- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
TheBikerider #209294 üzenetére
a lencsén megtörik, vagy mittomén mit csinál a fény
Ezt pontositottam, tudom, hogy tudod.
Gsx-rr: Csak nem figyelted valoszinuleg, vagy pont nem esett meg igy bele.
Egyebkent nem illik eros fennyel szemben fotozni, ez eleg alap fotozasi technika. Csak akkor fotozz fennyel szembe, ha tudod mit csinalsz.
-
Maxxy10
addikt
válasz
TheBikerider #209287 üzenetére
Fuh, ez jó kép lett
-
válasz
MasterMark #209291 üzenetére
Igen, tudom...
-
MasterMark
titán
válasz
TheBikerider #209286 üzenetére
-
válasz
norbertoth #209271 üzenetére
Nálam is volt probléma az Apple music-kal. Ha elkezdtem számokat tenni egy saját listába, akkor egy pár perc után automatikusan fagyott folyamatosan a Zene app. Inkább megcsináltam számítógépen. Szerintem ez is az iOS 13 számlájára írandó.
-
Noxy
veterán
-
válasz
TheBikerider #209286 üzenetére
-
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #209284 üzenetére
-
Killing
addikt
Üdv!
iPhone 11-en másnak is vannak ilyen problémái fényforrásoknál (nem csak nap)? Elég sok képen nem lehet ezt kiküszöbölni, erre szeretnék megoldásokat. A hatoson sose volt ilyen pötty, itt viszont meglepően sok képen. Karcos lenne a lencse vagy más hiba?Tudom hogy nappal szemben nem fényképezünk (de isten áldja a hdr-t) viszont egy sima beltéri lámpánál is előfordul. Másnak tapasztalatok?
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
icecave #209266 üzenetére
Én a Google fotót javaslom.
Pl. havi 1090 Ft-ért 200 GB helyet kapsz, minden rendszeren működik és kompatibilis minden mobil eszközzel, PC-vel is.
Itt ios-en annyi hátránya van, hogy valamiért nem működik az automatikus szinkron, így néha néha rá kell nyomni a kis felhőre az alkalmazásban. -
cross56
senior tag
Sziasztok. Melyik a legjobb alváselemző alkalmazás iOS-re??
-
atees
őstag
Sziasztok!IOS-re van normális hangos könyv alkalmazás ?
-
norbertoth
senior tag
Másnak is vacakol az Apple Music? Telón a kedvencekbe teszek egy zenét, iPaden meg ugyanabban a lejátszási listában nem jelenik meg 😀 kicsit vicces szerintem...ugyanakkor érdekes.
-
válasz
icecave #209266 üzenetére
Van iCloud drive ahogy írod, lehet megosztani is a képeket az iCloud fotókönyvtárban. Nem úgy működik mint a dropbox, nem a fileok szintjén működik a megosztás hanem a fotókban külön. A pc-re a képek közé töltődik le, viszont ha nem osx-es géped van, akkor a képek oda-vissza szinkronja nem úgy működik ahogy macen, szinte gyakorlatilag csak az oda-vissza másolás működik windowsos pc-n.
-
Nemo1001
aktív tag
13.2 dev. beta 4 tölthető
-
iCloud-al nem tudom esetleg kiváltani a dropboxot? Nem tudom, itt mi-hogy működik, csak hogy van iCloud fotók, meg drive is talán?
Amire szükségem van, hogy a telefonnal készült képek szépen felvándoroljanak a felhőbe (mint dropboxon), és megjelenjenek pc-n is, egy adott mappában.
Ezeket a képeket mappákba tenném és azokat osztanám meg (ugye Dropboxal lehet csináltatni linket hozzájuk), illetve szeretném ezeket kezelni az iPhone-on és a pc-n is.Ezt meg lehet oldani?
iPhone-on próbálom megtalálni, de nem sikerült még linket kreálnom 1-1 képhez, vag yakár albumhoz.
-
general
addikt
válasz
faki_ #209263 üzenetére
omg...
csak lejjebb kellett volna húznom a képernyőt, erre nem gondoltam..
köszi szépen!
Nem pc-n vagyok, Mac van, tehát simán Finderben iCloudba másolok, de attól még telón nem elérhetőek az oda másolt fotók az alkalmazásokból, ami kész röhej egyébként. Le kell menteni ("importálni") a Fotókba, csak onnan lehet Instára is posztolni... -
faki_
senior tag
válasz
general #209257 üzenetére
Ott van a kép mentése lehetőség, ha lejjebb mész (a megosztás ikon után). Egy és több kép esetén is működik. Egyébként, ha PC-n egyből az "iCloud-Fotók"-ba töltöd a képeket, kikerülhető ez a plusz megosztás, mentés folyamat.
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok. I8p 13.3-al iras kozben miert huzza ala a szavakat piros szaggatott vonallal/ponttal, es nem is erzekeli mar ugy a betuket, sokkal surubben kell javitanom?! Illetve lezart allapotban felhuzva nem jonnek elo az alkalmazasok, konkretan a zseblampa csak nagyon nehezen.!?
-
general
addikt
Lenne egy kérdésem hozzátok, mert kerzdek megőrülni. Valami megváltozott az ios 13-mal, vagy én bénázok:
Asztali gépen lementek az iCloudba néhány fotót, ezeket után látom a telón is a Fájlokban, a megfelelő mappában. Eddig oké.
Korábban itt megnyitottam ezeket a fotókat, egyesével lementettem az iphone-ra, így tudtam posztolni Instára egyszerre több képet is. Na most az a gondom, hogy ha a telón megnyitok egy fotót a Fájlokban, nem tudom lementeni, a megosztás ikonra kattintva nincs már ott az a lehetőség, hogy Mentés! Így max egyesével tudok Instára posztolni a megosztás lehetőséggel, de több képet így nem lehet.
Hogy a francba lehet lementeni iCloudból fotót a teló tárhelyére/Fotókba???
Elképesztő ez a totális logikátlan alma gondolkodás, komolyan a sírba visz néha. -
Clemi
veterán
Köszi, igen megfejtettem.
A fotóstream be volt kapcsolva minden eszközön, viszont az ebbe a csomagba tartozó képeket, vagyis az utolsó 30 nap legfeljebb 1000 képe csomagot se a telefonon, se a táblagépen, se az iCloud fiókban nem lehet megtalálni. Onnan tudom, hogy nem lehet, mivel azokat a képeket amiket előszedett (amúgy 30 napnál bőven régebbi volt a fele legalább és azoknak a 80%-át már régen töröltem mindenhol) sehol máshol nem lehetett megtalálni, ezért volt a meglepetés mikor a tinder előszedte, na meg mikor a 3uTools, bár azzal csak letölteni, vagy exportálni lehetett volna.
Mint kiderült számomra, ez a funkció még az iCloud fotó mint opció megjelenése előtt volt egy lehetőség a fotók Apple eszközökkel való egymás közti megosztásra, (leginkább a telefonról MAC gépre, illetve a hozzá csatlakoztatott "idő kapszulára" mentésre) amiben az volt a poén, hogy nem számolt mellé tárhely foglalást az Apple, de cserébe a képszámot 1000-ben maximalizálta és a videók kimaradtak a mentésből.
Mivel ez a funkció amúgy az iTunes Windows verziója alatt amúgy sem működik akár ki is kapcsolható, ahogy meg is tettem a telefonon és a táblagépen egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest