- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
lugosi #160895 üzenetére
A 13milliós listaár az Ecoboost Mustangé, a 15milliós pedig az 5.0-es Mustangé volt, mindkettő automata váltóval. A Focusról fogalmam sincs, mert az az autó sose mozgatott meg annyira, hogy tisztában legyek ezekkel a dolgokkal, de ha radi8tor 14-et írt, akkor gondolom annyit mondtak bent neki a szalonban.
-
B-L-A-C-K
titán
Zsidóság level 873.
-
Fasza viharok vannak mindenhol
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #160866 üzenetére
Ugy tudom smart szervizelese draga ha elromlik valami...szerintem a motor is nagyon hangos igaz en egy eleg nyoszorgo peldanyban ultem parszor, de nem igazan vennek.
Ha varosi rohangalos kell 1millaig, akkor en egy 9-10eves swiftet vennek, ha mindenkeppen kisebb kell akkor splasht a suzukitol, vagy toyota aygo - citroen c1 (az is toyota csak mas jelvennyel) korul nezelodnek mert ezeknek szervizelese sem annyira durva, strapabitok, es kocsibbak egy smartnal
Persze vannak meg alternativak, de az olasz es francia markak megbizhatosaga nem eri el a japanoket.
Tobbszor megfordul a fejemben, hogy nekem is kisebb kocsi kellene, de pl. egy kis kategorias kocsi es egy kozepkategorias (mint pl. a te insigniad) kozott akkora a kulonbseg kenyelem, csend, biztonsagerzet stb teren, hogy most ugy erzem nem akarok kis kategoriat. Kb. ugy tudnam osszefoglalni, hogy egy jo kozepkategorias kocsi = nyugalom ami tobbet er mint pl. az esszeruseg mert vezetes kozben es utana is sokkal relaxaltabb vagyok. Persze nagyobb kocsi tobbe kerul, de lehet par evvel idosebb mint egy kiskocsi es kis szerencsevel meg odafigyelve vasarolva nem lesz szivas vele vagy legalabbis nem tobb mint a fiatalabb kicsikkel aztan meg ugyis el kell adni par even belul es masikat szervalni,
Ugyanugy mint telokkal csak kicsit mas az atfutasi ido, es a befektetendo osszeg -
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Totheground #160865 üzenetére
Most is kis autóban ülök. Kényelmetlen, kicsi, nem jók a menettulajdonságai az eggyel nagyobb kategóriáshoz képest sem.
Feka: persze, értem. én is kb csak városba használom a corsát, hosszab útra ott az astra, bnőm azzal ingázik jelenleg. De én ennél azért vmi nagyobb autót néznék személy szerint, de persze ízlések és pofonok. Én sem jampiskodni használom, de ma pl közvetlenül a corsából ültem át az astrába és óriási különbség van köztük.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sukta 95 #160863 üzenetére
Asszony visszamegy dolgozni, visszakapja a cégesét, amit én is vezethetek ha kell, szóval ha megyünk hosszabb útra vagy gyerekkel ide oda ott lesz az, ez meg kis munkába járós nekem, napi 15-20km, arra bőven jó. Apámnak is van ilyen, full nagy benne a hely amúgy, meg nem gondolná az ember, csak ugye 2 személyes. Jampiskodni kellene kocsi vehetnék mást is, de az a része engem nem érdekel. Persze még képlékeny mi lesz helyette, de pár hónap hirdetem meg az Insit, majd eldöntöm addig.
-
B-L-A-C-K
titán
Vacsora
?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #160841 üzenetére
Ez elég műanyagnak néz ki...
-
B-L-A-C-K
titán
Ebéd
-
aprokaroka87
nagyúr
-
b4zsi-
őstag
Van valakinek OVB-s biztosítási befektetéssel vagy Magyar Államkincstárnál - állampapír befektetéssel tapasztalata?
gyuromoj
Valaki a nyers almára esküszik a fokhagyma szaga ellene. Én egész kávéból szoktam 1-2 szemet elrágni, de az se sokat segít.
-
B-L-A-C-K
titán
Reggeli
?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #160814 üzenetére
Azt hogy amerikai maffia néger.
-
szekra
addikt
“SOS eladó, Iphone 8, space grey, 64GB, Telenor függő, 6 hónapja vásárolt ...Garancia NINCS, mert céges telefon.”
He?
-
icecave
nagyúr
Megjött az óra, komolyan azt hittem para lesz vele, de minden ok, szóval nagyon jól jártam: [link]
-
-Ben-
veterán
válasz
Totheground #160798 üzenetére
Szekszi.
-
válasz
Totheground #160798 üzenetére
Ezt a design-et láttam ma Instán valahol.
-
MasterMark
titán
Ennel az oldalnal akad a tabvalto animacio safariban. Ilyet se lattam meg. Chrome-ban jo. iOS, iPhone X a hajam meg mindig tart.
Szerk.: Minnel jobban lejjebb tekersz, annal jobban akad...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #160801 üzenetére
Á iszonyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések