- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #170278 üzenetére
Ez így van, 17-18 éves koromig én bármit ettem, bármennyit 60 kilós voltam, utána meg szépem rám jött, azóta 80-95 között csikicsukizok...
Kollégám 36 éves, annyit eszik mint 3 felnőtt (komolyan), semmit nem hízik (soooopjon le
).
-
válasz
tothjozsi96 #170278 üzenetére
Hallottam persze.
Alá is írom, hogy ilyenek is vannak. Viszont a tapasztalatom az, hogy aki kövér és fennhangon mondja, hogy "Ó, én genteikagilag vagyok kövér", az leginkább lusta és jobban megnézve az étrendjét, a "jó kaját" is - már ha tényleg jó, nem csak szerinte az - úgy eszi össze és annyit, hogy bőven nincs kalória deficitben a fogyáshoz.
A mennyiség ugyanez. Csak ők hiszik, hogy nem esznek sokat, aztán én kb. 3 adagban tudnám megenni. Neki meg nem sok, mert ehhez van szokva és azt hiszi az normális.Természetesen tisztelet a kivételnek, megbántani senkit nem akarok, lehet csak én találkoztam eddig ilyen példákkal.
Ilyenkor mindig eszembe jut az angol(?) egészségügyi miniszter nő. Akkora, mint egy ház és azt hangoztatja, hogy ő genetikailag kövér. Simán rákényszeríteném a mogzásra, meg egy hónapig adnék neki húst, meg zöldséget. Ha egy dekát nem fogy, el is hiszem neki, hogy nem ő tehet róla. Nyilván szélsőséges eset, de remélem senki nem érti félre, mit akarok ezzel mondani. Az meg főleg gáz, hogy egészségügyi miniszter, baromi hiteles...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt