Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Akarok venni egy iphone 7-et. Tudtok tanácsot adni, hogy honnan érdemes megvenni? Tudom, apple.hu, de nézegettem, azért van csomó gsm boltban "olcsóbban" ilyen telefon, csak nem tudom mennyire megbízható forrásnak szánnak ezek. Ilyen xxlgsm-et néztem pl., bár a neten az árszabása annak sem egyértelmű.
Annyi a követelmény, hogy rendes számlát adjanak, mert cégre venném a telefont.
Köszi! -
Diokhan
addikt
válasz kovsol #150150 üzenetére
bnorci:
Vagy esetleg ha az is megerőltető, akkor c:/users/felhasználó/zene/iTunes/iTunes media/automatikus hozzáadás az iTuneshoz mappába csak bemásolod a zenéidet, telefont rádugod a gépre majd egy kattintással szinkronizálod a telefont.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Sur1G
aktív tag
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Olyan problemam lenne, hogy a beallitasokban nem tudok belepni az iCloud fiokokba mert azt irja A fiokadatok nem erhetoek el, illetve tudok kerni valami ellenorzo kodot.
Most jottem at 5s-rol 6-ra de az 5s-en kikapcsoltam a telefon keresest es vissza is lett allitva gyari allapotra.
Mit tudok csinalni?
Thx elore is!!!
Forget about it
-
VipJoco
tag
Feladtam a telefonom iCentre-nek. Most sikerült egy másik ügyintézővel beszélnem, aki azt mondja, display problémával mindenképp kiküldik Hollandiába és két hét a szervizidő. Elmondása alapján, ha alaplap baj lenne akkor rendelnek másik készüléket és az 3-5nap. Valakinek tapasztalat, tényleg ilyen sok idő?
-
norberto_th
aktív tag
Tud már az Apple support valami megoldást az icloud-fotóköbyvtárba beragadó képekre?! Nekem már 3GB-ot foglal 0 kép és videó
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
GSpecter
tag
Sziasztok!
Az új frissítés (10.1.1) telepítése óta van egy kisnagy problémám az értesítésekkel. Jelesül az, hogy nem tűnnek el, ha számítógépen már elolvastam mondjuk a FB Messenger üzenetet vagy a maileket. Eddig ez működött, a telón megjelent értesítés törlődött, ha gépen elolvastam az emailt vagy az üzenetet. Hol a hiba?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Sikerült valakinek iPhone 6-os telefon kijelzőjét tükrözni valamilyen androidos Tv-re?
Az én esetemben egy Sony Tv-re szeretném kitenni a telefon kijelzőjét.Illetve a Google fotók app segítségével a képeket már sikerült kitennem, de például van arra lehetőség, hogy böngészőt is kitegyek TV-re, vagy egyéb alkalmazást?
Köszi
-
adise
őstag
válasz Pityke78 #150167 üzenetére
attól függ mit szeretnél! a legegyszerűbb, ha chromecast képes programokat/böngészőt használsz, gondolom a google appsból is ugy kuldted ki a képet. Tukrozni alapból nemtudod. Ahhoz felkéne raknod a play áruházból (androidos cuccot irtal), egy airplay receiver programot (több is van de fizetősek asszem), amivel nem muszáj a chromecast és a mirroring is megy.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz VipJoco #150158 üzenetére
Ennyi idő iStyle-ba is. Most ez az új rendszer, hogy az apple bekéri a külföldi szervizébe a telefonokat a legtöbb esetben. Innentől fogva majdnem mindegy melyikhez viszed. Vagyis nem mert iStyle-ba már időpont foglalásos a szerviz, ha személyesen vinnéd be.
[ Szerkesztve ]
-
brekes
tag
Hali, iPhone 5-ben most cseréltem lezáró illetve hangerő gombok kábeljét, kijelzőt, és akksit. Nem először csináltam ilyet. Eddig mindig probléma mentes volt minden. De most olyat csinál a telefon, hogy kikapcsol kb. 1 perc nyomkodás után, ha pedig töltőn van akkor újraindul. Teljesen új akksit tettem bele 20%on van. De nagyon nehezen tölti. Mi a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
szabieable
aktív tag
Aki esetleg számíttatott már be készüléket az icentrenél, milyen árat kapott? Van értelme foglalkozni velük vagy a sufniGSM-ek jobb árat adnak? Elképzelhető, hogy upgradelném a telefonomat ha normális árat tudnak adni, februárig garis független i6 128g, ~3hónapja cserélt főkészülék
-
Rage47
veterán
válasz szabieable #150173 üzenetére
tavaly októberben vett 64gigás iphone 6s-emre 88ezret akartak adni. 2db pár millis karc van az alján.
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz bigdady #150138 üzenetére
Én ezeket ismerem. Amúgy engem nem érint így is 100giga helyem van még XD
Az átmeneti fájlok (cache) törlése
Roppant egyszerű, nyisd meg az App Store, Safari, Podcastok vagy Zene appok valamelyikét és az alsó fülváltó sávon bökj tízszer gyorsan egymás után valamelyik elemre.Gyorsítsd az iPhone-t egy kis RAM felszabadítással
Nyomd hosszan a be/kikapcsológombot, míg meg nem jelenik a kikapcsolás csúszka. Ekkor nyomd hosszan a Home gombot, míg vissza nem tér a kezdőképernyőre az eszköz. -
hdanit610
aktív tag
Másnál is szórakozik az új szoftver? Nálam egyszerűen rémisztően rossz. Állandóan Springboard restart, gyakorlatilag használhatatlan. Mostanában nagyon sok gondom van vele.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Armoury2003 #150178 üzenetére
Meg kicsit tanulhatnal az Ios mukodeserol,mielott megint rossz tanacsot adsz!
Kikapcsolhato a helymeghatarozas alatt! Motion-fitness
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e magyarországon olyan üvegfólia ami az iPhone 7-re jó és a gombot is körül öleli, tehát alul nincsen kivágva. Ha valaki tud ilyet kérem írjon.
A másik, hogy mennyire igaz az az állítás, hogy ha rakok az iPhone 7 hátuljára sima fóliát akkor az hátráltatja a hőledást? Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki tud segíteni
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Totheground #150146 üzenetére
Sajnos nem teszi automatikusan. Vagy egy egyszerű fotó esetén se. Csináltam volna fotót, de nem lehetett mert nem volt egyáltalán szabad hely, ki is írta. Ez aztán semmilyen program cache-ét nem állt neki törölni, akkor és ott hirtelen neki kellett állnom letörölni pár appot hogy tudjak fotózni. Mikor lett időm akkor egy battery appos cache törlés után lett +1 giga szabad helyem, ennyi szemét és cache volt a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerében, amit nem volt képes automatikusan felszabadítani, hogy egy nyomorult fotót meg tudjak csinálni. 😡
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz norberto_th #150161 üzenetére
Nem hiszem hogy tudna, hiszen jelenleg az sem megoldott, hogy valami oknál fogva 1.2 gigát foglal a telefonon 48 db kép. Ehhez képest az icloudban történő fake helyfoglalás nekem már másodlagos probléma lenne. 😀
-
California1
őstag
Üdv urak !
Szeretném kérdezni ,hogy nálatok (már akiknek van) @icloud e-mailje , a telón pushba jönnek e meg az értesítések? Nekem nagyon össze vissza érkeznek meg a mailek , holott ugyebár a push bekapcsolva , és van hogy egy jó ideig hibátlan majd van hogy meg sem érkezik a levél csak ha kézzel ráfrissitek , vagy jobb esetben 20-30-40perc csúszással. Más fórumon is érdeklődtem , de itt is rákérdek mielőtt írnék az Applenek.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #150191 üzenetére
Push jönnek meg simán.
-
atees
őstag
válasz California1 #150191 üzenetére
Pushba jönnek, ha működne, de 10 ios óta szarakodik és nagyon idegesítő!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
SidCorky
őstag
Hali!
Vett mostanában valaki 128-as matt fekete 7-est a Telenornál? A honlapon csak rózsaszínt írnak mindenre az SE meg a 6 kivételével, de nehezen tudom elhinni hogy tényleg csak ez a szín van...holnap bemegyek megkérdezni, hátha, akkor meg is veszem, de azért érdekel.ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
hdanit610
aktív tag
válasz ittakary #150182 üzenetére
Igen, az volt. Egyszerűen nem lehetett használni, hívás után csinálta a Springboard restartot és eltűnt az éppen használt alkalmazás. Csinálta Waze, Spotify, Safari, Fb, Hívás esetén is, szóval gyári és 3rd party progival egyaránt.
Annyira szar volt, hogy inkább előre menekültem és felraktam a 10.2 bétát. Lekopogom, egyelőre megszűntek a gondok, csak 1 maradt: a push. A push szinte már egyáltalán nem működik: 10 levélből 1 érkezik meg push jelleggel és ez óriási csalódás. Most valahogy szkeptikusan állok az egészhez és elkezdtem más telefonok után nézegetni... és beállítittam 30 perces fetch-et...
Remélem megjavul, mert így csak gyötrődés az egész és nagyon kezdem utálni.
(#150191) California1 nálam napi szinten pocsék a push.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest