem, nem vagyunk egyformák, szerencsére.
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #186304 üzenetére
Nálam Lenovo T560 van, Intel 8260-as wlan kártyával. TP-LINK AX20 router, 500/22 internetcsomagot simán tudja, a Speedtest is kiméri. Nem lehet hogy nem AC-n vagy? Ha 1 ssid van 2,4 és 5Ghz-re akkor lehet ilyen “kavarodás” mert kisebb MHz-en tud működni. Elvileg akkor csak 40 MHz-en megy az 5Ghz is.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
válasz Luck Dragon #186353 üzenetére
Az komoly! Tipikus példa amúgy, az ember olcsón akar jót. Elromlik a termék, a szakszerviz is egy fos.. Minden egy fos. Én azt mondanám hogy add el őket, aztán vegyél egy normális monitort. LG 27GN800-at tudom meleg szívvel ajánlani, talán az egyik legolcsóbb LG ami 1440p és 144Hz, én nagyon megszerettem. Otthon van egy LG24MP59-esem, tervezem azt is cserélni erre. Bár az otthoni gépben csak 2060-as kártya van, talán kevés 1440p-hez, de áhh, sokkal jobb mint a 1080p. Nagyon jó ez a felbontás!
-
tothjozsi96
addikt
válasz Laca1212 #186367 üzenetére
Szia! Írj egy üzenetet, úgy egyszerűbb. De amit írtam is, a 2,4 és 5Ghz sáv nem lehet 1 SSID név alatt, külön nevet kell megadni. És fontos, 80Mhz-es sávszélesség, és állítsd be a 100-as csatornát. Ha mindent így csináltál akkor sok minden mást én sem tudok mondani, így azért nagyobb sebességet kellene hogy elérj.
-
-
tothjozsi96
addikt
Van itt más is rajtam kívül aki Windows 11-ről downgrade-el Windows 10-re?
Nem hiszem el, akkora egy fos jelen állapotában ez a rendszer.Mondok egy jelenséget ami nagyon zavar, 15 perc után kikapcsol a monitor idle állapotban, megmozdítom az egeret és először megszólal az eszköz lecsatlakoztatása hangjelzés, majd utána megszólal az eszköz felcsatlakoztatás hangüzenete. Nem is értem, hogy? Mintha egy új eszközt csatolnék fel, ultra gáz. És ez minden egyes ilyen felébresztésnél. Ami nagyon durva hogy Chrome-ba valamiért most elkezdtek elmenni a színek, mondjuk 10 percenként olyant csinál hogy így elugranak a színek és ilyen tök ronda lesz egy pillanatra majd visszajön, és igazából rengeteg minden. Alapértelmezettnek állítani egy alkalmazást rendesen bonyolult, eddig ez sem ilyen volt. Oké, "új" a rendszer, ami egy átnevezett Windows 10, de hogy lehetnek ilyen alapvető hibák? Elalszik a monitor, felébresztem és olyan mintha újra csatlakoztatnám az egeret, vagy a monitort, és csipog az a hülye hang ..
Sok pozitívumot én nem tapasztaltam, viszont annál több negatívumot igen.
Más is elégedetlenkedik rajtam kívül? -
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #187126 üzenetére
Igen, de gyerekcipőbe jár még nagyon a dolog. Tényleg olyan hibák jönnek elő amiket nem értek. Nvidia driver-t is mindig tiszta telepítéssel rakom fel, és nem jó. Mármint ez hogy elalszik a monitor, mozgatom az egeret, és akkor jön ez az eszköz lecsatlakoztató hang, majd felcsatlakoztató és utána jelenik meg a kép. Mintha új monitort dugnék rá mindig, olyan kicsit az érzet. Nem értem miért van így, Windows 10-el nem volt semmi gond.
-
tothjozsi96
addikt
válasz #20749568 #187128 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy új rendszer és ilyenkor még akadnak problémák, csak olyan érzésem van mintha most hátra léptünk volna legalább egyet.
#187129 TechN7ne
Ebben nagyon egyetértünk. Windows 7 az olyan gyönyörű volt hogy az elképesztő. Utána a 8 meg milyen ronda lett, én azt a 8-as rendszert alig használtam, amíg lehetett ment a Windows 7, jó kis Aero témával, mennyire szép volt az. Az animációk is gyönyörűek voltak benne, brutál jó rendszer volt. Én rég játszottam, de majd most ráakarok ugrani a Forza Horizon 5-re, kíváncsi leszek. Nézegettem magyar videósokat akik már tudnak vele játszani, srácnál 20 percenként kifagyott a játék.. Nem hittem el. Meg van ez a bevezető, amit végig kell csinálnod hogy tudj játszani, na nála ott is kifagyott, és ugye az elég nagy baj, mert addig nem tudsz túllépni ezen a ponton és nem tudsz játszani vele. Aztán ott imádkozott a videóban hogy csak érjen túl ezen a bevezetőn. -
tothjozsi96
addikt
válasz nord_ #187150 üzenetére
Én is szidom a Pro-t, nekem rengeteg nyűgöm volt már vele, sajnos. Gondolkodtam hogy lecserélem és kipróbálom a 3-ast, de anno mikor megvettem a 2-est akkor már aznap tudtam hogy el is fogom adni. Megvettem, felültem a vonatra és a mögöttem ülő hölgy hangját jobban hallottam, mint a zenét. Ezekután nagy megváltás volt a Pro! Talán majd ha lesz következő szériás Pro, az lesz az igazán jó vétel, ebben reménykedem. Amúgy nem értem hogyhogy ilyen drága még mindig. Én 1,5 éve vettem (2020 máj) és akkor igaz akciósan vettem 74990 forintért az Euronics-ban.
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #187193 üzenetére
Inkább az a kérdés hogy mitől esne vissza az áruk? Nem fog visszaesni, úgy tudom az új kártyákkal már nem lehet bányászni sem mert van benne valami ami letiltja vagy nem ad olyan teljesítményt, mindenki ettől várta a csodát hogy majd ez megállítja a bányalázat és csökkennek az árak. Nézd meg, ugyanúgy rohadt drága minden. Utólag úgy bánom hogy mikor Alza-n volt 280e forintért MSI 3070 Gaming Z Trio akkor nem vettem meg. Ott az járt a fejemben, mint most neked, hogy úgyis lemegy az ára, meg úgyis olcsóbb lesz. Aztán napokon belül ugrott még egy 100-ast a kártya ára és akkor gyorsan lecsaptam egy használt 2070 Super Gaming X Trio-ra, az a vicces hogy előtte héten lett volna egy STRIX 2070S, ami 180e forint lett volna, le volt beszélve, de a srác eladta másnak... és akkor így lett az MSI, +35e forint volt az az 1 hét akkor. Jelenleg egy ilyen, makulátlan kártya, amire van még 2 év hazai garancia és dobozos, minden tartozékával, hát 300e forint. Ez egy viccparádé, de tényleg ennyit ér jelenleg. Örülök hogy van egy 2070 Super kártyám, illetve a másik konfigban is pihen egy STRIX-2060, jó hogy nem adtam el.
-
tothjozsi96
addikt
válasz F.B.I. #187208 üzenetére
Jó kártya az 570! Kollégám kisfiának állítottam össze PC-t, még drágulás előtt vettem STRIX RX 570 4GB-os verziót, akkor volt 44e forint. Teljesen jól futtatja a játékokat, most Warzone a nagy sláger, High grafikán is olyan szépen elmegy, öröm nézni.
Szerintem jól döntöttél hogy eladtad, az egész PC ment eladásra vagy csak a VGA?
Én például nem lennék képes PC nélkül meglenni, annyira szeretem hogy az valami félelmetes. Anno eladtam a gépem, vettem egy Thinkpad laptopot, T560-at, szeretem meg minden, de mégse ugyanaz valahogy, hiába csatlakoztattam egy monitort, úgysem ugyanaz.Anno meg eladtam az akkori videokártyám, vettem egy PS4 Pro-t hogy majd milyen jó lesz ez, elfelejtem a PC-s vonalat, igazából jó is, csak kb évente 1-2 olyan játék van ami érdekel, PC-t meg nem a játékok miatt szeretem, de azért jó ha van benne egy VGA.
-
tothjozsi96
addikt
válasz r3dsnake #187216 üzenetére
Én is szeretnék vele játszani, néztem a Game Pass-t, aprón találtam 13+1 hónapos előfizetést 16490 forintért. Az a helyzet hogy ennyi pénzért nagyon éri, havi 1180 forint, csak mindig az van hogy kifizetem, játszok vele 3 órát és viszlát. De ez az új Forza nagyon jónak tűnik. Több streamet néztem róla, elég jó. Te Game Pass-el tolod vagy megvetted? (Esetleg egyéb forrás? )
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #187248 üzenetére
Én is megkaptam a harmadikat, Pfizer. Több munkatársamnak jelentkeztek szív és pulzus problémáik, második Pfizer után. Egyik munkatársamnak olyan volt, lefeküdt éjjel aludni és majd kiugrott a helyéről a szíve, úgy vert. Ez ment 3 hétig, nem tudom hogy volt-e orvosnál, de nagyon megijedt. Másiknak meg a pulzusa teljesen elszállt, azóta gyógyszert kell szednie. Pontosan nem tudom leírni hogy kivel mi történt, de itt munkahelyi körben rengetegen szívták meg és az oltás után alakult ki valamilyen probléma.
Nálam első két oltás Sino, harmadik Pfizer, egyiktől se volt semmilyen immunreakció.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #187343 üzenetére
Nagyon reménykedem. De azon gondolkodtam ha lesz is, vajon mi? Tavaly 2020-as SE volt, az még oké hogy 100e-ért ment, de idén mi lesz? Előtte iPhone 8 volt, azelőtt SE, de ezt a 100e határt még nem lépték át sosem. Ezért gondolom hogy az iPhone 11 nem fog bekerülni, vagy ha igen annyira nem lesz jó deal mint ezek a telefonok a korábbi évekről.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #187349 üzenetére
Szerintem az esélyes hogy lesz, ennél jobb akciós Apple telefont nem igazán tudok elképzelni idénre. Arra emlékszem hogy tavaly jöttek hétfőtől kezdődően az akciók, és az iPhone a csütörtöki akciók között se lett feltüntetve, hanem ami este megjelent videó amit minden évben csinál az EMAG, ott mutatták be hogy hopp, lesz mégis iPhone.
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #187446 üzenetére
Hát. A mosógépet 22:58-kor, TV-t 22:59-kor és az ágyat 23:00-kor rendeltem. Az ágyat törölték, a fiókomban nincs a rendelések között, viszont a többi rendelés eddig még megvan. Kíváncsi vagyok nagyon.
Az ágyról nem kaptam semmi értesítést hogy törölve lett, viszont a fiókomban nincs a megrendelt termékek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest