- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
1:1-ben hasonlítgatni az androidos és az iphone-os vonal specifikációt micsoda? Aki azért vesz androidot, mert hasonló árkategóriában 60 helyett 90 hertzes kijelzőt kap, annak tényleg tök felesleges bármilyen Apple terméket vásárolni, mert jó eséllyel nem használja ki a oprendszer és az ökoszisztéma egyedi képességeit, lehetőségeit.
"240 Hz-en tolom PC-n (előtte hosszú évekig 144 Hz), vígan elvoltam a 60 Hz-es iPhone-okkal a 14 Pro-ig, ahogy a 60 Hz-es M1 Airrel is."
Nekem még nem volt 60 hertznél nagyobb frissítésre képes külső monitorom, de eddig nem éreztem semmilyen jellegű fájdalmat, amikor a 120 hertzes kijelzővel szerelt Macbookot rádugtam valamelyik kijelzőre. A hardcore e-sportot ne vegyük ide, mert ott valóban lehet előnye a 240(+) hertzes képfrissítésnek, ez viszont már távol esik az átlagfelhasználástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest