- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #8298 üzenetére
Why not?
Arra mondjuk a papírtörlőre fröcskölt alkohol alapú üvegtisztító a menő. Viccen kívül.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8298 üzenetére
Ugyanez, csak mivel annak nagyobb a kijelzője ott jobb a lábat használni...
:-) -
Mantin
aktív tag
Tudom hogy nem az alkalmazásokhoz tartozik de ez eléggé aktív téma ezért ide írom.
iPad 4 kijelzőkét mivel szoktátok tisztítani? Mert szegény már 5nap után nagyon koszos... -
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem. IOS 6.1.3 alatt megoldható egy telefonszám letiltása? Bejövő, nem rejtett számról lenne szó.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Mela Kehes
addikt
Ez igen szoros volt. Jó, az ötödik helyért ment, de hát ez van.
Szerk.: Most nézem, hogy megelőzött a szemét.
-
Nos én is beváltotta az FMA-s krediteket. Az appstore-ban csak a telón mutatja ki az összeget. iPadon nem, pedig azonos ID-vel vagyok bejelentkezve. ipadon máshol kell nézni?
A másik, hogy fizetésnél megkérdi, hogy honnan akarom kiegyenlíteni? vagy hogy megy ez? -
matyi19
őstag
válasz
peugeotmate #8287 üzenetére
En is irtam nekik, olyan 7-8 nap utan irnak vissza csak! Nekem azt irtak rengeteg e-mail-t kapnak...
Amugy en azert irtam nekik, mert nem kapom meg a crediteket abszolut semmire.
Alitolag egy kovetkezo e-mail-ban le fogjak irni lepeseket a hiba javitasara. -
peugeotmate
őstag
válasz
hengelhof #8286 üzenetére
Úgy, hogy írtam nekik emiatt, de nem reagáltak. Amúgy érdekes, mert a bikás játékot leszedtem, nem adta meg először a kreditet. Este belépek és addigra már jóváírta; iTunes Gift Cardra gyorsan be is váltottam, ki tudja mit akarnak. Gy hát én sem igazán értem a mibenlétét a zöld kulcsnak...
-
válasz
Kicsirics77 #8278 üzenetére
Ti hogyan értelmezitek az FMA-ban a zöld kis kulcsot, és a kiírást?
-
oszy
veterán
nem értem ezt a free my appsot...
egyébként csináltam már egy us accountot egy amerikai hotel címére, de nem emlékszem egy adatra sem.
gondolom ilyenkor újat kell csinálni egy másik emailre.
-
Mantin
aktív tag
Üdv!
Van olyan videólejátszó ami akadásmentesen viszi az 1080p MKV filmeket?
Vagy ne is álmodjak -
madgie
titán
válasz
Robo sapiens #8280 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
Robo sapiens #8280 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen program iPhone-ra, mivel nincs rá kereslet
-
Robo sapiens
tag
Milyen programot ajánlotok DVD iso lejátszására? iPad 4 és iPhone 5. Tudom, hogy át lehetne konvertálni a filmeket valami élhetőbb formátumra, de egyfelöl nincs kedvem játszani vele, másfelöl a DVD-k oktatóanyagok, és néhol menü szerűen vannak megcsinálva kérdez-felelek részek.
-
Mela Kehes
addikt
GCalendar Pro akciós.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
peugeotmate #8277 üzenetére
ilyen már volt nekem is de pár nap és helyre állt
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #8268 üzenetére
Nincs sajna... Én is próbálkoztam mindennel, aztán abban maradtam magammal, hogy erre marad az iPhone. Az úgyis mindig a közelemben van és ha jelez egy műsor előtt, akkor biztos nem szalasztom el.
-
Criton
veterán
válasz
Padra én is kerestem, de jelen pillanatban szerintem egyedül a TV24 a "legjobb"
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #8270 üzenetére
Tök mindegy, mert a port.hu alkalmazás olyan ótvar, hogy én 5 perc után szedtem le a szarba.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #8270 üzenetére
Touchon/phoneon ment
-
Zozzer888
addikt
válasz
Port.hu ?
T homenak is volt régen vmi ilyesmije -
vadászcsiga
félisten
Miért nincs egy rendes tv műsor app ipadra? TV24 sávos elrendezése nem tetszik.
-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes #8265 üzenetére
Van free változata, próbáld ki
-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes #8263 üzenetére
Jelen
Áprilisban két napig ingyenes volt ,akkor töltöttem le. Igaz, nem sok zenét hallgattam mostanában, de anno jónak tűnt a cucc.
-
Mela Kehes
addikt
Ki ajánlotta a Radsone lejátszó programot? Wish list-ben van, most akciós, csak elfelejtettem pontosan miért is raktam oda.
-
mandin
senior tag
A Nike+ futóappban van lehetőség arra, hogy Runtasticból átimportáljam a workout-okat?
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8259 üzenetére
Az Espresso-ról nekem más software ugrott be. Már megörültem.
-
vadászcsiga
félisten
Csinos kis heti tervező ingyenes most. Nem jó semmire csak szép:
Week Agenda UltimateA másik meg az Espresso for Google Reader, ezt nem kell magyaráznom.
-
Elkezdődött a programok kinézetének
gagyisításaminimalizálása. Az nPlayer frissült. -
Xero
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8250 üzenetére
Nekem másfél év alatt 2 vagy 3 ilyen eset volt. Most az egyik ami bent van az a D.O.T. Regisztrálni kéne, de el sem indul, szóval nem görcsölöm túl. Már 2-3x visszadobta, de ignorálom. A többit szépen megadta a héten.
Utoljára 04. 25-én váltottam be, azóta 2433 pont.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Kicsirics77 #8250 üzenetére
iPad-en már abbahagytam.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #8247 üzenetére
A bétán egyelőre nem megy, nekem azt írta ki, hogy nincs aktiválva a telefonom. De ez a véglegessel biztosan változik majd.
-
Blyan
félisten
Minő meglepetés, iOS7-tel nem lehet FMA-ozni.
-
Xero
nagyúr
Nagyon felpörgött a FMA. A héten szórt 800 pontot.
-
Möhe
addikt
Sync.me másnál is fos a frissítés után? Illetve hogy van az hogy pár kontakt egyszerűen teljesen átveszi a fényképet fb-ról más pedig nem? Mindezt úgy hogy kézzel nem is végeztem hozzá való integrálást?
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #8239 üzenetére
Igen, de csak akkor tudod használni ha van Office 365 előfizetésed. Hamarosan jön majd az app a magyar store-ba is.
-
vadászcsiga
félisten
A Microsoft kiadott valami Office Mobile for Office 365 subscribers nevű appot, de csak a US store-ból elérhető. Ez most az Office vagy mi?
-
Mantin
aktív tag
Tudtok az iPad-hoz User Guide-ot magyar nyelven iBooks-ban?
-
ubid
senior tag
-
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #8230 üzenetére
Eléggé feldobta a napomat ez a frizura alkalmazás...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8230 üzenetére
Volt
Oldman2: akkor nincs lehetőséged ellenőrizni az akksi állapotát...Mondjuka mit nem értek,h az Apple a szervizei számára se készített erre appot, zenehallgatással ellenőrzik a szervizek az akksi állapotát.. -
vadászcsiga
félisten
Ilyen volt régen is a store-ban? ios6. App of the week feliratra gondolok
-
Oldman2
nagyúr
Létezik-e olyan app, amivel egy iPad 2 aksijának állapotáról konkrét információ nyerhető?
Vásárlás előtt ez hasznos lenne...
-
Mela Kehes
addikt
Van egy FMA problémám, amin talán már segíteni sem lehet. Nálam (iPad2) úgy működik az app store, hogy ha pl. a FMA-ból megyek át akkor nem jeleníti meg a programot, csak akkor ha előtte már beléptem az app store-ba. Ez az appshopper-rel is így van. Na ezt elmulasztottam és beváltottammegy 10 dolláros kártyát. A redeem kódot kimásoltam, legalább is azt hittem (valójában nem). Átmentem az app store-ba, ahol nem jött be semmi és a 10 dollárt sem írta jóvá. Amcsi account-tal voltam bejelentkezve, szóval elvileg jóváírhatta. Most már csak reménykedjek és várjak?
-
ubid
senior tag
Valaki tudja, hogy iOS 7-re frissülni fognak -e az iPAD 2-es gépek ?
Meg egyáltalán mikor adják ki ? -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem használni a TapBooty-t, viszont azt vettem észre, hogy szinte csak a kisebb pontértékű programokra (100-nál kisebb) adja meg a pontot, a nagyobbakra nem (pl. AppTrailers, Hotspot Shield).
Más is tapasztal ilyet?
-
Criton
veterán
iPad-re tudtok olyan alkalmazást amivel jegyzetelni és ha kell rajzolni is lehet?
-
GD
őstag
hali,
mivel konveráltok pdf-et ebook formátumba (mobi, epub)?
a calibre-vel az a bajom, hogy minden második sor kb bekezdésnek van gondolva és emiatt ocsmány lesz a szöveg kinézete, még akkor is, ha ipad mini felbontásra optimalizálom -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni. Keresek egy olyan alkamazast, amivel videot keszithetek az iPhone kijelzojerol. Kerestem, de sajnos csak iPadhez es iPhone 4s-5-hoz talaltam, de gondolom, hogy 4-hez is van.
Remelem valaki tud nekem segiteni.Elore is koszonom!
V.K
-
ubid
senior tag
válasz
vadászcsiga #8206 üzenetére
Nyilván nem pótolja, ne is úgy kerestem. Csak segítségnek.
-
ubid
senior tag
Sziasztok. Melyik a legjobb angolt tanító app?
Nembaj ha fizetős. Ipadra kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron