- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agabe #146549 üzenetére
Érdekes, mert minden "real life teszt" azt hangoztatja, hogy a "battery life is amazing" i7-hez képest
Mondjuk, ki hogy használja, de feltételezem, aki ezt mondja, i7-et is ugyanúgy használta.
Most nem tudom, mi legyen akkor végképp. Vagy veszek egy Akkus tokot, vagy most kipróbálok egy S8-at. Ha ez lesz, adhatom el az órát is, de azt meg tök megszerettem. i7Plus-on is sokat gondolkodtam, de volt 6SP-om, baromi nagy és kényelmetlen volt egy cipő kötéshez is lehetett kivenni a zsebből, kondi alatt is kényelmetlen volt,hogy a zsebemben volt (ment róla a fülesen a zene és amúgy sem hagynám az öltözőszekrényben).
B-L-A-C-K:Igen, de mi és hogy, mikor többször volt volume down+power-es reboot? Napközben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged