- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Nincs az AppStoreban egy normalis angol-magyar szotar, ami ingyenes
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #42697 üzenetére
Nos, ha csak az Appstore-ból szeretnél alkalmazásokat letölteni, akkor ott pl még van amit még sokan használnak: Viber,Instagram,iWork cuccok,DocsToGo,Angry Birds,TinyWings blablabla, egyszóval van 25 milliárd játék,alkalmazás fent, szóval tudsz válogatni, tényleg sok van, és abszolút szubjektív h ki mit szeret.
Miután feltörted a telefont, a Cydiaban lesznek még tweakek, amik fontosak, és talán fontosabbak is lehetnek mint pl egy sima app. De ezt majd ráérsz akkor kitapasztalni
-
leroyclub
senior tag
válasz
__H4X0R__ #42696 üzenetére
Köszi!
Tudnál még ajánlani egy pár alkalmazást (nem baj ha fizetős, csak ne legyen nagyon drága) ami jó és hasznos? Androidon annyi mindent használtam, de itt nem jut eszembe. Amit eddig feltettem:
1. Dropbox, 2. Skype, 3. Foursquare, 4. Facebook, 5. TouchMouse, 6. QR Reader, 7. SmartCity, 8. Catch, 9. Facebook -
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #42693 üzenetére
Az iTunest is meglehet szokni, csak teljesen más "gondolkodás" át kell állni, utána egyszerü lesz.
Az Appstore biztonságból kéri el mindig a jelszavad, alapvetően ezt a kérést nem lehet kikapcsolni, de amennyiben Jailbreakelt a telefonod, ez megoldható, de megemlítem még1szer h a saját Accountod érdekében nem ajánlott, pláne ha bankkártya is van társítva hozzá. -
leroyclub
senior tag
ma lett meg az iphonom. Nagyon tetszik, igaz hogy más mint az android. Szokni kell. Az itunes elég bonyolult nekem. A zene felrakás, meg hogy nincs fájlkezelő.
Azt meg lehet valahogy oldani hogy az AppStore ne kérje mindig a jelszavam? Miért nem elég neki ha egyszer beírom? -
gzbotii
nagyúr
válasz
Ragnar95 #42684 üzenetére
Termeszetesen. Es miutan visszavetett 2 yahoost es egy gmailest megprobaltam a WL emailemet gond nelkul megette.
(#42685) __H4X0R__: erdekes, mint mondtam, 3GS-emen nem volt evel baj es most is atturtam a beallitasokat, semmit nem talatam ami akadajozna
NA most hmail fional bar egy annyit kivet, hogy: nem lehet SSL-el kapcsolodni. Ez mit aakr jelenteni egesz pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Valakinek otlet, hogy a gmail meg yahoo-s fiokamt miert nem eszi meg az i4?
3GS gond nelkul szinkronizalta, meg szepen mukodott..(Windows Live fiokot egybol megette most)
-
Scoobyka
addikt
Nem tudjatok mi lett a beszelo oraval? Csak mert nekem nagyon hasznos kis app volt,aztan most nincs fent appstoreba...nimcd valami hasonlo ingyenes app ami bemondja az idot orankent es nem muszaj folyamatosan menni-e hanem pushkent tolja ki az idot amikor bemondja?
-
Kasza08
őstag
válasz
vadászcsiga #42675 üzenetére
kipotyogott, de csak sejtem hova való
viszont egy kicsit csíkos lett a kép, és lehet emiatt
-
Rolinho
csendes tag
Újfent akksi tapasztalatok? szerintetek javult valamit a dolog? Ma kicsit többet nyomkodtam és ugyanaz volt az érzésem mint 5.0.1el
-
Kasza08
őstag
Valaki - aki szedett már szét i4-et - megtudja nekem mondani, hogy felül, ahol a kijelző szalagkábelei ráhajolnak az alaplapra, ott hova való az a kis, kb. 7mm hosszú gumi darabka?
-
válasz
manchester85 #42651 üzenetére
Visszaállítottam a telefont alapállapotba. Az iCloudban töröltem minden kontaktot. Ezután bekapcsoltam a telefonon az iCloudotnál a kontaktokat és a telefon kontaktjainál megjelentek névjegyek, holott az iCloudban mindent kitöröltem. Most már tényleg nem értem az egészet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #42668 üzenetére
Én nem látok semmi változást.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42667 üzenetére
Koszi! Nekem annyira nem jon be iphoneon, csak ipaden!
-
manchester85
veterán
Próbáljátok már ki FB app-en belül a pinch to zoom-ot egy képen, és hasonlítsátok össze a gyári galériában vagy a böngészőben a pinch to zoom-mal.
Akár a gyári galériát, akár a safarit nézem, jóval később kezdi meg a zoomot, mint mikor a két ujjam már elindult ellentétes irányba. Ez csak engem idegesít, illetve csak nekem tűnt fel?
FB galériában pl. teljesen jó.
-
Csabee.
nagyúr
Valaki feltud rakni kepet ahol lock screenen latszik 5.1 alatt a kamera?
-
törölt tag
Sziasztok,
i4 -en nekem még 5.0 van, abszolút semmi bajom vele. Van valami olyan plusz dolog az 5.1 -ben ami miatt érdemes frissíteni? Kamera ikon a lock screen -en nem érdekel
más érdemi változás történt? Köszi
Üdv
-
majestic
őstag
Segítsetek már légyszi! Mi annak a proginak a neve (tweak) amivel jelszóval lehet zárólni bizonyos appokat?
-
Csabee.
nagyúr
Ha van egy 4s, amin 5.1 van, visszaterve az 5.01 re akkor jbelheto lesz?
5.1 en nem zavaro a lock screnen a foto ikon?
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Materix #42653 üzenetére
Az iOS 5.0.1 et is feltudod még rakni ugyanis az Apple azt még 1 hónapig aláírja. Ha csakugyan ezt a szoftvert akarod felrakni, akkor azt külön le kell töltened. Majd utána iTunes ban Shift+Restore-ral fel tudod rakni probléma nélkül. De a telefonod szerintem NEM gyári független, igy ne fogj hozzá simán. De erröl itt a forumon nem lehet beszélni.
-
Materix
csendes tag
Sziasztok!!!!
Vettem ma egy iPhone 3gs-t, és frissítenem kéne de nemnagyon értek hozzá, félek belevágni.
Kéne segítség, légyszives ha van időtök adjatok pár tanácsot
Jelenleg jailbreakelt, iOS 4.0.1 van rajta, a modem firmware 05.13.04 és független is, tehát szerintem gyári független.
iOs 5.0.1 kéne vagy 5.1 de hogy kezdjek hozzá? -
válasz
manchester85 #42651 üzenetére
Igen importáltam.
Ha a beállítésoknál az iCLoudnál kikapcsolom az a Contactokat, akkor megkérdezi, hogy megtartsa, vagy törölje az importáltakat. Ha azt mondom neki, hogy törölje, akkor minden kontakt eltűnik. Ha visszakapcsolom az iCLoudban a kontaktokat, akkor meg megjelenik az összes kontakt (nem csak az iCloudban tárolt).Biztos, hogy én nem csinálok valamit jól, de egyszerűen nem tudok rájönni. Már sík ideg vagyok az egésztől
Tudom, hogy műszaki analfabétának tűnök, ahogy bénázok ezzel az aprósággal, de hidd el, hogy nem vagyok az...
-
__H4X0R__
senior tag
-
SÖ
addikt
Persze, hogy ugyanaz. Most 21-es hibakodnak kell lennie ha azt csináltad amít mondtam. A hiba a rúterrel van. Ha céges akkor rendszergazda állítsa be. A másik megoldás, hogy nem gépet kell cserélni, hanem internet megosztást. Én laptoppal egy mekiben csináltam a restort anno, és OTA-n frissítettem tegnap. Tehát mégegyszer. Ahhoz hogy végigfusson a restor ahhoz olyan netmegoszás kell ami engedi az iphont az apple serverével kommunikálni.
Vcsiga
Költôi szabadság
-
Egyszerűen nem jutok zöld ágra a kontaktokkal...
1. A telefon kontaktjaiban nincs semmi, iCloud kontaktok ki vannak kapcsolva.
2. Az iCloudban megszerkesztettem a kontaktokat.
3. Telefonon bekapcsolom a kontaktokat az iCloud beállításoknál.Az eredmény: a telefon kontaktjai között megjelnnek az iCloud kontaktok és a SIM-en lévő adatok is.
Hol rontom el és mit? A cél az lenne, hogy csak az iCloud kontaktok legyenek a telefonon.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok.
-
Csabee.
nagyúr
iPhone 4S en jobb az 5.1? Tapasztalatok?
-
sp@rtan
senior tag
-
Tibee86
nagyúr
Olyan lehetséges, hogy amik az itunes-ba vannak app-ok, azok közül ha szinkronizálom ne mindet tegye fel??
Mint pl. a zenéknél is be lehet állítani, hogy csak a kijelölt zenéket szinkronizálja. Ilyen van az app-oknál is?
Gondoltam csinálok egy restore-t, és újként állítom be a telót. Igaz csak másfél hónapos, de kezdetben sok mindent leszedtem, törölgettem, + most volt a szoftverfrissítés is.Backup-ot nem akarok visszatenni, induljunk tiszta lapról.Vagy felesleges szerintetek??
Gondolom játék mentéseket visszatenni már nem fogom tudni. -
gzbotii
nagyúr
iOS-en van olyan lehetoseg, hogy tavolrol zarolni a keszuleket?
Es ha van, ehez az is kell, hogy azonos iTunes accountal legyen bejelentkezve valaki?> -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #42635 üzenetére
igaz,de ilyen még sosem volt..ezért kérdeztem meg..és azt megtudod mondani akkor,hogy ezt miért kérdezte???
-
snooze
veterán
válasz
manchester85 #42632 üzenetére
oké,köszi..azt nem tudom mi..
-
manchester85
veterán
De most mit szenvedsz épp?
A lényeg, hogy a kontaktoknál csak az iCloud legyen beállítva. Beállításoknál próbálgasd. Van egy olyan, hogy mail, kontaktok, naptárak.
iCloud.com-on is kétszer szerepel? Mert ha ott nem, akkor csak annyi a teendő, hogy a telefonodon is csak azokat jelenítse meg, nem kell kipucolni semmit, mert ha elkezded törölgetni egyenként, akkor lehet, hogy az iCloud-os felét fogod törölni, aztán már a felhőben se lesz meg valamelyik. Ha gmail meg van adva, szedd ki a kontaktok szinkronizálását.
"Biztos bennem van a hiba, de egyszerűen képtelen vagyok megérteni a logikáját."
Benned van, de kezdőként elnézzük neked.
Az iTunes is átlátható, csak kell hozzá egy kis idő, előbb ezzel birkózz meg.
ittakary!
Mint nyugtatóra alkoholt inni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
icecave #42626 üzenetére
A HTC-mel nem volt semmi ilyen problémám, simán elboldogultam vele...
Szinte mindent be tudtam állítani, de ezzel a szinkronizálás témával nem jutok zöld ágra. Most már az összes kontaktomat eltüntettem...
Még szerencse, hogy mikor rendbe raktam az iCloudban, volt annyi eszem, hogy vCard-ként exportáltam (remélem ezzel bizonyítottam, hogy megvan a minimális intelligenciám)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ittakary #42625 üzenetére
Update-el JB-s telefont neheten fogsz frissíteni. Restore kell, az fel is teszi az 5.1-et. Majd aztán redsnow, de csak tethered JB van még.
Jim74: bocs, hogy ezt mondom, de benned a hiba... aki okostelefont vesz, feltételeznek róla egy minimális intelligenciát. Itt most nem nem rád gondolok, de hozzáírom, hogy sajnos, egyre inkább tapasztalom, hogy ez már nincs úgy, mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
Viszont lenne egy kérdésem is
Most egy 5.0.1 + JB van telefonon (i4), és szeretnék egy 5.1-et JBvel. Felrakom Update-tel 5.1-et és ekkora indítom redsn0w-t és ennyi az egész?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
manchester85 #42620 üzenetére
Telón állítsd be, hogy a kontaktoknál az iCloud legyen megadva. Valahol a beállításokban megtalálod.
Na ezt egyszer már megtaláltam, de természetesen most nem találom seholiTunes-ban már ráklikkeltem a szinkronizálás gombra, de van kismillió menü meg beállítás. Teljesen átláthatatlan számomra
Már olyan ideges vagyok ettől a telefontól, hogy többször gondolkodtam rajta, hogy kib*szom a p*cs@ba
Biztos bennem van a hiba, de egyszerűen képtelen vagyok megérteni a logikáját
Most ott tartok, hogy minden kontaktom legalább kétszer szerepel a telefonomon...
Szerk.:
Ezt nem hiszem el! Kipucoltam iCloudban a kontaktjaimat, mindent helyreraktam. Erre most ott is megint duplán van mindenKezdhetem elölről az egészet
[ Szerkesztve ]
-
SuNrisE010
tag
Valakinek van valami tapasztalata ezzel a bolttal [link] ?
143e ft-os vodásat akarom venni, az akcióshoz nincs tartozék. -
manchester85
veterán
Telón állítsd be, hogy a kontaktoknál az iCloud legyen megadva. Valahol a beállításokban megtalálod.
Semmi gond a szinkronizálással, mindig a legfrissebb dolgokat menti le. Értelemszerűen, ha hozzáadsz az iCloud.com-on valamit, akkor az megjelenik a telón, illetve vica versa. Mindig a legfrissebb érvényesül.
Pont, hogy állati egyszerű, csak nem ezt szoktuk meg. Szerintem a másolgatás sokkal rosszabb, mindenhol mindenre külön figyelni, egy nagy zűrzavar az egész. Itt meg minden rendezve van, csak át kell állni erre a gondolkodásmenetre. Gondolom, akkor iTunes-ban még nem is szinkronizáltál.
-
válasz
vadászcsiga #42562 üzenetére
iClod-on kijavítottam a kontakjaimat. Hogyan tudom visszavarázsolni a telefonra őket?
Illetve a visszatöltés előtt törölnöm kellene az össze kontaktot a telefonomról, mert már így is szinte minden duplán van meg
Ez a szinkronizálás qrvára érthetetlen számomra.
. Mi ír felül mit? Pl. szerkesztek egy kontaktot a telefonon és fel szeretném küldeni iCloudba, akkor honnan fogja tudni, hogy az iCloudot kell frissíteni szinkronizáláskor és nem az iCloudban tárolt adatot fogja visszaírni a telefonra? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de rohadtul túl van ez bonyolítva
-
akisbandi
aktív tag
Az iBackupBot segítségével megoldható, hogy a fotók a Filmtekercsbe kerüljenek egy újként beállított telefonon? Az sms és híváslista sikerült, de ez a fotó történet valahogy nem jön össze.
-
SÖ
addikt
Nehogy dfuba ragd mert kapsz egy 1600-as hibát. A 21--es biztonsági hibára utal. A tűzfalat kell beállítani, v. A vírrusírtót. Da a legkönnyebb megoldás, ha keresel egy másik hospottot. Nálam a mekiben simán végigment.
Most is wifi alatt voltam, vége.
Na gyorsan akkor...
Nyomd folyamatosan a home gombot és úgy dugd rá az usbre ( gépre) ez kiszedi dfuból. Addig nyomd, amig fel nem ismeri az itunes ( ios eszközt talált. Innentől nézz egy másik hospottot.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #42596 üzenetére
Ok, de az iTunes-ban a sajátomból akkor is csak egy lesz ugye? Nem azért, mert baj, csak hogy tisztán lássak.
-
SÖ
addikt
Ilyen nincs. Egesz pesten nincs net a t hálózatán. Már a chippeket is kicseréltem az iphonban, mire kiderült. Azért ez durva, csúcsidőben ilyen hiba. Aranyeres kedvezménye vagyok jogosúlt, jópár ócska Ft-ot hagytam náluk és most fejlesztés miatt ez van. Az i4 ha meggebed sem tudd 7,5-nél többre. Köszi tmód.
-
Ombi5
őstag
Igy csinaltam, de mindig ezt irja ki The iPad could not be restored. An unknown error occurred (3194)..
(Hogyan tudunk visszatérni olyan rendszerre amit az Apple már nem ír alá?
Indítsuk el a programot, menjünk az Advanced fülre, és ott tegyünk pipát a Set Hosts to Cydia on Exit elé, majd lépjünk ki a programból, és elkezdhetünk restoreolni. A shift billentyűt nyomva tartva kattintsunk a Restore gombra, majd válasszuk ki a korábbi firmwarehez tartozó IPSW fájlt.