Hirdetés
Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Tudom lehet ezt a kérdést a T-Mobile-os topicban kéne feltennem, de Én is előrendeltem az I4S-t. Na már most a helyzet az, h ilyenkor only házhozszállítás van.... mennyi időt vesz igénybe be ez? Mármint a szerződések aláírása, stb... Csak mert reggelre kértem direkt a szállítást, remélem ideér frankón 10ig. -
DiVaD
senior tag
válasz manchester85 #19287 üzenetére
Dehogy! Péntek reggelre mondták az okosok, mondtam, h oké...de úgy csinálják, h én nem vagyok otthon kb. 11től, munkahelyemen meg nem tudom átvenni.
-
DiVaD
senior tag
válasz manchester85 #19290 üzenetére
Ha 11ig nem jönnek akkor a lábtörlő alatt lesz a személyim meg az útlevelem hozzá
-
DiVaD
senior tag
És megjött a drágaszág....
Mostantól beléptem a 4S 32GB-osok baráti körébe. -
DiVaD
senior tag
Bő 1 napja vagyok 4S tulaj, ezért leírnám a tapasztalataimat vagyis inkább a változást 3G-hez képest.
Nyilván azt mindenki tudja, h a korszerűbb hardvernek köszönhetően gyorsabb rajta az iOS. Viszont azok a programok amiket Én használtam 3G-n és kicsit akadtak vagyis lehettek volna gyorsabbak azok itt már tökéletesen mennek. Az alábbiak amiket naponta többször használok: iGmail, BpMenetrend illetve Facebook. Persze a Safari is jóval gyorsabb, de most csak a külső programokat akartam említeni. Szóval aki 3G=>4S váltáson gondolkodik, akkor nyugodtan tegye ha belefér a keretbe, mert ég és föld a kettő.
(Kamerát direkt nem írtam, mivel azt a 3G-ben se használtam, ebbe viszont már elég életképesnek tűnik a HD video) -
DiVaD
senior tag
válasz samgar #20114 üzenetére
Igen, tuti.
Na nem mintha az 5-ös buszon vagy a metrón nem tudnék várni kicsit, de néha elég idegesítő volt ez a belassulás. Viszont ami még zavart 3G-n, h zene + netezésnél még jobban megakadt szegény. De mindenesetre kialakításra még mindig az egyik best nálam a 3G.Ez a hálózati probléma viszont tényleg fasza a 4S-nél... Igazából már nálam is jelentkezett, mert felhívtam a másik számomat, h megtudjam mi-a számom (ikon200ba vettem meg), erre semmi kicsörgés hang az iphone-on... nézem a másik telót, azon se jelez... lerakom, erre 5perc múlva jön a régi számomra, h nem fogadott hívás (SMS-ben, a T-től).... restart, akkor már egyből jó volt... Azt hittem a friss SIM miatt volt, de nem... remélem ez nem lesz általános mert multimédiás kütyünek drága, Én telefont is kifizettem ebben az árban úgy érzem...
Lmh: a 2. telóm most egy k200i..... Amúgy a 3310-es SW moddal nagyon menő
(... volt ezelőtt 10 évvel )[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz rolcsibácsi #20173 üzenetére
Emlékeim szerint nekem talán Én is pont ezzel a hibakóddal szenvedtem 3G-nél. Csináltam win alatt másik account-ot, az se segített... letöröltem az itunes-t is... vagy az segített vagy egy másik gép... más nem sajnos. :\
-
DiVaD
senior tag
válasz Mr. Teddy #20359 üzenetére
Ha már T is szóba került...mivel 2 előfizetésem van, gondoltam bemegyek ide a Corvin féle T boltba, h az egyiket -amelyiken nincs hűség- átrakjam domino-ba (nincs szükségem rá, viszont a számot sokan ismerik, ezért gondoltam arra, h akkor domino-ban elvegetál). Erre közlik, h ma nem lehet, mert a központban hosszú hétvége van.... mondom fasza... érdemes volt ma is bemenni...
-
DiVaD
senior tag
válasz DonThomasino #20362 üzenetére
Semmi.... Ja meg mondták, h itt (Corvin-ban) kb. 45perc lenne ez (nov 2-tól), ha tudok menjek át a Westend-be... persze közöltem, h Én ráérek, meg amúgy is kb. 5 percre lakok....
-
DiVaD
senior tag
válasz DonThomasino #20368 üzenetére
Nekem sincs kedvem minden idiótának egyáltalán köszönni, de mégis megtettem... (boltos voltam...)
De mind1, a helyi milf boss mindig kedves, mondjuk ma meg én se dolgoznék szívesen....
OFF:Később kellene nekem egy Aranytárskártya Relaxnet L mobilnet. Belehet úgy állítani azt a kártyát, h neten kívűl ne lehessen másra használni? Hanghívásra illetve SMS-re gondolok ez alatt -
DiVaD
senior tag
DonThomasino: Azt az előfizetést egy stickben használnám, viszont ez itt már nagyon off, viszont többet megtudtam Tőled 2-3 hozzászólás alatt, mint a honlapot böngésztem volna 30percig....
pn199: Thx! UPC Analóg Bronze csomagom van, de mivel kb. 3 hónapja nem TV-ztem, ezért majd megnézem van-e egyáltalán Discovery-m.
-
DiVaD
senior tag
válasz CoDWaW07 #20614 üzenetére
Bocs, benéztem tényleg.... úgy van tudtommal, h pl. az USA féle iPhone-okkal vannak itthon meglőve az emberek, mert bár a mobil eszközeire világ garit ad az Apple, de ez alól kivételt képez az iPhone.
Amúgy egyetértek. a 3G vs 3Gs illetve újabb generációk közötti különbséggel.... facebook ill. gmail 3G-n elég lomha volt, bár nem siettem sehova, de 4S-en szélsebes minden. Ez kicsit olyan, mint amikor az Androiddal az 1.6-al vagy esetleg a 2.1-el ismerkedik az ember a legújabb helyett (2.3.4 talán?).
-
DiVaD
senior tag
-
-
DiVaD
senior tag
Köszönöm.
Igaz elsőre nem akart menni TC-vel, mert nem a belső tömörítőt használtam, de aztán visszaállítottam... cserébe a térképeken kívül, mint a hangot is töröltem. Kemény 260MB lett az 1,66GB-ból... Nem értem miért nem lehet gyárilag így feltenni. Jó tudom az unlock funkciók miatt, de akkor is felesleges...
Amúgy ha már AppStore.... nem is tudtam, h ennyire gyenge a forint, h 0,8€ az OTP szerint kb. 600Ft.... Mondjuk annyit is simán megér nekem egy program, csak nem értem... -
DiVaD
senior tag
Gondolom az AirPlay miatt. Vagyis AirMirror miatt, amit pl. reklámoznak a Modern Combat 3-nál (ha iPad 2-d vagy iPhone 4S-ed van, akkor wireless tudod a képét ki küldeni a TVre egy Apple TV-vel). Igazából ez az egy dolog miatt kellene nekem Apple TV. De annyira nem fontos így megvárom, hogy mit hoz a 3. Generációja.
Szerk: látom közben megválaszolták...
[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
-
DiVaD
senior tag
12ikon egy mappában? Nekem 6 sikerült telefonon max.
szerk: Griffin Survivor-rel van valakinek gyakorlati tapasztalata? Youtube videót Én is nézegettem, nekem túrázásra kellene majd, tehát ha néha esik akkor mennyire bírja azt, így ebben a tokban?
Amúgy a többi tokkal Én is úgy látom, h többet ront, mint használ sajnos. (ez is tuti koptatja, de legalább ha esik, akkor nem törik elvileg...)[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz cassius.clay #30944 üzenetére
És tényleg. Csak én a gyári dolgokat kezdtem el pakolni egy helyre amik nem kellenek és ott az egyik ikon nem akart igazán menni telón (ezek szerint csak béna voltam... )
kisferi: Ha van állítva az automata letöltés gépen, akkor lejön magától. Ha nincs, akkor viszont akkor jön át mikor szinkronizálod az iEszközöd.
szerk:
spyduck: Kár, h nem független, mert akkor még vevőt is szereztem volna Neked.[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz cassius.clay #30958 üzenetére
Aki 4S tulaj, az gyárilag nem érintett a témában, és akkor ott vannak azok a tulajok akik A4-es géppel rendelkeznek, de mégse használnak JB-t.
Akik használnak és tudnának segíteni Neked, azok lehet kariznak most éppen. -
DiVaD
senior tag
válasz cassius.clay #30967 üzenetére
Arra, h egymás után ne legyen 2 post-od (hozzászólásod).
Amúgy speckó. én Total Commanderben szoktam átnevezni a fájlokat, ott nincsen gebasz.OFF: Szeretnék venni egy Macbook-ot március-április környékén (előbb nem lesz rá pénz). Van értelme használtat nézni, mondjuk egy C2D,2-4GB RAM párost nézni vagy mindenképpen érdemes újat venni? (Addigra talán kijönnek a HiDPI-os Macbook-ok is, bár én csak 13"-ben gondolkodok)
-
DiVaD
senior tag
válasz Quiksilver #30996 üzenetére
T-Mobile?
Ha igen, akkor havi 200Ft-ért írják ki.... vagy ha mákod van, akkor csak simán meg kell rendelni
(Hívószámkijelzés) -
DiVaD
senior tag
válasz Stiegliz #31013 üzenetére
Szeretem ezt az EU gari kifejezést....
Ha az apple.hu-n veszed, akkor beviheted bármelyik Prémium üzletbe tudtommal.
De pl. itt már láttam olyat, h oda volt írva, h EU gari.... rákérdeztem, h akkor ezt h tudom érvényesíteni... erre közölték, h ez simán csak a boltban érvényes garancia... mondom kösz. (A MA egyik partnerüzlete volt ez tegyük hozzá, na mind1.)
De úgy van gyárilag, h ha EU-n belül veszel egy független iPhone-t, akkor az csak az EU-ban garis (tök mind1, melyik ország). -
DiVaD
senior tag
válasz gzbotii #31032 üzenetére
Telón keresztül kell reggelni.... nem iTunes-on.... telón és úgy, hogy a free TOP25ből valamit leakarsz tölteni.
szerk: beelőztek.... De így legalább látod, h tényleg nem kamu. Az iTunes-t hagyd a p.csába, a telóval reggeljél....
szerk2: Én iTunes-al szarakodtam anno, h nem találtam meg a none-t... De ezek szerint úgy is lehet akkor.
[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
Eddig nem értettem amúgy miért van 1-2 emberkének itt több iTunes accountja....
Poénból reggeltem egy spanyol account-ot... FREE kategóriában ott virít a Google Earth.. nézem magyarban sehol sincs... :S Ennek mi értelme van?
Mert megértem, h pl. egy Spotify nincs a magyar store-ban, mert itthon nem lehet használni, de egy GE szvsz univerzális.... -
DiVaD
senior tag
Nálam olyan van, h mivel headset-et használok telefonáláshoz általában ha úton vagyok, akkor néha így kihangosít... vagy a telefonon keresztül akarja tolni, ami hát nem a legjobb főleg úgy, h a headset be van dugva... és ezen csak egy restart segít. Gondolom ez is SW probléma lesz... A pin kód már nem is érdekel.... de ez annál inkább.
De olyan a mai napig van, hogy ha nem hallom, h kicsöngene a hívott szám és egyszer csak felveszi, akkor nem hallanak engem. Ezt úgy szoktam megoldani, h ha nem hallom a csörgést, akkor gyorsan lerakom majd egy Airplane módot tolok kb. 5mp-re, majd vissza... és akkor tökéletes lesz.
Mondjuk az ilyen idegesítő dolgai miatt akartam lecserélni 5percig, de rájöttem, h Android fronton elég gyér az SW felhozatal.... Meg ahhoz túlságosan szeretem az iOS-t. (oké buknék pár ezret a programok miatt, na de bumm.... én anno OVI Store-ban is elköltöttem kb. 3-4ezret, mivel azokkal a programokkal is volt meló a fejlesztőknek)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest