Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Ez az optimalizált akkutöltés működik valakinél?
Egyik nap kiírta hogy hajnali 3:30-kor fogja 80%-ról tovább tölteni, viszont azóta egyszer sem kaptam ilyen értesítést.
Tegnap este is egyből feltolta 100-ra.
-
tothjozsi96
addikt
Valaki vett mostanában Airpods 2. gen-t?
43k-ért éri? -
tothjozsi96
addikt
Valakinek tényleg megér 100k-t az új AirPods?
Igaz, nekem se ért meg annyit az iPhone 11 Pro mint amennyibe került, de szerintem más egy kicsit a két dolog.
Nem akarom elhinni hogy valakinek megér ez 100 ezer forintot.
-
tothjozsi96
addikt
A helyzetmegosztásban kikapcsoltam a hirdetések meg mindenféle adatgyűjtőket és van egy ilyen lehetőség hogy ki lehet kapcsolni a Wifi-hálózatot (helyzetmegosztáson belül).
Ez mire jó?
Attól hogy wifi-n vagyok ugyanúgy működött a helyzetmegosztás, előjött a kis ikon. -
tothjozsi96
addikt
Apple bőrtokot valaki próbált már bőrápolóval vagy bármivel kezelni?
Tervezek venni jövőhéten, de az előző egy évet bírt ki és már mállott szét.
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #173523 üzenetére
Miért, ki lenne?
Leírta hogy nagyobb akku-t akar mint az eredeti. Mindenki azt írta válaszba hogy az kamu ami rá van írva. Utána leírta hogy nézett róla teszteket és tényleg jobb a teljesítménye mint a gyárinak.
Eleve nem akart gyári aksit, akkor mégis miért kell az iCentre-t ajánlani?
Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #173391 üzenetére
Szerintem alsó hangon egy fél év.
Partnero árazásait szoktam figyelgetni. Jelenleg 283k az XS, kíváncsi vagyok ez meddig fog lemenni. Az X 240 körül ment a vége fele, annyiért meg igen jó vétel lenne.
i7-ről váltanék, 11 Pro-ra, de az XS 240-es ára jobban tetszene mint ez a 385k. Igaz 256GB, nem 64. De ami sok, az sok.
-
tothjozsi96
addikt
Az hogy lehet hogy Vodánál és T-nél is van i11 Pro, Telenornál meg nem elérhető péntek óta?
Megkérdezem az ügyfélszolgálatot és azt mondják hogy ők se tudják mikor lesz.Elég gagyi.
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #173333 üzenetére
Az egészen biztos!
Amikor bementem a kirakatban láttam hogy van Pro asztroszürkében.
Sorra kerültem, mondom a hölgynek hogy akkor egy ilyen Pro lesz asztroszürkébe.
Mondta hogy azt nem hisziAzt mondta olyant nem is árulnak. Kérdezem akkor az mi az a teszt készülék a kirakatban?
Megnézte, azt mondja ez az éjzöld.
Mondom nem.
Megkérdezte mástól is, csak az asztroszürke az.Utána 15 percre eltűnt és azt mondta, felírjam a telefonszámod ha lesz belőle?
Mondtam hogy inkább ne.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Van aki vásárolt a Telenortól 11 Pro-t asztroszürke színben?
Az árlista szerint kellett volna hogy legyen asztroszürkében is, de online nem volt elérhető. Bementem személyesen, ott meg nem is tudták hogy ebben a színben is forgalmazzák..
-
tothjozsi96
addikt
válasz agabe #173238 üzenetére
Persze, tokban.
Ha kiadok érte ennyi pénzt akkor legyen már olyan színű ami tetszik is.Most voltam a Telenorban. Néztem a weblapot, csak ez a zöld szín volt meg gold. Volt a kirakatban egy i11 Pro.
Nem hittem el! Mondtam az eladónak hogyha van még ebből akkor vinném is. Mondta hogy ők se értik hogy lehet kint asztroszürke mert nem kaptak ebben a színben.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Telenor kicsit engedett az árból.
A jelenlegi csomagom mellé 325 ezer lenne a 11 Pro.
Persze minden színben van csak Space grey-ben nincs..[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz XFishboneHUN #173225 üzenetére
Nekem a Space grey jobban adja!
-
tothjozsi96
addikt
Szerintetek ma már lesz a MediaMarkt-ban kirakva iPhone 11 Pro?
-
tothjozsi96
addikt
válasz aprokaroka87 #173065 üzenetére
Nem gondolnám hogy egy ilyen drága telefont fognak nagyon beárazni Black Friday-en. Aztán kitudja.
Szerintem az eMag ha bedob valamit akkor az a 7/8-as lesz, vagy az iPad-et, mint tavaly.
-
tothjozsi96
addikt
Szerintetek mennyit fog esni az XS ára az elkövetkező hetekben?
-
-
tothjozsi96
addikt
Csak szerintem lett k*rva ronda az XI Pro?
Amennyire vártam, legalább akkorát csalódtam.
i7-ről nem váltok -
tothjozsi96
addikt
Hogyha nyomok egy clean install-t az iOS 13 miatt, a képeimet hogy tudom úgy visszatenni hogy a helyadatok megmaradjanak?
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #172793 üzenetére
Ennél már csak az iGlass fólia az, ami jobban megéri.
Igaz most csak 20k, de ha jól emlékszem XS-re a nyitó ára valami 34 ezer forint körül alakultK*rvára megéri
Gsx-rr:
Szerintem idén már csak bevezetik, ez a kissé csúnya dizájn mellé muszáj lesz valamit adni is, ami mellette szól. Igazából X után lett egy XS ami mondjuk egy ráncfelvarrás, de szerintem az XI ugyan úgy csak egy XS felvarrás lesz. El nem tudom képzelni hogy nyújt valami ténylegesen újat. -
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #172767 üzenetére
Örülök hogy neked bevált!
Mondjuk a Note az egész biztos a Samsung legjobb szériája.
Amikor megjelent a P30 Pro akkor voltam az MM-ban és megnyomkodtam. 2 darab telefon volt kint, mindkettő a Pro volt. Az egyik nagyon szépen gördülékenyen ment, a másik telefon olyan szinten akadozott, nem hittem el. Megnéztem a futó alkalmazásokat és nem ment semmi a háttérben.Pont az egyik ismerősöm vett P30 Pro-t, i7-ről váltott és mondta hogy nagyon megbánta.
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #172763 üzenetére
Csupán rossz beidegződés.
Az hogy androidon vannak mikro-laggok, nálam i7-en semmi ilyesmi nincs.
Volt több androidos telefonom, 2 év után muszáj volt lecserélni őket mert egyszerűen annyira belassultak meg használhatatlanná váltak hogy az hihetetlen.Itt az ellenpélda, az i7, most lesz 2 éve hogy vettem és ugyan olyan mint akkor.
Nincs a telefonnal semmilyen problémám, ha cserélném azt is csak azért mert már unom. -
tothjozsi96
addikt
Volt akinek jutott abból a 255k-s XS-ből.
-
tothjozsi96
addikt
Van rajtam kívül más is aki tervezi a facebook fiókjának törlését?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Hunt3r22 #172640 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy kiszállítják-e, ha valaki behúzta ennyiért.
Nem rég rendeltem onnan egy porszívót és járt hozzá egy ajándékfelmosó, 43k lett volna minden, kihozták de teljesen elírva, a számlán a porszívó se szerepel.. És a 43 helyett valami 68 ezer forintot kellett volna fizetnem, pedig a megerősítő emailben is 43k szerepel.Nemrég rendeltem egy elárazott monitort, kb fél óráig volt annyi utána 10k-val több lett és azt kihozták azon az áron.
Érdekes bolt.
De szerintem nem fogják kivinni 250-ért az XS-t.
Az egyik kollégám rendelt onnan egy LG TV-t, 160 volt mindenhol, 140 volt ott.
Megrendelte. Felhívták hogy bocs, de ennyiért nem adjuk oda mert elírás volt. -
tothjozsi96
addikt
Valakinek jutott tegnap abból a 250 ezres XS-ből?
-
tothjozsi96
addikt
Az király teló!
Nálam 7-es van, most gondolkodtam hogy a csomagom mellé megveszem az XS-t 308k-ért.
Nem tudom mennyivel lesz jobb az XI, illetve mennyiért lesz jobb
-
tothjozsi96
addikt
Van aki tervezi megvenni az XI-t?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
iPhone 7-re ajánlott az Apple gyári szilikon tokja?
Volt már gyári bőr tokom, az egy év alatt kuka lett, illetve a Pitakát is próbáltam, nem jött be.
Olvastam több helyen hogy a sarkok elkezdenek egy idő után lekopni.
Ez mennyire igaz, és mennyi idő után várható a kopás?Köszi.
-
tothjozsi96
addikt
Nem tudom valaki járt-e így de a Pitaka tokomon eltörött az a kis kamerát védő keret.
7 hónapos a tok, írtam a Pitaka-nak hogy remélem létezik garancia vagy valami és küldenek egy ilyen kis cuccot (ingyen).Mondták hogy 10$
-
tothjozsi96
addikt
Pitaka se segít az iPhone 11-en!
-
tothjozsi96
addikt
Valaki használ Brita vízszűrőt?
-
tothjozsi96
addikt
válasz MasterMark #170577 üzenetére
Annyira zavaróan elmállott a bőr hogy már rossz volt megfogni.
Ahogy írtam, egy év használat után lett ilyen.
Végül is igazad van, nincs semmi baja, azt leszámítva hogy 16 ezer forintos tok egy év után gázul néz ki
-
tothjozsi96
addikt
válasz MasterMark #170575 üzenetére
1 év elteltével vált instant szemétté
Itt egy kép.
-
tothjozsi96
addikt
Apple szilikon tokok mennyit bírnak?
Van valakinek hosszabb tapasztalata ezzel a fajta tokkal?Nekem bőr volt már, 1 évig csak az volt rajta, aztán instant kuka lett.
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
válasz .Szaki. #170467 üzenetére
Nálad nem repedezik a bőr?
Állítólag ezek az új modellek nagyon repedősek. Oké hogy bőr és benne van hogy megreped de na..
Az első Tisza cipőm Szegeden vettem és voltam olyan pofátlan és bekérdeztem hogy mennyi egy ilyen cipő előállítási költsége?
Azt mondta a néni hogy 8,400 forint (2 éve volt).
Azt a Tiszát akkor 30 ezerért vettem, most is abba vagyok.Jó cipők, de megkérik az árát.
Vettem egy Geox bakancsot januárba, azon már most látom hogy közel se lesz ilyen tartós mint a Tiszám. -
tothjozsi96
addikt
Mondjatok már valami jó cipő márkát vagy boltot ahol király cipőket lehet venni.
Sokáig Tiszám volt de most elég volt belőle.
Nike meg az ilyen cipőket mellőzzük -
tothjozsi96
addikt
válasz irgum #170283 üzenetére
Én már próbálgattam ezt a metódust hogy csak akkor enni amikor éhes vagyok.
Nem tudom hogy miért, lehet azért mert a gyomromban volt még tartalék, de nem igazán lettem éhes.
És teljesen elcsúszott minden, délig nem is éreztem semmit. Ettem egy keveset aztán este fele megint rám jött, de nagyjából egy kifli elég volt ahhoz hogy elmúljon az éhség több órára.Az ezzel a bajom hogy olyan munkát végzek amihez nagyon szükséges hogy sok energiát vigyél be, máskülönben nem megy a dolog.
-
tothjozsi96
addikt
válasz icecave #170277 üzenetére
Hallottál már genetikáról?
Napi 7-8km séta megvan minden nap, normálisan étkezem, nem eszek túl sokat, szerintem.
Hetente max 2x iszok 0,5 literes Coca Colát és mégis 100+ kg vagyok.Régen diétáztam, nagy kínok árán lementem 90kg-ra, de nem gondolom hogy minden ember papír vékonynak születik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest