Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Már megint politizáltok...mindjárt szólok egy modinak takarítson már!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
válasz madgie #109294 üzenetére
Igen jó lenne ha nyomnák a milliókat a kerékpársportba is. Vannak tehetségeink, s még stadion sem kell. Csak jó út országúti versenynél, de annak az autósok is örülnének. MTB-hez persze kéne, főleg DH-hoz.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #109288 üzenetére
Tavaly szeptemberben tartottunk egy hegyibulit, 15-en voltunk szóval alvóhely csak korlátozottan volt, akinek volt esze elment 'hamar' aludni.. na én meg egy csaj maradtunk a végére, sehol sem volt hely, kint ültünk a teraszon.. szerintem az volt az egyetlen olyan nap amikor nem aludtam.
De már minden bajom volt, nem sok tartotta, hogy beüljek a kocsiba aztán ott aludjak.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy évben van 3-4 nap mikor annyira nem tudok aludni hogy le se fekszem, na a mai nap is ilyen...
-
Cyberpunk
félisten
Na nyertek a magyarok. Kijutottunk nem nagyon érdekel a foci, de azért gratulálok.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #109280 üzenetére
Csak a téves állításaid cáfoltam.
Többek közt ezt is: "tudtommal ha nem te voltál a hibás akkor nincs önrész."
Ami úgy értendő eme szövegkörnyezetben, hogy casco esetén nincs önrész ha nem Te vagy a hibás. Ez ugye orbitális faxság. Lehet nem így akartad értetted, de ez akkor is félreérthető így ebben a formában.No para. Lényeg, a céged benyeli önrészt!
-
whitezo88
nagyúr
én nem vagyok focis, de uccsó tíz percre odakapcsoltam. 7 perc és 3-0, végre EB, ezer év után!
-
kutga
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109278 üzenetére
A whatsapp nem volt hajlandó üzenetet letölteni mondván nincs hely. De könnyen lehet hogy valóban frissített valamit a háttérben.
Bonyolítja a helyzetet hogy húgomnál van a telefon kb ezer kilométerre. Nekem sosem volt Iphone-om, neki meg okostelefonja.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Laca1212 #109279 üzenetére
Nincs kavarás, mivel én az én esetemet mondtam el, és amit említettek nekem is. Az hogyha valaki nekem esetleg téves infót mondott arról nem tehetek, és nem is érdekel. Behányni meg tényleg kezdek mert dél óta ez megy hogy fizetni kell vagy nem, mikor 50x leírtam nekünk NEM.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #109273 üzenetére
Rendőr hozzáértése semmit nem jelent. Sok "hozzáértő" rendőrről hallani.
Önrész mindig van casco esetén! A mértékét a szerződés határozza meg. Casco-nál mindig Te vagy a hibás... Mivel ha nem Te vagy, akkor a vétkes kötelezője fizet. Ergo nem casco-ra rendezi az ember a kárt, mivel akkor romlana a casco bonus besorolása.
Idézet innen:
"Ezeken mint írtam van minden, Casco is, az önrész meg úgy van a cégnél ha önhibából te töröd össze az elsőnél nem kell fizetni semmit, a másodiknál az önrész fele, a harmadiknál nem tudom már hogy van. "Ez egy belső céges policy max. Ilyen semelyik biztosítónál nincs. A céged fizeti az önrészt, de Te nem fizetsz semmit, mivel ott a céges irányelv.
Lehet hányni, de jobb nem keverve irkálni a dolgokat. Mivel ez sok félreértést hozhat fel.
Te eseted egy speciális szitu a céged miatt, ahol jófej a belső szabályozás. De nem általánosítsuk már le egy sima casco-s eljárásra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kutga #109277 üzenetére
És az előbb hol írta ki hogy elfogyott? Melegedés meg sok esetben evidens, lehet frissítést tölt le, akkor is melegszik...Az 5S-sek meg eléggé képesek melegedni ha komolyabb játékkal játszotok, vagy megy a Face-Time, vagy nagyobb frissítéseket tölt le, stb...i6/6S már közel sem melegszik ennyire.
-
w333
félisten
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /Urak!
Húgomnak vettünk egy Iphone 5S 16 gigás modellt a svájci Orange-nál. Regisztráltunk Itunes fiókot, letöltöttünk egy whatsappot, kicsit beszélgettünk, lőttünk két képet, kaptunk még egy párat, estefelé meg szépen elfogyott a tárhely. Ez mégis hogy lehet, amikor látszólag semmi nincs a telefonon?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Laca1212 #109270 üzenetére
Nem, a rendőr nem tudta céges e vagy nem a kocsi, csak egyből ő is mondta hogy úgyis a biztosító ebben az esetben fizeti, és tudtommal ha nem te voltál a hibás akkor nincs önrész. Jelen esetben meg igazolást kaptál a rendőrségtől hogy nem te voltál a hibás. Viszont a témát hanyagoljuk már mert már behányok tőle, a lényeg nekünk így nem kell fizetni, másnak ebben az esetben ha kell ha nem, az nem rám tartozik, meg nem is érdekel, én csak a mi esetünket vázoltam fel, meg amit mondtak.
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #109261 üzenetére
"De a rendőr is mondta ilyenkor a biztosító szó nélkül fizet, ha van igazolás."
Van itt egy kis keveredés...
A céged rendezi ezt casco-ra a biztosítóval. Az, hogy Te céged felé hogyan bizonyítod a vétlenséged és az, hogy a céged mit követel meg Tőled e miatt nem tartozik a biztosítás rendezéséhez. Jelen esetben szvsz a rendőr a cégednek kellett, hogy nem te voltál a balfax... Vagy nem értek valamit? -
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #109267 üzenetére
Egyszerűbb lett volna, ha megáll aztán ad egy olyan biztosítós lapot (nem ugrik be a neve). De hát mentem utána 3 - 4 km-ert, mondom felesleges többet lehet elmegy a Balatonig. Ja közben meglett a rendszám is.
Szerencsére csak annyi gond lett mert árok széléről húztam akkor vissza a kocsit, elrántottam rendesen a kormányt, telibe törni nem akartam azért a kocsit.. most már ott van szalagkorlát. Így meg csak tükör repült, meg ahogy nekipattant az üvegnek. (azt is cserélték)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz lacy86 #109242 üzenetére
+1
Különben miért nem lehetne belerakni a JOY ba egy érzékelőt úgy ahogyan a Smart távirányítókba ? így nem a gombokkal kéne irányítani a le + fel nézést és a jobbra balra fordulást, hanem magát a JOY -t le fel és oldalra mozgatnám
Szerintem én sem szoknám meg soha ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
GALARDO
addikt
válasz catroot #109262 üzenetére
Én a Forza 6, és az új fárkráj miatt is venném. Na meg az új AC sem maradhatna ki. GTA-t biztos nem venném meg még egyszer, az a kis + tartalom nem ér annyit.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #109261 üzenetére
Nekem levitték a tükröm tavaly decemberben. Zsaltam haza, csávó meg befordult elém suzukival a benzinkútról.. mentem utána de nem állt meg a paraszt. Mindegy visszamentem a kútra aztán kihívtam a rendőröket.. vettek fel jegyzőkönyvet, megszondáztattak meg minden.. kárigényt kellett benyújtani, meg jött ki kárfelmérő is, aztán rá 2 hónapra megoldódott a dolog, biztosító fizette mind a 140 akárhány ezer forintos kárt.
-
catroot
veterán
válasz lacy86 #109242 üzenetére
Én most játszom a gondolattal, hogy váltok One-ra a 360-ról. Főleg a Fallout 4 miatt.
De most elvagyok a Gta5-el a 360-on. Nem lenne kedvem azt is külön megvenni az új generáció miatt (na meg pl. ott van a Red Dead Redemption, LA Noire, Max Payne stb.)
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
B-L-A-C-K
titán
Mi sem akartunk rendőrt, csak asszonynak mondtam egy telefont lökjön el kell e hozzá, így mondták az igazolás miatt kell. Kijöttek, lefotózták, egy fél óra volt a papírmunka, ismeretlen tettes, igazolást megkaptuk és ennyi. Annyi hogy még befognak hívni meghallgatásra hogy ez történt, mert ilyenkor kötelező...De a rendőr is mondta ilyenkor a biztosító szó nélkül fizet, ha van igazolás.
-
Ragnar95
félisten
Meg a biztosítási csalások is elég nagy divatnak örvendenek ott, nem véletlen,h mostmár elvben csomó biztosítónál kötelező Oroszországban a dashcam használata...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz radi8tor #109255 üzenetére
Ha te mentél bele hátulról akarmibe is, te vagy a hibás . Ehhez nem kell rendőr . Az oroszoknál divat, hogy kamion elé vágnak az x5-ös BMW-kel, hogy megmutassák ki az úr . Aztán ott pusztulnak a teherautó alatt.
Black
Ilyenkor a biztositok kedvenc szövege - a felelősség nem megállapítható - ezért kell a rendőr . Én hülye voltam, egy öreg barom belém tolatott úgy hogy egy órát dudáltan neki.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz radi8tor #109255 üzenetére
Ez esetben nem játszik casco. Én arról beszéltem.
De igen, lízing miatt sem árt a rendőr.Mivel Te okoztad a balesetet,így a Te köteleződre fizeti a másik kárát a bizosítód. Itt Te tudod casco -ra javíttatni autód. Ha nem történt személyi sérülés,akkor a rendőr nem kötelező. Ha nem tudtok megegyezni abban, hogy ki a hibás, akkor meg kell. Bár ebben a szituban alap, mindig a hátulról belemenő a hibás. Tök mindegy miért...nem tartotta be a követési távolságot.
Másik meg az,hogy minden esetben javasolt a rendőrt kihívni, ha 100%-ig tudod,hogy nem Te vagy a hunyó. Más esetben meg önszopatás, mert kötelezően helyszíni bírságot kell kiszabjon a yard a hibásnak.
Egy rendőri igazolással a kezedben a kötelezőre fizető biztosító sem fog szarozni. És a hibás fél sem tudja olyan könnyen vissza vonni a vétkessége elismerését,mint abban az esetben ha csak a kék -sárga papír van kitöltve rendőr nélkül.Megtörtént eset évekkel ezelőtt:
Tesco parkoló. Öreg sofőr lezúzta a másik kocsiját. Személyi sérülés nem volt. Vétlen rendőrt akart hívni biztos ami biztos alapon. Öreg sírt -rítt, hogy kevés a nyugdíj,nem lenne jó egy helyszíni bírság. Vétlen belement,nem hívott rendőrt. Öreg kék -sárgán elismerte vétkességét. Igen ám, de később visszavonta ezt. Kötelezőre nem fizetett a vétlennek biztosító. Aztán beperelte öreg a vétlent mondva csinált ok miatt. Még mindig megy a pereskedés. Igazi szopó....[ Szerkesztve ]
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz C4mp3r #109240 üzenetére
3000 mAh-al az a baj, hogy azt már nem nagyon tudná 1.5 óra alatt feltölteni egy mezei töltő. Meg sokkal jobban melegedne, ha olyan gyorsan akarnák feltölteni. Szóval ezekre is gondolni kell.
Persze engem nem zavarna, ha lehetne választani gyors és lassú töltés között. Ha nem kell rögtön a teló (éjjel a töltőn) simán ráér nekem 6-7 óra alatt is.⭐ Stella
-
GALARDO
addikt
válasz lacy86 #109246 üzenetére
Nekem a PC nem csak az ára miatt esik ki, utálok a gép előtt görnyedni. Beülök a fotelba, kontroller a kézbe (én imádom, nekem k*rva kényelmes) azt akár hosszú órákat is el tudok lenni. Amikor meg gép előtt vagyok, akkor 1-2 óra, azt már zsibbadok.
Rick: Hát Istenem, nem vehetem meg mind a kettőt, itt nincs kerítés.
Szerk: Fotelból meg nekem kényelmetlen az egér+bill páros.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
válasz GALARDO #109244 üzenetére
Nagyon ég a zsebed.
lacika: Én is sokat filóztam, jobb lenne egy konzol (4-5 évre megvagy 150k-ból, talán még több), de 3 évet porosodott az X360 a tv alatt, most vitték el egy hónapja. Egér-billentyűzet rulez van, bár már nem nagyon játszok már.. de jah, egy fullos gépet nem hozol ki 250 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz -secret- #109243 üzenetére
+ GALARDO
A jatek arak nem is jutottak eszembe
Szerintem is az 1TB-s az "uj"
Mondjuk mikor vettuk az Air2-t akkor is asszony "rangatott" el , hogy - nah , menjuk mar akkor vegyuk meg ne sz@rozz mar - De azota is aldom az eszet mert szinte "fuggo" lettemGondolkoztam , hogy PC-t veszek helyette! Az meg lenne olyan 250k korul ( mindennel egyutt )
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #109237 üzenetére
Pontosan nem tudom ki és hogy csináltatja meg, és mennyiért, csak annyit tudok egy igazolást kellett kérni hogy nem a mi hibánk volt, és innentől kezdve ők intézik.
Más mindenkinek: Letöltöttem a GTA5-öt (igen nem megvettem kövezzetek meg), Win 10 van fent, elindítom, belép majd kidob. 5let?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
lacy86
addikt
Mar megint lazba jottem , hogy venni kellene egy Xbox One-t
De utanna eszembe jut , hogy azt a roh@dt joy-t nem birom megszokni egyik FPS jateknal sem. -
C4mp3r
addikt
válasz radi8tor #109239 üzenetére
elvileg a geekbench-nek pont ez a lenyege, hogy cross platform, szoval furcsa lenne, ha mondjuk pc-n hamis lenne a score. nyilvan a telefon az akku miatt sosem tudja ugy kihasznalni az erot, mint mondjuk egy asztali gep.
2 es fel eves cikk, jo lenne ha nem kellene sokat varni, amig elojonnek valami ujjal. az apple is merges vagyok kicsit, mert ok, hogy jobban nez ki egy vekony telefon, de mar szinte megszallottan karcsusitjak es mar kezd a funkcionalitas hatasara menni. barmennyire is jo a chip power management szempontbol jobban orulnek 3000+ mah-nak 1700+ helyett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz C4mp3r #109238 üzenetére
Nem biztos, hogy annyival erősebb a telefon. Lehet a tesztprogram épp ARM-re van optimalizálva, és egy X86-os processzoron csak döcög.
Akkura úgy hallottam már van megoldás, csak nem elérhető még.
Most épp ezt dobta a kereső.⭐ Stella
-
C4mp3r
addikt
[link] most nezem azert kemeny, hogy a telefonban erosebb proci van, mint a laptopomban. igaz az i3 sosem volt egy eromu, de azert nem semmi hova jutottunk par ev alatt. szerintem ezt mar nem nagyon kell fokozni, az akkura kene ramenni ezerrel, csak ott meg evekre vagyunk egy uj technologiatol.
p.s.: de azert igy is kepes beakadni az ios...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #109231 üzenetére
Ezeken mint írtam van minden, Casco is, az önrész meg úgy van a cégnél ha önhibából te töröd össze az elsőnél nem kell fizetni semmit, a másodiknál az önrész fele, a harmadiknál nem tudom már hogy van. De mivel ez nem önhiba így nem kell fizetni semmit. A környéket meg átnéztem, 1km arrébb volt egy gyanús Alfa, elég friss töréssel, megmutattam a képeket rendőrnek mondta neki is Alfája van, és a környéken mindig látja ezt a kocsit ez már ilyen volt szerinte...Így nem foglalkoztam vele, főleg hogy mint írtam is nekem nem oszt, nem szoroz ha megvan ki volt.
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #109220 üzenetére
Ha van casco akkor arra mehet a buli, de az onreszt akkor is te fizeted.
Mas esetben erre neked senki sem fizet. Az lenyegtelen hogy ceg neven van a kocsi vagy sajat.
Rendorseg lezarja a nyomozast majd, tettes ketlem hogy meglesz. Ellenben a parkoloban megneznem majd az ilyen szinu autot (ha ez otthon tortent, sanszos hogy valamelyik lako akkor...) -
legenda
válasz -secret- #109227 üzenetére
mindent, az iphone-ra is vess keresztet néhány hétre, ha már nem kell a wp-s telefon!
madgie; nekem simán ér (majd) annyit, mint a csúcs iphone, vagy bármelyik androidos csúcstelefon - már az én palettámat tekintve.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz whitezo88 #109221 üzenetére
Ezt kérdeztem én is a rendőrtől, hogy mi van ilyenkor, aki okozta a kárt és bejelenti magának hogy neki is nekimentek ő is letudja biztosítózni, mondja elvileg igen, de a biztosító dönti el. Ez céges kocsi van rajta minden szar, szóval ezzel nem szoktak kötekedni, de ha saját kocsi akkor lehet a biztosító máshogy látja...Passz.
-
catroot
veterán
válasz icecave #109212 üzenetére
Faterom tavaly nyáron vett új autót. Télen, amikor rendesen fagyott, akkor valami hülye gyerek nekicsúszott a parkoló autójának.
A biztosító intézte a dolgot, szerencsére faszán meg lett javítva. Aztán miután elhozta, rá pár hétre félreállt az úton valamiért. Akkor meg egy biciklis nem vette észre és meghúzta pont azt az oldalt.
De azóta meg egy tízemeletesből ejtettek rá valamit. Akkor is egy helyben állt a kocsival.
Szerintem elvan átkozva.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #109202 üzenetére
Ennyi kéne mióta megjelent a WP, de ez egy ördögi kör, mivel nincs megfelelő felhasználói bázis, ezért a fejlesztőknek nem éri meg a befektetett időt, pénzt és munkát a fejlesztés, viszont mivel nincs elég fejlesztő és így app, így nem jönnek a felhasználók sem...
Bármilyen jók is amúgy a WP telefonok - bár személy szerint én sose vennék, mert nagyon nem jön be az oprendszer -, sajna ebből a körből nem valószínű, hogy ki tudnának törni, ha eddig nem sikerült.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #109210 üzenetére
Pff.... múltkor nekem is Baján odanyomtak valamivel, de nem kocsival, volt 2 horpadásom a jobb hátsó-oldalsó ablak mögött. Mintha valami rúddal benyomták volna. "Szerem" az ilyet. Hihetetlen mekkora genyó emberek vannak, ha már balf*sz, vállalná a felelősséget.
Ahogy nézem, rendesen odab*szott a tiédnek, hangja se lehetett kicsi, ahogy karistolt, szóval biztosan nincs a pakliban,hogy "nem vette észre".
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez kis meglepetés várt ma, akitől kaptam azért megírhatta volna hogy ki, mert megköszöntem volna neki...
-
lacy86
addikt
Jovo het Penteken Black Friday!
( Vajon megint olyan sovany lesz mint tavaly ) -
whitezo88
nagyúr
Eleg sokan tultoljak mar ezt az egesz iszlamellenesset foleg facen lehet latni. Indexnel minden masodik arrol beszel hogy az osszes arabot ki kell irtani vagy csak siman felegetni a taboraikat. Volt egy kefebajszos bacsi szazad elso feleben, talan meg o is elmorzsolna egy konnycseppet ha latna mennyi elvbaraja van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
- Maxtor Samsung M3 Portable 2.5 500GB 100/100
- Genius Numpad 100 USB numerikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest