Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Felteszem ujra ,hatha mar talalkozott vki ilyennel. airplane modban ment facetime hivas es el is ertek, most facetim is called felirat jelenik meg. Mitol lehet ez?!
-
Ombi5
őstag
Ahhoz, h iFile-ban lassam a felmasolt kepeket pl, hova kell masolnom a telon?!
-
Ombi5
őstag
Gevey simes iphone 4-nel facetime illetve imessage mukodhet?!
Illetve terero csak 1 csikot mutat, ez gevey miatt lehet? -
Ombi5
őstag
Nem volt jo, meg itthon sem. Aztan meglattam umbrellaban exit recovery modot, es visszaallitotta az eredeti allapotot. Onnantol megorultem, es kitoroltem minden email cimem,facetime beallitasom, es ugy odaadtam neki. Franc se fog vele kinlodni!
De azert koszonom a segitsegeket.
Mas: Facetime eddig ment iPhone 4-esrol ugyis , hogy airplane modba voltam, most nem. Ez mitol lehet?
Ha pl full hd kepekt akarnek telora feltolni, mivel erdemes iFile pl?! -
Ombi5
őstag
Igy csinaltam, de mindig ezt irja ki The iPad could not be restored. An unknown error occurred (3194)..
(Hogyan tudunk visszatérni olyan rendszerre amit az Apple már nem ír alá?
Indítsuk el a programot, menjünk az Advanced fülre, és ott tegyünk pipát a Set Hosts to Cydia on Exit elé, majd lépjünk ki a programból, és elkezdhetünk restoreolni. A shift billentyűt nyomva tartva kattintsunk a Restore gombra, majd válasszuk ki a korábbi firmwarehez tartozó IPSW fájlt.
-
Ombi5
őstag
Egy kurva full reset , miert tart orakig ... ?!?!?!?!
-
Ombi5
őstag
udv. Apple alairja meg az 5.0.1 softot, ha ipsw fajlbol teszem fel?
-
Ombi5
őstag
IFunBox-al tudok telora masolni vhogyan zeneket,h ne kelljen mindig iTunes-al szarakodni?!
-
Ombi5
őstag
válasz
kisbandima #39615 üzenetére
De igy csak orankent kerdezi le ,nem?! A push lenyeg nem az lenne, h egybol megkapom, mint pl facebook-nal a baromsagokat?
-
Ombi5
őstag
gmail-el van gondom, egy ideig muodott ,de most nem kuldi automatan,ha jon levelem.
Fetch New Data: Push: ON
Manually van allitva , majd advancednel:iCloud (mail.contacts and 5 more...) : Push
Gmail: ManualHol lehet a rossz beallitas?
-
Ombi5
őstag
Frissitenem iPad 2-esem 5.0.1-re,de mindig ezt kapom:
Hiba lepett fel az iPad szoftverenek letoltesekor.A halozati kapcsolat idokorlatja lejart.
Gyozodjon meg rola, h a halozati beallitasa megfeleloek, es a halozati kapcsolata aktiv, vagy probalkozzon kesobb ujra.
Halozattal semmi bajom pedig...
-
Ombi5
őstag
Asztali PC-t mivel lehet legjobban iPhone-rol iranyitani? Igazabol csak kikapcsolasra kellene, mikor nincs kedvem kikelni mar agybol!
-
Ombi5
őstag
T- Potnal vki talalkozott mar evvel a hibaval, eleddig ment siman, de most 2 gepen se akar!
t-pot could not load itunesmobiledevice.dll
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #36347 üzenetére
4.3.3-at is mar backup-bol raktam vissza , nem is tudom hanyadjara, es most 5.0.1-re frissen akarom rarakni....
-
Ombi5
őstag
Gmail-re hogyan tudom a leggyorsabban atmenteni manualisan a telszamaim, h frissites utan vissza is tudjam rakni oket?!
-
Ombi5
őstag
A teloszamokat hogy a legegyszerubb lementeni, majd visszarakni, ha nem akarom backupbol visszallitani, mivel 4.3.5-os szoftverrol most valtok 5.0.1.-re?!
-
Ombi5
őstag
De arrol lenne szo,h kulfoldon, ha nincs bekapcsolva az adatcsomag, akkor eselytelen a location azaz a GPS, ez igy annyira baromsag?!
Kulonallo program felvan rakva az adott hely terkepevel Igo Primo , akkor mi a tokomert nem lehet hasznalni!?Ha nincs airplane modba,de adatcsomag kikapcsolva, akkor se megy!
-
Ombi5
őstag
Udv.
Ha airplane modba rakom telom es csak location van bekapcsolva, mukodnie kell a navigacionak attol?!
-
Ombi5
őstag
Traffipaxinfo progit hasznalja vki? Erdemes megvenni a full verziot(frissitik surun)!?
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #23526 üzenetére
iPad-re akkor miert van?
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #23517 üzenetére
Igazabol miert van gaz gariztatassal?
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #23513 üzenetére
San Diego lenne. De meg mindig jobb, mint 220-ert fuggetlen vagy 2 evet sajat szamlamra alairni!
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #23507 üzenetére
749 dollar, koszonom VAK VOLTAM!!
-
Ombi5
őstag
USA-ban lehet kapni fuggetlenul telot, mert apple oldalon csak szolgaltatokat latok....
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #20914 üzenetére
2-szer kerdeztem meg ,es utso HSZ-embe reagaltam ra smiley-akkal, szoval nemtudom te mit tartasz sertonek ebben, de mind1!!!! AMEN.
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #20817 üzenetére
Akor mi a csecsert ugatjak nekem a szerencsetlen pult mogott ulo kislanyok, h NEM IS LESZ!! Kiakasztanak a barmok....
-
Ombi5
őstag
Nincs vkinek T-Mobile-os ismerose, aki ratudna kerdezni, h lesze nalukmeletbe iPhone 4S feher 32Gb-os? 3-bol 2 azt mondja,h nem!! Kiakasztanak....
-
Ombi5
őstag
Kiemelt ugyfelszolgalatnal T-Mobile azt mondta,h feher 32Gb iPhone 4S-t nem fognak arulni. Ez igaz?
-
Ombi5
őstag
válasz
vadászcsiga #20478 üzenetére
Most ment ismetlese, es 21-tol is lesz! Johetne mar a konyv is magyarul!
-
Ombi5
őstag
Sajnos nem hasznal semmit se.
4.3.5 volt rajta, JB-t sosem lattott. MAjd lefagyott es restore modban indult el. iTunes-ba ranyomtam visszallitasra, de gondolom legujabb szoftver felrakasa kozben lehalt ezzel az idotullepeses hibaval amit elobb leirtam. Aztan megprobaltam 5.0-at rarakni shift+ restoreval ,de semmit. Most 4.3.5 raknam fel es ezt irja ki error 3194....
-
Ombi5
őstag
Halozati kapcsolat idokorlat lejart. KErem ellenorizze a halozatat stb...
Mindig ezt ijra ki,mikor letolti a legfrisseb szoftvert, majd kicsomagolja... Tudtok erre vmi megoldast?
-
Ombi5
őstag
HAsznalja vki a celeste nevu progit bluetoothra? Kepeket a fenykepek konyvtarbol elvileg tudnek megosztani,ha rajta tartom folyamatosan a kezem , fel kellene dobnia,h megosztas?
-
Ombi5
őstag
Probaltam MAIL-nel, h Push-t hasznalok vagy 15 percenkenti lekerest, de egyik se valtotta be a remenyeket. PUSH-nal ugye elvileg egybol kellene jeleznie ,h megjott a level,de cseszik ra. 15 perc is necces, mert sose volt 5 perc!
Vmit elrontok es mashol is kell vmi allitanom?
-
Ombi5
őstag
.avi kiterjesztesu fajlt hogy tudok telora feltolni?
-
Ombi5
őstag
Melyek a legjobb video lejatszok iPhone 4-re?
-
Ombi5
őstag
Tenyleg meghalt Steve Jobs, el se akarom hinni?!
-
Ombi5
őstag
Tud vki vmi jo bluetooth progit ami tobbfele teloval is kompatibilis es lehet rajta adatot cserelni?
-
Ombi5
őstag
Milyen progival erdemes ami free videot tomoriteni iPhone 4-re?
-
Ombi5
őstag
Ha van vkinek ipad 2-je(CSAK WI-FI), illetve iPhone 4-ese csak wi-fin keresztul lehet vele facetime-olni?! Vagy csak skype progival?
-
Ombi5
őstag
Udv.
Tudtok nekem mondani angol-magyar illetve forditott jo szotar progit. Esetleg fenykep alapjan lefordit barmit, ha joltudom volt ilyen ?!
-
Ombi5
őstag
Van egy vadi uj iPhone 4 es a net nem muxik rajta,Media Mania csomag es nem rak ki se 3G,E,g jelet. Pedig bevan allitva menubol,h netezhessen rajta..?
-
Ombi5
őstag
udv.
3GS epp megvasarlasakor visszallitas minden adat es beallitas, majd a kis kor leakadt es azota se kep se hang. Probalom recovery modba helyreallitani telot,de ezt irja ki itunes:
The iPhone "iPhone" cannot be restored at this time because the iPhone software update server could not be contacted or is temporarily unavailable.
-
Ombi5
őstag
3G/3GS -hez mennyiert lehet kijelzot szerezni es hol lehet kicsereltetni?
-
Ombi5
őstag
udv. Ha csak a gyari windowsba levo outlook van fennt, es kivan pipalva iTunes-ba, hogy sync with outllok all contact akkor,ha radugok egy uj telot es szinkronizalom latni fogom osszes telszamom? Telocseret hajtok epp vegre...
iTunes-ba hogy is lehet free regisztralni, hogy ne kelljen bankszamlaszamot megadni?!
-
Ombi5
őstag
A hivasvarakoztatast hol lehet aktivalni teloba? iphone 4...
-
Ombi5
őstag
válasz
vadászcsiga #544 üzenetére
Koszonom..
Tudtok olyan progit ami az iPod-ban levo videokat titkositja es nemtudja barki megnezni?
-
Ombi5
őstag
Udv. HA vki vett T-nel telot meg most is jar hozza ingyen NAvigon? Hogyan lehet regisztralni ugy,h ne kelljen megadni iTunes reghez bankkartyaszamot es le lehessen onnan tolteni azt?!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)