- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7198 üzenetére
De úgy volt, de két dolog közbe jött.
1. szeretnék munka mellett honlapokkal foglalkozni és ehhez van már 2 honlapom is, ahol van 2 email címem. ezek is gmailre vannak küldve és ott írhatok a "nevükben" is, ha kell. - így viszont jobb ha a google naptárat használom, mert azonnal vihetek fel eseményt stb.
2. a safari könyvjelző sync sz*rakszik és néha ki kell kapcsolnom, letörölni az összeset a macről, majd újra bekapcsolni, hogy vegye az adást. ezt meg meguntam, így váltottam chrome-ra (végre telefonon is jó lett)
szóval az elmúlt 1 hónapban álltam vissza a google-re. szolgáltatásban jobbak, de hardverben szarabbak (lásd androidos telefonok és chrome laptop)
ja és 10GB van gmailen, icloudban meg csak 5 és onnan az ios backup levesz alsó hangon 1GB legalább...
-
nord_
veterán
válasz
DanielK #7192 üzenetére
Eszem ágában sincs senkit meggyőzni semmiről.
Mindenki azt használja, ami az ő elvárásainak jobban megfelel. Kettőnknél pont úgy jött ki a lépés, hogy ellenkező irányú volt az adatmigrálás.
(Nálam a Google alkalmazásokból való kifarolást a Reader megszüntetése és a Drive nekem nem tetsző átalakítása indította. Mondhattam volna a push-t is, de arra nem volt szükségem a magánlevelezésemben.)
-
DanielK
addikt
tisztában vagyok vele, hogy kapok. de miután átálltam gmailre (összesen 7 címet kezelek onnan), mert 10GB-ot ad a szar 5GB helyett, ingyen. Így egy helyen látok mindent. Én nem azért írtam le a dolgokat, hogy a goggle naptárt dicsőítsem, csak kérdezték, ennyi.
Egyébként a gyári naptár nem tudja az ünnepnapokat (icloud). ahhoz is kell a google naptár.
(Már bocs, de ez úgy hangzott, mintha meg akarnál győzni, hogy használjam az icloud naptárat. Képzeld használtam 1 évig, de rájöttem, hogy nekem a google szolgáltatásai jobban tetszenek. Bocsánat érte.)
(#7191) Mela Kehes: Gmailben tudsz importálni, itt a szöveg hozzá: "Jelölje ki az eseményeket tartalmazó fájlt. A Google Naptár iCal vagy CSV (MS Outlook) formátumú fájlokból képes eseményinformációkat importálni."
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7188 üzenetére
Be tudsz állítani sms vagy emailes figyelmeztetést is egy adott eseményhez pl.
Ingyen be tudod állítani a magyar ünnepnapokat is.
És a gmailben is láthatod (én arra álltam át) -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7186 üzenetére
A documents ráadásul ingyenes.
Számomra is ez a legjobb, pláne hogy a gmaillel direktbe tud szinkronizálni. A többi app csak úgy, ha előbb az ios naptárba veszem fel... -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7184 üzenetére
Heti nézetnél nem lehet kicsinyíteni.
Tudtommal a task nincs benne (google teendő lista) az ingyenesben. A havi nézet gomb mellett van egy olyan, hogy tasks, ha nálad nincs, akkor ennyiben.
A másik, hogy nemrég lett ez az ingyenes verzió, de a +-nál írták, hogy nemsokára új designt kap majd az alkalmazás, amivel még átláthatóbb lesz.
Szóval nálad a teendő lista nincs a naptárban és nem is fog megjelenni külön. Nekem ez fontos volt, mert időrendbe lehet tenni, nem úgy mint a gyáriban...szerk: itt a különbség:
"For those who need advanced and exclusive features, Readdle offers Calendars+, that allows people to track and sync tasks, set appointments with multiple reminders, create recurring events, invite people to join events and more."A másik programjukat is érdemes kipróbálni: Documents a neve.
Itt a honlapjuk: [link]Ezeket használom tőlük: Documents, Calendars+, Scanner Pro, (régebben míg nem volt wifi nyomtatóm a Printer Pro-t - van kliens gépre, így ha a gép be van kapcsolva lehetett nyomtatni ios eszközről) és amíg a documents nem jött ki a pdf expertet is (a documents megkapta ezt a motort)
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #7179 üzenetére
Akkor töltsd le a readdle calendars+ progiját.
Én erre álltam át, amióta a google szolgáltatásaira álltam át.
Tud agenda, napi, heti, havi nézetet (ipaden +éves) és a taskokat is jelzi a naptárban, de akár külön összegezve is kigyűjtve egy külön lapon. Ráadásul időrendben, nem úgy mint a gyári...
A bevitt események+taskokról van badge.
A gyárit csak arra használom, hogy lelessem a dátumot, de a calendars+ használom direktbe a google calendarral.
Annyira jól kezeli, hogy akár email vagy sms jelzést is beállíthatunk úgy mint a google webes felületén.
Ja és van egy ingyenes is belőle, próbaképp.A calveica 1 napig volt fent, mert baromi lassú volt.
A calendars+ hasonlít rá, hogy a taskokat is jelzi a naptárban. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7180 üzenetére
Visszatettem a week calendart. Elő is jött az a megszokott érzés, hogy 'hazaértem'. Viszont a beállításokban nem találom, hogy új bejegyzésnél alapértelmezettnek az egész napos jöjjön be. Tudom, hogy van ilyen de egyszerűen nincs meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7179 üzenetére
Ja, ilyen nekem is szokott lenni de most semmi új nincs. Utoljára a Plan & Note volt. Van vagy 10 jobbnál jobb ilyen típusú appom de valójában éles helyzetben mindig a gyári naptárt nyitom meg. Ez van.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7178 üzenetére
De jó, csak hatalmába kerített az érzés, hogy új calendar progit töltök le.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7177 üzenetére
Elég csunyácska és drágácska is. Week calendar nem jó?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7172 üzenetére
Nem tudom ezzel találkoztál-e már: Refills
Ez a lite verzió, a fizetős elég drága, de legalább ki lehet próbálni. Nem rossz, de csak a task-ot jelzi a badge, a naptárbejegyzést nem. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7175 üzenetére
Nincs meg, DanielK-nek igen
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Calvetica calendar-ral mi a helyzet? Jónak tűnik.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Egyébként a Pocket Informant-tal elégedett vagyok, csak i4-en lassan indul. Nagyon jó, hogy az aktuális nap mindig legfelül van, így annak van a legtöbb hely.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7170 üzenetére
Igazi pénzt ne szánj ra, gyönyörű szép de túl bonyolult. Néha letorlom, majd pár hónap múlva ujra felteszem de ennyi. Heti nezetet azt hiszem nem lehet csak havit meg listát.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7168 üzenetére
Nekem még nincs meg az Awesome Note! Be lehet állítani a naptárnál heti nézetet? Letöltöttem a free-t, de nem igazán látom.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7168 üzenetére
Thanks
-
legiaap
félisten
Használom a Battery Doctort és a System Status Lite-ot. Mindegyik frankó, de egyik sem mutatja, hogy mikor volt az utolsó töltés, csak azt, hogy meddig bírja még. Egyik sem írja mióta van talpon a legutóbbi újraindítás óta a gép. Van olyan progi ami kimutatja ezeket?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Láttam sokan ajánlottátok a Sygic-ot is. Viszont néztem ott a full EU max. 200MB, míg a TomTom van vagy 1,5GB. Árban meg kb. fele. Megér azért 30eurót? Magyarországra illetve Spanyolországra kellene kb. 99%-ban és gyalogos navira leginkább (bár, nem lehet tudni...) Vagy gyalogos navira jó a MAPS 3D is? Vagy az csak szabadidős tevékenységnél hasznos és kb. ennyi?
Maps 3D - GPS Tracks -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7161 üzenetére
akkor meg az any.do? ugyanabba a fiókba léptek be? asszem az is szinkronizál...
-
Mela Kehes
addikt
RR3
Eddig is volt egy versenyem, amit már megcsináltam teljesen és a frissítés előtt 100% volt most pedig csak 97%. Most megcsináltam mind a három új versenysorozatot és a harmadik szintén csak 97%.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #7159 üzenetére
hát akkor miért nem használjátok azt arra? lehet több listát is létrehozni. Az egyik a bevásárló a másik meg egy to do lenne. ennyi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7155 üzenetére
Köszi az ajánlást de tényleg nem jók csak a helyet foglalják, én már félre sem teszem az ilyeneket, rögtön törlöm. Mi lenne számodra az igazi amit a gyari naptár nem elégít ki?
Én már csak hobbiból veszem meg az ilyen appokat, rájöttem hogy a feledékenységemen semmi nem segít. Mostanában a Do it (Tomorrow) HD
használom ennek javításásra, ideig óráig jó lesz. Anno még ingyé jutottam hozzá, egyszerű mint a faék, szinkronizál a feleségem telójával úgyhogy ő is tud nekem teendőket beírni, és van droidos verziója is ha esetleg taboznék. Egyetlen hátránya hogy a synchez meg kell nyitni a progit, nem dob pusht mint a fasza Buy me a pie, azt imádom jó lenne belőle todo app is. -
DanielK
addikt
+1 a plexnek. ráadásul most pozitívan csalódtam benne.
gondoltam, ma kipróbálom az xbmc-t a magyar adatbázis miatt. hát nem lenne rossz, de ahhoz hogy rendesen vigye a filmeket direktbe kellene kikötnöm a tvre, mert airplayjel szaggatt, mint állat.(airplay mirroring)
a plexet elindítom, iosen kiválasztom a filmet és már megy is ki airplay mirroringgal az apple tvre. hiba mentesen viszi akár a 720p filmeket is. (tesztelve iphone5-tel és ipad2-vel)Esetleg a magyar adatbázisról nem tudsz valamit? Hogy honnan lehetne a magyar nyelvűeket kinyerni?
ez tetszett az xbmcben, hogy ment rendesen a magyar nyelvű metaadat.... -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7154 üzenetére
Hát nem tudom, ezek sem az igaziak. Pedig mindig annyira pozitívan állok hozzá, gondolkozom mire tudnám használni, aztán csak félreteszem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #7153 üzenetére
Köszi, megsasolom
-
Mela Kehes
addikt
Csiga!
Nekünk való ingyenes programok az AppsGonefree-ből: To Do List Completion Beep Me
Nem nagyon nézegettem még. -
Tibee86
nagyúr
Nem véletlen volt ott a smiley.
De valami nálad nem jó, mert mikor még csak az vitte az AC-3 kódolású hangot, mindenki csak áradozott róla, rajtad kívül senkinek nincs vele ilyen gondja.
Tehát ha a gyakorlati tapasztalatokat vesszük, akkor a közvetlen közelemben lévő iOS kütyük 100%-án megy az a fizetős csoda. -
madgie
titán
-
Tibee86
nagyúr
válasz
TommyNagz #7140 üzenetére
Ha megvetted, akkor szerintem használd azt. iPad-en én is azt használom, mivel előbb vettem meg, mint az AVPlayer-t. Annyi előnye van az AVPlayer-nek, hogy wifin keresztül is tudsz másolni.
madgie: User error.
Mióta megjelent azt használom, jó pár filmet ledaráltam már vele gond nélkül.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
TommyNagz #7135 üzenetére
Irtam nekik mailt, itt a valasz:
Hello, this is nPlayer customer support team.
First of all, thank you for your concern about nPlayer.
We have found the bug which is memory leak problem in 1.10 version of nPlayer. Since this is so critical that we can’t continue to sell the app, we have decided to stop selling the app in App store until this bug is fixed.
Currently, we've fixed the problem and we are expected to release the new version by the end of next week.
We feel sorry that such problems happened, we promise to try our best
to improve the performance of nPlayer continuously.Thank you.
Best regards.
-
ubid
senior tag
Valaki tud olyan alkalmazásról amin keresztül lehet TVt nézni?
-
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #7136 üzenetére
Milyen jó a gúgli translate
szerk: remélem mindenki elmentette az előző verziót, mert a következőben a DTS hangoknak annyi.
-
TommyNagz
senior tag
Hova lett az nPlayer?
-
BossBoss
őstag
Most a onesafe akcios es nagyon jo! Cloud tamogatassal!
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #7131 üzenetére
Többet is találtam, a 8,99€-ra gondolsz?
-
nord_
veterán
Urak,
tudtok olyan megbízható jelszókezelő alkalmazást, amelyik biztonsági mentést tesz dropboxba?Szerk. Tudom, 1password ilyen, de egy picit olcsóbb érdekelne.
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes #7126 üzenetére
Nem, - jel van mindenkinél.
-
Mela Kehes
addikt
RR3-ban ti látjátok a gc ismerősök adatait?
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyszerű a RR3 az update óta:
-
Az AVPlayer-t ne frissítsétek. Ha jól olvasom kiszedik belőle a DTS dekódert valami szabdalom mizéria miatt.
-
penge111
addikt
Dungeon hunter 4 megjelent, végre visszakanyarodtak a elődökhöz Free, persze ebben is van pénzlehúzás, de vállalható.
-
Blyan
félisten
Bár nem hiszem, hogy sokaknak jelenthet újdonságot, de a Fruit Ninja teljes változata ingyenes lett.
-
ubid
senior tag
Ez az easy finance alkalmazás annyira azért nem f***a.
Kategóriák átírásánál vagy 3x összeszakadt az egész alkalmazás és kilépett.... -
ubid
senior tag
válasz
HarryPotter #7100 üzenetére
A toshl finance nevűre gondoltál ?
Mert az csak iphone-ra van, nekem meg iPAD-om van : )
-
Na most utáltam meg a Chrome-t szifonon... Mi a csodának kell mindig újratölteni az oldalt, ha ( a már megnyitott és letöltött ) oldalak között váltogatok? Nem csak hogy lassú, de a volán keresőoldalán még idegesítő is. Asszem ezentúl Safarit használok.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #7104 üzenetére
Közben a 100 verseny meglett, csak össze kellett számolnom.
A huntler mód is bejött, a cimborák adatai pedig gondolom csak akkor jelennek meg nálam, ha feltöltik iCloudba.
A 97%-os versenyem előtt továbbra is értetlenül állok.
Összesítve hasznos frissítéseket kaptunk. -
Mela Kehes
addikt
-
Teszla_
senior tag
válasz
Mela Kehes #7093 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni most, hogy láttam a frissítést. Egy peches ember már volt App Store-on, aki bukta a mentését, így inkább várok még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!