Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz BossBoss #535 üzenetére
Mondjuk a hotspot nekem pl. létkérdés a munkám miatt, mivel bármikor bárhogy el kell érnem a céges szervereket VPN-en, és az a legegyszerűbb, ha a notim a telefonom megosztott net-kapcsolatán keresztül tudja ezt megtenni, mivel mindkettő mindig nálam van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bmwk1200s
őstag
válasz BossBoss #554 üzenetére
Igen, a 4.2.1et tettem vissza és tényleg fényévekkel jobb. Szépek az animok, gyorsan tölt be... minden fasza.
A szabad memóriából is több van, 4.3.2alatt jó ha volt 115-120MB, most van, hogy 154MB pedig ott a teló app meg a mail.
Igen, aki nem érti, ez is 3Gs, ezért nincs neki 300MB+ szabad memóriája...
Én is úgy gondolom, hogy erről a rendszerről már nem frissitek csak nagy verziószám ugrás esetén.
Bár... nem tudom.. szerintetek az eddigi tapasztalatok nem azt mutatják, hogyha még fel is lehet majd tenni 3Gs-re a az ios5-t, akkor nem teszi majd a rendszert lapátra?Semmit sem írok alá!
-
vadászcsiga
félisten
-
LogitechG15
tag
válasz BossBoss #797 üzenetére
Hát azonnal nem próbáltam ki hogy megy-e a gsm, de amikor kipróbáltam egy 10 perc múlva akkor ment a GSM de a többi nem ment...:\ tehát igen ment a hiba meglétekor. Én is azt hittem hogy gyenge a wi-fi jel, mert a kert másik végében voltam, de nem az volt mert odamentem a router mellé és semmi változás..:\ és ami miatt nem hiszem, hogy hálózati hiba, hogy a diktafon sem működött... a gyári app. Ugyanaz a szinte hallhatatlan mikrofon hangerő volt...:\ de most meg tökéletesen megy.. Régebben is csinált már ilyet, hogy nem ment a diktafon, akkor a restore orvosolta. Amúgy annyi még lemaradt, hogy újraindítás után egy kb. 1-2 másodpercig jó volt a mikrofon a diktafonban és utána egyszer csak egyre halkabb lett és eltűnt a hang. Nem értem... de inkább nem is bántom már.. Azért köszi a segítséget.
-
manchester85
veterán
válasz BossBoss #10572 üzenetére
Én igen, ott nem történik semmilyen tényleges szervizelés. De ezt ha 1000x nem írtam le, akkor egyszer se. Nincs Magyarországon hivatalos Apple szerviz. Az APR-ek csak annyiban "szervizelnek", mint a szolgáltatók, csak ők ugyebár a gyári független készülék tulajdonosainak tudnak kedvezni, meg persze a többi iEszköz ügyében is el tudnak járni.
1. Ha garanciális a készüléked, kapsz egy újat (refurbished)
2. Ha nem garanciális (lejárt, vagy sérülés, beázás stb) akkor kapsz egy árajánlatot, amiért cserélik a készüléked. (Jellemzően egy 60-70 ezreset, amit hülye lesz bárki is kifizetni, de azért sincs arányban a hibával, mert javítás ebben az esetben sem történik.)
A tényleges javítást a Genius Bar végzi, így amíg valaki nem találkozik Apple Store-ral és azon belül Genius Barral az országban, addig el kéne felejteni, hogy nálunk működik hivatalos Apple szerviz. Nem, nem működik. Átveszik, megnézik, cserélik, nem cserélik. Ennyiben merül ki a hivatalos szervizelés.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Játékos
addikt
válasz BossBoss #10753 üzenetére
Még ha telepítettem volna rá valamit...de nem. Egyszercsak merült, mint a barom.
Bárányhimlőt ne is említsd! 30 évesen voltam bárányhimlős. Karácsony után! Jó volt a szilveszter!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
néha
aktív tag
válasz BossBoss #10913 üzenetére
Szia! tök korrektnek tünt, beszéltem vele. T-mobile-os iphone 4 ek számlávál garanciával személyesen átvehető, állitolag előfizura vették őket, de a dolgozok csak az előfizetéses kártyát kapták meg, a telefont nem. Letiltás ellen is irunk papirt.
Szerinted?
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
-
CoDWaW07
őstag
válasz BossBoss #11339 üzenetére
Én sem használtam fóliát mert nagyon nem szerettem.
Aztán amikor a 3G-mnek tiszta karc lett a hátlapja meg elöl is megjelent pár karc akkor elterveztem h ha találok vmi jó fóliát akkor az iphone 4-re azt rakok majd hogy ne végezze úgy mint a 3G
madarasz92: vannak itt Ph-n akik 16ért kicserélik alkatrésszel együtt[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Scoobyka
addikt
válasz BossBoss #14694 üzenetére
akkor Te vagy az egyetlen
Én most rakom vissza a 4.2.1-et...aztán majd amikor kijön a hivatalos akkor felrakom azt. jÓ AZ ios5 ez nem vitás....tetszik benne sokminden...de azért még kivárnék,hátha lesz még modositás....a 4.2.1 volt a legjobb nekem 3gs-en....az villám....
[ Szerkesztve ]
-
hatesz
tag
válasz BossBoss #14717 üzenetére
Olvastam korábban. Amúgy honnan lehet tudni, hogy 32 vagy 64 bites a windows7?
Én a 32-est szedtem le, fel is telepítettem, akkor ezzel lehet a gond.
Sajna nincs itt a tesóm és nincs 64bites windows 7-ese...
Mi lehet a megoldás? Menjek a te tesódhoz?Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
hatesz
tag
válasz BossBoss #14741 üzenetére
Már ne haragudj, de eddig nem volt szükségem arra, hogy utánanézzek, hogy 32 vagy 64 bites a windows 7-em. A 64 bitest meg ha le is töltöttem volna, nem települt volna fel.
Amúgy egyszerüen csak a hosts file-t kellett módosítanom, már sikerült is felraknom az 5.0 GM-et. Hogy miért nem tudtam várni 12-éig, az meg nem mindegy?
Nekem nincs itthon amúgy 4 notebook, de ez számít?
Amúgy 5 percet "szarakodtam" és megoldottam.
Ne nyugtass, nyugodt vagyok. 1 notebookkal is[ Szerkesztve ]
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
D@niel
addikt
válasz BossBoss #15961 üzenetére
Csinálj most egy backupot. Ha felajánlja, akkor update, ha nem (és szerintem nem fogja), akkor restore -ezzel már a véglegest fogja feltenni-, majd visszarakod a backupot. Szerk. tehát nem fogsz tudni simán.
Ragnar95: fogsz tudni ma frissíteni. Ha lassú a neted egy kicsit később, de már elég komoly szerverek vannak az apple-nél.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Mr X
veterán
-
máyköl
veterán
válasz BossBoss #18588 üzenetére
Miért, a mobilneten kívül semmire nem való egy iPhone? Vagy nem értem...
Miért ne lenne értelme egy iPhone -nak mobilnet nélkül? Nekem nincs mobilnetem, csak gondolkozom rajta, de tök jól megvagyok nélküle. Azért ennyire nem függök hála Istennek az internettől, hogy minden megkapott e -mailemre 3 percen belül tudjak válaszolni, és folyton meg kelljen néznem, ki mit írt facebookon vagy itt...
Ha nagyon kell valami, akkor elmegyek szépen egy wifi helyhez, de ez kb. 3 havonta egyszer fordul elő... -
atirag
őstag
válasz BossBoss #20182 üzenetére
Az mennyire reális,hogy i4 nem megy el 1 napot sem szinte. Reggel vettem le a töltőről és délután 5re kikapcsolt. Igaz vibereztem és kb 10perc navigon volt benn. Telefonálás nem igazán. Lementem Miskolcra ott melo majd onnan vissza. Eddig legalább 1 napig elment.
4.2.1 en is és most raktam fel az 5.0-at és itt is ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
szilrobi
aktív tag
-
zack
nagyúr
válasz BossBoss #20182 üzenetére
Létezik. Nálam is kilép az árfolyamokra kattintásnál. Biztos nem volt még idejük az elmúlt 1 hónapban kiadni egy update-et. Érik egy lehúzós kritika a store-ban.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
CoDWaW07
őstag
válasz BossBoss #20289 üzenetére
Akkor a Trémobil eléggé benézte:
"Higanymentes LED háttérvilágítású kijelző"●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest