Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
válasz Tibee86 #21430 üzenetére
Ezzel az a gondom, hogy ha oda próbálom berakni itunes on keresztül akkor
átmásolná a file okat viszont a telefonban lévő képek elvesznének. (ha jól értem)
Ebben kéne egy kis segítség hogy megmaradjon minden és új képet tudja rá rakni.Nincs erre vmi megoldás, hogy kép video zene
csak simán lehessen másolgatni, mint egy pendrive on?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
::Trunks::
senior tag
válasz Tibee86 #21463 üzenetére
Gondoltam megosztom ,hogy jártam, és esetleg aki járt hasonló cipőben leírhatja ,hogy ilyen esetben hogyan cselekedett,nekem hogyan kellene. Esetleg az ottani eladó,hogy viszonyult a kialakult kényes helyzethez?!
Vagy nem erre való a fórum?Kommy Másra nem is kell, hiszen ez a hiba forrása!
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
válasz Tibee86 #21472 üzenetére
Éppen ebben nem vagyok biztos, mert ez áll a papiron amit nyomtattak :
" Amennyiben a készülék javítható és kérik a javítást úgy az átvételtől számított 1 hónap garanciát vállalunk.
A garancia nem vonatkozik a mechanikus alkatrészekre (szalagkábelekre,előlapokra,hangszórókra,joystickokra)ill. kijezőkre!!! "Azért lehet némi dilemmám az üggyel kapcsolatban, nemde?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
válasz Tibee86 #21477 üzenetére
Az lesz, csak ugye ez hétfőnél elöbb sajnos nem fog bekövetkezni.
Abban bízom ,hogy talán a boltnak is van csere szabatossága pl. ezekre a kijelzőkre is...Hát mind1 uraim, köszöntem.
-
Keksz
senior tag
válasz Tibee86 #21535 üzenetére
Amikor beleástam magam a témába, akkor csak a cinexplayer volt az a lejásztó, akik fizetnek a Dolby-nak, és ezért van hang ac3-nál.
A többi mind kivette, pl az oplayer már szeptemberben, aki azóta frissített az bukta. Ahogy én is.
Oplayer oldalán sok az elégedettlenkedő, de sztem nem fognak fizetni. ;( -
plus44
veterán
válasz Tibee86 #21603 üzenetére
Leírnád nekem (akár privátban is) hogyan csináltad? Mert mint fentebb is írtam, nekem így egyáltalán nem működik. A bibi ott van (szerintem), hogy mikor rákattintok, hogy create acc version, akkor bár a kovertálá lefut, de nem történik semmi, ugyanúgy mp3 kiterjesztésű marad, az m4a helyett...
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Möhe
addikt
válasz Tibee86 #21606 üzenetére
Azt hiszem nem,bár nem nyúlkáltam bele.Elég egyszerű maga a progi (az már más hogy nekem jutúbból nem olvassa be a linket, lehet valami kodek hiányzik nekem) ,de állítsd be ébresztőnek a Nothing else matters-t ,nekem az van belőve és kellemesen kezd.
-
privacy99
senior tag
válasz Tibee86 #21608 üzenetére
A megvágott hangot az Audacity nevű ingyenes hangszerkesztő progival tudod módosítani ha gondolod. Ami neked kell az a felkeverés, kijelölöd az egész hangot, és felkeverés, és akkor 0-ról hangosodni fog, elmented(ismer minden formátumot), és mehet a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #21685 üzenetére
Nekem felajánlja, hogy új telefonként akarom beállítani, vagy ráteszek egy meglévő mentést. Eddig mentést csak az ugyanannak beállított készülék esetében írt felül, másik készülékét még soha.
Ha jól értem, súlyos júzer error kell hozzá, hogy ez összejöjönn: Ki kell választani, hogy új készülékként akarjuk beállítani, majd ugyanazt a nevet kell neki adni, amin a régi mentése volt?(#21688) Saint_
Ha teljes partíció tükrözésed van, akkor abból ki tudod szedni az ott meglévő 4S mentést, egyébként nem hiszem, hogy az iTunes backupokat elteszi a Win a rendszeres biztonsági mentésekben.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
-
Ck.
addikt
válasz Tibee86 #21736 üzenetére
De miért? Más gyártóknál ez sose így volt, a szolgáltató is nagyon sok esetben a gyártókhoz küldte és ezt a plusz kört meg lehetett spórolni ha én vittem be közvetlen.
Adott egy kint vásárolt szifon, jelenleg kint is elek. Ha pár hétre hazajövök és netán itthon szarna be, akkor nem tudom gariztatni, csak miután visszautaztam? Akkor mi értelme az EU garinak? -
ZooLee
senior tag
válasz Tibee86 #21828 üzenetére
A Speedtestnek hely és szervermeghatározási problémája van 3G-n. Ha csak 3G van, akkor megáll a "Finding Closest Server"-nél, ill. a "Change Server" lista is üres. HA felengeded wifire, akkor azonnal megtalálja a szervert és a lista is tele lesz, és méri is a 3G sebességet rendesen (egyébként mostanában gyalázatosak a T-Mobile 3G sebességek nálam az V. kerületben)
Z.
-
-
jimhun
senior tag
válasz Tibee86 #22046 üzenetére
Nekem a linkre azt irja hogy server not found.
Egyebkent lehet hogy az Irorszagi store-ban ez nincs, mivel beirtam igy Flac Player+ es nem dobja ki. Kidob osszesen 20 talalatot kb, de ez nincs kozte. Mindegy felraktan az Equalizer Pro-t, az is lejatsza.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Tibee86 #22049 üzenetére
Nálam meg azt szokta csinálni, ha mailben jön egy link, hiába nyitom meg szafariban, valami mindig másképp van a megnyitott linknél. Pl jön egy vaterás értesítő, megnyitom, és rossz oldal jön be. De a link a mailben biztos jó, csak a szafari alakítja át, vagy nemtom... Nálatok is ilyen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest