Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz Skynet258 #263374 üzenetére
Szia.
”szerintem én most pár évig maradok ezen a vonalon”
El kell keserítselek. Ebből nem pár év lesz. Nemsokára érteni sem fogod azt a szót, hogy android.
Én mióta léptem droidról azóta még a tévémet és a tabletemet is úgy választottam meg, hogy köze ne legyen az android rendszerhez.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
-
SharpSA
veterán
válasz Skynet258 #263921 üzenetére
Már vártam ezt a választ.
Most komolyan... Az a fontos, hogy a képernyő felületét a lehető legjobban töltse ki a tartalom, vagy a tartalomból látszódjon a lehető legtöbb? Én utóbbira szavazok, letojom mekkora a képernyő és a nyomtatott kép aránya, azaz maga a papír sem 16:9-es. Bár nem is 4:3-as, de sokkal közelebb van az utóbbihoz. Vágni meg bármikor lehet, illetve sok kép megjelenítőben lehet állítani a képernyő kitöltés mértékét, megadva ezzel a lehetőséget a vágott, azaz csökkentett tartalom megjelenítésre..
Na meg ha a teljes képernyő kitöltéssel foglalkoznék, akkor nekem 32:9-es képeket kellene készítenem...
Sosem értettem, hogy mi a probléma a képernyőn megjelenő fekete csíkokkal. Én a megjelenő tartalmat nézem, nem a csíkokat.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz Skynet258 #263929 üzenetére
Olvastam mit írtál, én meg nem teljesen jól válaszoltam. Az első mondatodra gondoltam és arra is írtam. Mert ki a fenét érdekel ez esetben, hogy mutat egy kép vagy akár egy film az adott képernyőn az oldalarányok eltérésekor? A színek, kontraszt, fényerő viszont már érdekelnek.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
burgatshow
veterán
válasz Skynet258 #264088 üzenetére
Lehet hogy igazad van, én anno úgy emlékszem, hogy az Androidon lehetett az alkalmazáshoz úgynevezett szolgáltatást (service-t) is fejleszteni, amelynek az életciklus kezelése teljesen független volt a fő alkalmazástól (az operációs rendszer szemszögéből nézve). Így megtudtad azt csinálni, hogy az alkalmazást bezártad, de a szolgáltatás mégis intézte a háttérben a dolgokat.
az előző bejegyzésemben egyébként az IRC-t használó kolléga kérdéseit céloztam.
-
veterán
válasz Skynet258 #264910 üzenetére
Megtaláltam. Hát nem 10 oldal
Ami eddig probléma hogy miért más a Chrome mint Androidon? Pl nincs "keresés az oldalon" gomb, ami asztali gépen a Ctrl+F-nek felel meg. Kerestem a problémára neten, úgy tűnik régebben volt csak eltűnt?
Illetve hamár ez az ujjlenyomat olvasós modell lehetne valami gesztusvezérlés rá. Pl ha balra simítom az a vissza, vagy valami.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Buckey
őstag
válasz Skynet258 #265408 üzenetére
És mennyire melegszik a telefon, töltő?
Mert a gyári [MagSafe töltő] igen meleg tud lenni hűtés nélkül. Passzív hűtéssel csak jó langyos, minimálisan meleg csak. -
Buckey
őstag
válasz Skynet258 #265410 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ha nem PD töltőbe van dugva, akkor elvileg csak 7,5 W-al tölt. Akkor nem is melegszik annyira. Nekem is elég lenne a 7,5 W, de gyári, 20W-os töltőt vettem (ez volt a MagSafe dobozán), így 15W-al tölt. De így, a hűtéssel együtt már jó. Mondjuk, nem olyan elegáns, de azért nem is annyira csúnya (szerintem).
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
válasz Skynet258 #265722 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Basszus, tényleg ott volt, korábban nem találtam, meg most sem, rosszul kerestem.
Most nem írtam be az egész szót, és így megtalálta.
Köszönöm!
Ha már itt tartunk, az energiafogyasztási értéket hogyan tudom resetelni? Az egyik konnektor tudja mérni a fogyasztást, ezt szeretném resetelni.
Már több év benne van az eszközben, erre nincs szükségem.[ Szerkesztve ]
-
-
atiska007
senior tag
válasz Skynet258 #266253 üzenetére
Eddig egy telefonomat sem bontották fel sohe, egy üzletben sem...
Előtte volt egy 10T-m, Lurdy xiaomi boltban vettem, bedobták egy táskába és kész.
Itthon kibontottam és kész. És ez egy xiaomi, nem apple.
"hogy lássa nincs gond a teloval": mintha a gyárban nem lenne egy smoke teszt a telókra csomagolás előtt...Mittudomain!
-
bnorci71
addikt
válasz Skynet258 #266253 üzenetére
MM még sose bontotta fel
a 12minit nem emlékszem lehet a telefonboltos bontotta ki vagy én amikor a fóliát rakta fel#266259 Pyttawrx
ott nekem a Tv-t kapta ki az eladó a dobozból mondjuk bontva volt a doboz, de nem is bántam hogy megnézhettem nincs-e cserépre törve az oled[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
tonyqa23
senior tag
válasz Skynet258 #266264 üzenetére
Anno én szólni sem tudtam volna a srácnak az extreme digitalban, mert ahogy jött vissza a raktárból, menet közben már tépte le a fóliát. És ha ajándékba akartam volna venni?
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Skynet258 #289901 üzenetére
Nem reklámoznak minden kupont, utána szoktunk nézni.
Pl: googli keresőbe beírod: ESR gear discount code
A holmit bedobod a kosárba és próbálkozva beírod a kódokat. Lesz sok ami nem működik és lesz ami működik. Ami a működők közül a legnagyobb kedvezményt adja, azzal vásárolod meg ;-)Igen giroud199 kollégának igaza van, sokszor a kedvezményes árra is működik a kód
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
sgeza
veterán
válasz Skynet258 #290452 üzenetére
Technikailag nem következik az egyikből a másik.
Egyébként nem így van, mert egyet biztosan tudok mondani, ami magsafe, de csak max. 7,5 W-tal tölti az iPhone-t, míg más készülékeket 15 W-tal is képes. Az természetesen igaz, hogy nem gyártófüggő, mert egy adott gyártónak is lehet olcsóbb és drágább terméke.A fent linkelt típusról csak itt találtam rá erre az információra, a baseus.hu oldalon sem írja le pontosan, és a webshopok sem részletezik. Ezért nem lehet tudni, hogy valójában tudja-e egy adott típus vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Skynet258 #290483 üzenetére
Köszi! Ez a körös visszajelzés hasznos infó, mert eddig nem találtam arra információt, hogy tényszerűen a telefon visszajelzése alapján honnan tudom, hogy gyorstölt.
Ki is próbáltam most reggel. Nekem jelenleg S21-em van, az tud visszafelé vezeték nélkül tölteni másik eszközt, arra raktam az iPhone-t, és nem volt kör. Utána rátettem a már említett Baseus Simple Mini3-ra, és megjelent a kör egy kis villám ikonnal. Innentől még viccesebbek a leírások, mert ezek szerint mégis gyorstölti, ami ellentmond az angol oldalon írtaknak. Na ezek után igazodjatok ki a megadott műszaki adatokon!
(Lehet, hogy nem említettem, a fenti töltőt a napokban megvettem már, csak nem tudtam eldönteni róla, hogy végülis gyorstölt avagy nem.)Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Skynet258 #292011 üzenetére
Van pár, amibe alapból belelóg, de nagyon kevés, aminek a képaránya már úgy adja ki. Viszont ahogy téged sem, engem sem zavar maga a dinamikus sziget. Persze, összességében egy kis lyukkal megáldott sokkal szögletesebb kijelző tartalomfogyasztás szempontjából jobb volt, ezt be kell vallanom (pl. Note 10+,S23U).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
veterán
válasz Skynet258 #292011 üzenetére
Ezt azért cáfolnám és árnyalnám kicsit.
Az hogy belelóg-e a képbe erősen függ az adott YT videó képarányától.Nálam sok yt videó képébe belógott a sziget.
Igaz nem vészesen és engem az sem zavart,de belelógott sokszor és ehhez belenagyítás sem kellett.icecave:
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
Videókat nézni sokkal jobb most az S23 Ultrán mint előtte a 14 Pro Max-on.
A szögletesebb forma és a kis kameralyuk sokat számít,legalábbis nekem.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Skynet258 #292762 üzenetére
Hiába van fmi a puszta közepén egy kikapcsolt telefont sose találsz meg… Ugyanis az UWB chipet használja ilyenkor a telefon, amihez kell másik Apple eszköz. Anélkül semmit se ér.
Olyan ez, mint amikor a fekete dobozt keresik: tolja magából a jelet, de kell egy vevő is, ami tudja értelmezni a dolgot.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
gyapo11
őstag
válasz Skynet258 #292762 üzenetére
Nálam nem működik, ezt látom:
Be van kapcsolva, bejelentkezve, wifi, BT bekapcsolva, 15.7.7 iOS. Ha rányomok a Lost Mode-ra akkor utána mennyire használható a teló? Lehet hogy az kapcsolná be a locationt?menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest