Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
No hát pár nap iOS 10 beta használat után meg tudom osztani a tapasztalataimat Én is ha érdekel valakit. Jelentős negatívumot nem nagyon észleltem a használat során. Nem nagyon találkoztam mikrolaggokkal sem. Gyors, helyenként még gyorsabb is mint a 9.x.x. A kamera semmivel nem lett sötétebb mint előtte, a képek minősége is változatlan. Wifit nem dobálta el soha, a mobilnetnél pedig egyedül utazás közben tapasztaltam azt hogy mintha kicsit nehezebben állna át 3G-ről 4G-re. Safariban valamiért továbbra sem akarja követni az írásomat, de gondolom ezt orvosolják még. Az üzemidő kb változatlan a 9hez képest.
A videók lejátszásakor viszont akadnak néha érdekességek pl a fb appban, mert hiába lépek ki egy videóból, ha nem állítom le akkor megy tovább a háttérben, bárhova navigálok az appon belül... de ez a böngészőnél is előjött úgyemlékszem. Egy ilyen félig beragadt videó el is cseszte tegnap a médialejátszás hangját.. bármit akartam elindítani (zene,videó), csak ilyen sercegő-recsegő hangot adott ki a hangszóró, ami a legalacsonyabb hangerő szinten is qrvahangos volt. Egy home-power kombó segített csak.
A messenger értesítési hangja is a napokban gondolt egyet és a régi iphoneos üzenethangot nyomta. Ezt is orvosolta egy resi. Most pedig úgylátom, hogy az állapotsáv tűnt el a főképernyőn na mindegy....
A fentebb említett dolgok ellenére, szerintem teljesen jó állapotban van már a rendszer, ha valaki kíváncsi rá, tudom neki ajánlani. Kellemes csalódás volt számomra... kicsit féltem is tőle azok után hogy voltam windows insider és használtam xiaomi telefont is dev rommal.... de hát ez más OS...
Ja igen és 16GB-os SE-m van.csendes home gombbal,sárgulásmentes kijelzővel,normális némítógombbal és pormentes kamerával... már ötödik hónapja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest