Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
Malachi
addikt
válasz whitezo88 #11691 üzenetére
csak nyugodtan. ezt majd valaki később megcáfolja, aztán jön a cáfolat cáfolata, aztán pár homályos kép egy kínai gyárból, aztán a tokok, további alkatrészek, az elemzők legújabb agyszüleményei...a lavina megindult, most már nem lesz megállás a bemutatóig. valahogy ki kéne maradni belőle, de úgysem megy majd.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Malachi #11690 üzenetére
de tényleg. 9to5max kijött egy ilyen "bombahírrel", hogy az overdrive design kitalálta és rájött, hogy. ugyanmár...
majd ha elhagynak megint egyet, na akkor lehet találgatni. de ez unalmas...
mod: innen ered az info... [link]
egy random n+1. designoldal lehozott egy random n+1. designt az egyik "rumor"-ból a száz közül. volt előtte home kukázás, fém hátlap, curve design már...de tényleg beigazolódott, meg f-szom.
bocs, csak bosszant.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz joey04 #11689 üzenetére
szerintem a csati átalakítást meglépik, abban majdnem biztos vagyok. nagyon régóta szó van róla, jól jönne nekik a felszabaduló hely mondjuk az akkunak, ilyesmi. a többit egyelőre én is fenntartásokkal kezelem, aztán meglátjuk. de soká lesz még szeptember/október basszus, addig hány ilyen híren rágjuk még át magunkat...
-
joey04
titán
válasz gzbotii #11682 üzenetére
én a régi ios verzióhoz mérten tartom hulladéknak. elképesztő, hogy egy nagyon kellemesen használható alkalmazásból milyen trágyadombot csináltak.
------pletykákhoz: remélem egyik sem igaz. egyébként a fastportot is kukázta anno a SE, hiába volt mindenkinek tartozéka hozzá. igaz, az tényleg egy bumszli, gyakran meghibásodó cucc volt.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #11684 üzenetére
Nem egy darab kábelre gondoltam átalakító címszó alatt nyilván pontosan ezért. Inkább úgy képzelném el mint egy kis test hosszabbítást. Tehát egy olyan műanyag eszköz ami egyik végén apa "miniDock" a másik végén anya Dock a test pedig pontosan a készülékre illeszkedik. Így berakható teszem azt egy iPod HiFi-be, vagy h/k Bridge-be.
(#11685) gzbotii: Az a sok forrás csak találgat. Semmi tényleges info nincs még arról, hogy ilyen változások lennének.
A másik apróság, hogy a fentebb linkelt mockup is valószínűleg netto marhaság. Én abban az egyben 90%-ig biztos vagyok, hogy új design-t fog kapni az új iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
ujabb pletykak az uj iphonerol/ipodrol:
http://appleblog.blog.hu/2012/05/23/allitolag_ez_az_uj_ipod_touch_elolapja -
Malachi
addikt
szóval dock csati bukta, pont tegnap este magyaráztam a csajomnak, milyen remek is lesz annak, aki mondjuk az első iPhone óta gyűjti a tartozékokat és vett mondjuk egy BOSE vagy egyéb drága hangcuccot a telefonhoz, esetleg a kocsijában is van valami csatlakozó... tök jó lesz a kocsin kívül minden mást eladni/kidobni, de ki tudja, mert akkor az iPod vonalat is át kellene alakítani, ha meg nem, akkor lehet mindenből kettő: egy régi, egy új csatlakozós...
a képernyő meg végül is nem tetszene így. azért nem, mert 1: aránytalan, 2: a magassággal éppen kitörölhetem, ha mellé nem szélesebb nem lesznek nagyobbak a karakterek, nem lesz jobban látható a kép 3: a 16:9 az idióta videók miatt? micsoda egetverő marhaság egy tenyérnyi kijelzőre. hát ki a franc néz filmeket egy ekkora telefonon?
szóval volnának fenntartásaim, hehe
-
gzbotii
nagyúr
-
DanielK
addikt
Az átalakító sem megoldás. A felhozott példádban sem lenne jó. Mi van, ha nem egy szimpla madzag lóg ott, hanem egy belehelyezhető dock ül ott. Az átalakítóval megnőne a telefon, így nem illeszkedne tökéletesen.
Szóval a csatlakozó biztos, hogy marad. Én azt tudom elképzelni, hogy az EU-ban a telefonnal együtt adnák a microUSB átalakítót. -
-
whitezo88
nagyúr
válasz GALARDO #11679 üzenetére
mi az, hogy igaznak bizonyultak? hol a forrás?
eszem megáll, mennyien képzelik magukat újságírónak mikor alapvető szabályokat nem vesznek figyelembe.... iphonehungary 2.0...
meg mi az a dokkcsati? hogy néz ez ki?
ahonnan ered, az egy 9to5mac egysoros tweet... valaki beböfögte.
[link]
de itt se látok forrást. -
GALARDO
addikt
Így elfogadnám, de sajnos majdnem biztos, hogy kacsa.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
-
senior tag
Ragnar95; ittakary;
Köszönöm a válaszokat. És készülékcserénél minden esetben újraindul az 1 év garancia?[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Ragnar95
félisten
válasz eszgé100 #11667 üzenetére
Typophone 4 winterboard téma + az alap szürke háttér. Hogy így oldhasd fel a telót, ahhoz pedig Move2Unlock
sz.zs.: természetesen nem, mivel csere esetén refurbished telót adnak, amiből van még mindig 32-es változat is[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
senior tag
Nézegettem a T-Mobile honlapját, iPhone 4-ből már csak 8GB-os van. Ha én beviszem a meghibásodott 32GB-osomat és cserélik akkor cserébe 8GB-ost adnak?
Vagy hogy van ez?Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Malachi
addikt
3,9", 1136*640, nem szélesebb, csak magasabb kijelző, új, kis méretű dock konnektor...
érdekes. a telefon mérete így nem változna, ami jó. a kijelző fura elsőre, de gondolom hamar megszoknám. az új dock konnektor miatt viszont faszkorbács, duplán, triplán.
-
kisbandima
tag
-
Ragnar95
félisten
válasz sp@rtan #11658 üzenetére
Ha német Apple Store-ból van az iPad, semmi gond nem lehet vele, én iPhone-om is és semmiben nem más, mintha itthon vettem volna, csak így kicsit olcsóbb volt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sickboy25
addikt
válasz Ocarina #11660 üzenetére
Jah valami hasonló kellene... Lattam olyat, hogy a csávó kilenc golyós táblán az ő általa beállított sorrenden végighúzta az ujját és úgy fért hozzá a telefonhoz...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Szasztok
Tudtok olyan appot, ami a telefont valami logikai kód vagy számkombináció beütése után engedi használni??"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #11655 üzenetére
Van egy olyan érzésem,h csak 480x320-as a háttérkép,de pont lesz@rom, nem nézegetem azt annyit
Malachi: valóban érdekes lett volna,ha ez megjelenik, amúgy nekem bejön ez a koncepció, ahogy kinézPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
érdekes lett volna, ha tényleg komolyan gondolják. izgalmas kérdés, hogy mit kezdett volna az autóiparral az Apple szellemiségben Jobs.
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #11652 üzenetére
Igaz
sp@rtan: kérdezted,h lehet-e belőle bajod,h nem hivatalsból veszed, erre válaszoltam,de akk a válasz konkrétabban: NEM Amúgy a gari az aktiválástól számít,manchester85-nek személyes tapasztalata is van erről[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz máyköl #11645 üzenetére
sőt, amikor kijöttek a leak képek a 4-esről, azt mondta, biztos nem ez lesz, mert nagyon ronda és nevetséges. aztán mégis jó lett, igaz azóta szokta mondani, azért a 3GS jobb.
na meg a macskás Snow Leo borító?
Sp@rtan: az ÁFA-t lecsapó/trükköző magánzók tudják olcsón adni.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Valószínűleg hamarosan veszek egy iPadet. Nagy nehezen eldöntöttem, hogy 3-ast veszek (meg ne próbáljatok rábeszélni a 2-esre ), beszmacen meg aprón lehet kapni 130-140 között is újakat. Ezt találtam, írtam az eladónak hogy, honnan van a készülék, stb.. Lehet később valami bajom, hogy nem "hivatalos forrásból" veszem? Gari az aktiválástól van rá, és az iStyleban meg Starkingben tudom érvényesíteni, ugye?
-
mondomén
őstag
Akkor ezt benéztem.
Így a képalapján, nem lehet elérni ios-en a vissza nyilat? érdekes@nggabi
Mentségemre szóljon, hogy én minden sarkot elérek.
Amúgy nem is értem, többféleképpen is lehet fogni a telefont. Ha el akarod érni a tetejét, akkor kicsit feljebb fogod meg, nem nagy meló... Mióta nagyobb telefonra vágyok, folyton lesem a villamoson, hogy kinek milyen van. Sok sgs2-t és pár note-ot is láttam már csajoknál és nem szakadtak bele a facebookozásba a méret miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
nggabi
félisten
válasz mondomén #11642 üzenetére
sztem ez a kép az egy kézzel kezelhetőségről szól. csak kicsit fail, egyrészt a zöld kör az s2-n kb 1cmel feljebb kezdődik (tán összement a készítő keze? ) másrészt a nóton is simán elérem a vissza gombot. nem mondom h kényelmes bal kézzel, viszont kipróbáltam. a swype sms írás megy, a redőnyt le tudom húzni kis szenvedéssel . a képernyő jobb felső sarkát tényleg nem tudom elérni de azt nem is kell...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz máyköl #11638 üzenetére
és mi lesz handrással? átáll majd samsungra? a 4S bemutatójakor is hisztiztek...
ezt a képet még nem is láttam
felmerült bennem h a hangszóró mellett mit kell fogdosni? és az s2-n a home gombot miért ne érnéd el egy kézzel? kicsit fura...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
máyköl
veterán
válasz nggabi #11637 üzenetére
Steve sosem akart 3,5" felé menni, és általában megfogadják amit az öreg mondott.
Nem a Samsung fóbiám beszél belőlem, de szerintem marhaság tényleg 3,5" felé menni. Ez egy telefon. Mikor megjelent, mindenki sokallta a kijelzőméretét.
Nekem iPad mellett ez a 3,5" kiváló. Ha feljebb mennek, maximum 4". De lehet 3,8" lesz. -
máyköl
veterán
iPhonehungary -n egy újabb iPad mini pletyka. Nem unják még?
-
SÖ
addikt
Huuuu!!! Egyenlöre még netem sincs most. Illetve van, csak rúter kéne. Mostanában váltok - átmeneti időszak - azért vagyok ilyen keveset. Lemondom a mobil 3GB-t amig még azt is meg nem adóztatják
vadászcsiga
Teljesen igazad van, én azon szoktam bosszankodni, hogy szét..sza az oldalt. 10-ből egyszer tördeli rendesen.
Tisztelt Nagyrabecsült Moderátor Admirális Úr
Mondhatom, a többség igényét fogalmazom meg akkor, amikor azzal a kéréssel fordulok a házigazdák felé, hogy a mobil nézet fejlesztését sürgessem.
1. Nagyon hasznos, mivel kevés adatforgalmat generál.
2. Az oldalak gyorsan töltődnek.
3. ...de néhány fontosabb funkció hiányzik ebben a prioritásban...
3/a linkek, képek beépítése a szövegdobozba
3/b szmájlik - ezek csak karakter kodolással érhetők el
3/c automatikus kép szerkesző - méret optimalizációval
3/d helyesírás ellenöző - ha beépítésre kerül, megtanulok helyesen írni. (mobilon fake a h.e.)
3/e ki-be kapcsolható aut. frissítés
3/e szöveg méretezésMost wifi alatt voltam, kitudja mikor leszek megint, de előre is hálás köszönettel SÖ
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #11624 üzenetére
Valóban retek lassú az egész, főleg,ha linkre mész rá az appban, az értesítések nekem jönnek mindig, csak épp akkor is jönnek,ha gépen is nézem az fb-t, aminen nem így kéne lennie...
-
joey04
titán
mondtam én, hogy egy hulladék a FB app, de most már vannak okok is. Az a vicc, hogy pl egy éve még szinte semmi gond nem volt vele.
-
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #11615 üzenetére
Ez oké, de addig lehet szarni mindenre, és mindenkire, amíg megy a szekér. Komoly újítások nélkül pedig egy idő után az eladási statisztikákban is jelentkezni fognak a tények. Tehát lehet szarni meg nem szarni a trendekre, de látványos újítások nélkül nem lehet egy cég hosszútávon sikeres. Az iPhone-ra pedig most mar igencsak ráférne egy kis vérfrissítés.
i6 Silver
-
Malachi
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #11614 üzenetére
Nekem aztán tök mindegy nagyobb lesz e vagy sem, én csak figyelem a történéseket és abból az jött le hogy szarik a samsungra illetve annyiban nem hogy megmutatja nekik az irányt. Az apple elsőszámú célközönségének az amerikaiakat tartja akik tudvalevőleg elég konzervatívak, mint általában az angolszászok. Ők szerintem érzékenyen reagálnának egy nagyobb kijelzőre. Ha mégis megnövelik azt valószinűleg óvatosan teszik majd.
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #11613 üzenetére
Azért erre ne légy ennyire büszke. Vannak trendek, amiket még az Apple se kerülhet ki. 3,5"-lal ma mar gyakorlatilag nincs csúcskészülék. És még ha nem is a trendekkel halad az Apple, előrelépésre mindenképp szükség van. Az elmúlt 2 évben egyetlen telefont adtak ki, amiben gyakorlatilag egyedül a Siri volt újdonság. Azért most mar illene valamit újítani...
i6 Silver
-
bobooo
addikt
4-Inch iPhone: Possible Scenarios
nekem ezek közül az utolsó home gomb nélküli változat jönne be
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #11607 üzenetére
Gondolom mobil nézetet használ, és ott nincs link gomb.
Azt kéne
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadászcsiga #11604 üzenetére
Szerintem ő is telefonról írta...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
SÖ
addikt
Ezt már vehetjük kézpénznek. Tuti nem marad a 3,5"
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/megno_az_iphone_kepernyoje/
Ja - 48h, ésmost vagyok 3%-on.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest