Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nem hiszem el, a GILT-re sem kaptam meg a 80 creditet

-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Viszont droidon még mindig mutatja

Nem értem -
Xero
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére

Tegnap mintha lenyomtál volna valahol, szóval hajrá!
Nekem most úgysincs időm játszani sajnos.
Nekem is volt valami verseny, ahol átpattintottam ariplane-be, de ott maradtak az eredmények bármit csináltam. Szóval megértem.
-
-
nullzero
tag
Biztos volt már róla szó, de milyen Youtube lejátszó alkalmazást tudtok? A Guglién kívül persze.
Ezeket kéne tudnia: zenelejátszás háttérben/kikapcsolt képernyővel, videók mentése.
Melyik a legjobb ilyen? Nem baj, ha fizetős. -
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nálam is ez a helyzet.
-
Teszla_
senior tag
Nekem is ugyanez történt, miután tegnap töröltem a cookie-kat telefonon. Lenullázta magát az FMA, AppNana, FreeAppSlots.
AppNana-n be tudtam jelentkezni, ott visszakaptam a pontokat, a másik kettőnél nem mertem semmivel sem próbálkozni, bejelentkezest meg azoknal nem találtam. Ha a tanusítványt újra telepítem, akkor van esély, hogy visszajönnek a pontjaim? Nem szeretnék 6400 pontot elveszíteni FMA-n és elölről kezdeni mindent
-
matyi19
őstag
Nem tudom nekem miért nem adja meg, pedig vagy 5 percet játszottam rajta

-
matyi19
őstag
FMA-n a Star Girl utan megkapta valaki a 80 creditet?
-
Mela Kehes
addikt
Kikapcsolt wifi-nél is ott voltál az ellenfelek között. Nem is lenne baj, ha meg tudnálak előzni, de nem megy, így pedig nem tudok tovább haladni. Nem igazán értem, eddig ha repülő módban voltam csak a géppel versenyeztem. Egyelőre két versenyen voltam második. Ha továbbra is ez lesz, a saját továbbhaladásom érdekében törölnöm kell a gc-ből. Bocs, nincs harag.
-
ubid
senior tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Tehát elvileg magától meg fog javulni ?
Fogalmam sincs, hogy milyen kódot kér tőlem... -
GALARDO
addikt
0.99 lett, az AVP: Evolution!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Asszem 10 perc amig futhat hatterben az app, utana mindig meg kell nyitnod.
ubid: a telefonod jelkodja, amit a lockscreenen is hasznalsz.
mela kehes: nem kell hozza helymeghatarozas, le fogja zabalni az akksidat.
-
ubid
senior tag
Helló!
Ma reggel lépek be fma-ra... Látom, h full elölről akar kezdeni mindent.. Elfelejtette a pontjaimat.. Mintha elöször akarnám használni... Na mondom jó, majd az azonosításkor biztos rájön... Rányomok h GetStarted, ugye ilyenkor átdobott, h telepítsek valami tanusítvány szerűt vagy mit... De oda meg valami Jelkódot kér... Nah itt akadtM el, ugyanis foggalmam sincs h milyen jelkódra gondol... Ezt honnan deríthetném ki? Vagy mi akar ez most lenni? 4 számot kér be... -
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem szépen dolgozik iPhone-on és iPaden is.
Engedélyezted a fotókhoz való hozzáférést? -
Mela Kehes
addikt
Bekapcsoltam Dropboxban a Camera upload-ot és folyton írja nekem, hogy megállította a feltöltést és nyissam meg a Dropbox-ot. Hogy van ez? Azt hittem szépen dolgozik a háttérben.
-
Mela Kehes
addikt
Egy naptárban mutatja, hogy mely napokon miket fényképeztél. Talán még hasznos is lehet.
-
r3dsnake
nagyúr
Angry Birds Space ingyé!
-
mandin
senior tag
Van olyan naptár app, ami szinkronizál a Google Calendarral és ki tudja írni a napokban levő eseményeket? Ne csak a pontos időben jelezzen.
-
DanielK
addikt
Létezik-e olyan program, ami ki tudja listázni a filmjeimet/sorozataimat, azok leírását és mindezt magyarul. Még esetleg azt is tudja, hogy melyiket láttam és nem. Ráadásul mindezt magyarul (mármint a filmek leírását, címét).
-
Miért lehet az, hogy amikor az iMessage engedélyezve van, a parkolás app, az sms-t azon keresztül akarja elküldeni mindenáron. Így persze az üzenetküldés meghiúsul. Amikor letiltom az iMessage-t, akkor OK.
Lehet be kellene kattintanom az SMS küldés, ha az iM nem elérhető?
Csak megjegyzem, hogy eddig egyik ingyenes parkolási app. sem működött nekem korrektül.
- ParkolóÓra: soha nem találja meg a zónát. manuálisan kell beállítani. A parkolás indításánál meg egyszerűen kilép.
- Mobilparkolás: Mindig azt írja ki, hogy szolgáltatási területen kívül vagyok. (pedig nem)
- Vodás app: Sajnálatosan közlik, hogy az automatikus helymeghatározás még nem megoldott (érdekes, androidon ment). Manuálisan megadott zónaszám után, kikapcsolt iM-el működött.
- Lehet jobban járok beruházni egy fizetős app-ra, mint szívni. pl. Parkolás -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, megnézem, ez milyen

-
Ragnar95
félisten
Tudnátok ajánlani jó bevásárlólista appot? Láttam, hogy régebben ajánlottátok a buy me a pie-t, de abban nincs badge
Olyan kéne, amibe gyorsan be lehet írni a megvásárlandó dolgokat és mutatja badge-en, hogy mennyi dolgot kell venni, nem kell semmi bonyolult, csak ennyit tudjon. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Havonta ingyenes, sztem fabatkát sem ér.
-
Totheground
addikt
Ingyenes a Checkmark.
Én nem használom, de hátha valakit érdekel.
[link] -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most, hogy a Flickr így brutálisan megnövelte a tárhelyet, nem érdemes a fotókat oda tölteni, és felszabadítani a helyet (már akinek kell) a icloudból?
Mondjuk a fotók mappából nincs közvetlen megosztás a Flickr felé, és ipad app sincs egyenlőre, ha jól tudom. De azért elgondolkoztam rajta. -
madgie
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jáj, ez tényleg hülyeség így

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
LOL, ebben mi a logika?
-
r3dsnake
nagyúr
Most tunt fel, hogy mar nincs dropbox tamogatas quickoffice pro-ban. Meg jo, hogy pont ezert vettem meg...
-
GALARDO
addikt
-
HXY
addikt
Nagyon hasonló mint a subway surf, csak kb 1 évvel korábban jelet meg.
És nem vonatok, hanem emeletes angol buszok tetején kell ugrálni.
Ha jól emlékszem,akkor egy magyar srác csinálta, és itt a prohardveren vagy a mobilarénán olvastam róla.
Talán cikket, talán csak egy hozzászólas volt a fórumban már nem emlékszem, de sehol se találom...
És én iPaden játszottam. iPhone-om nincs.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik az a jatek, ahol Londonban az emeletes buszok tetejen kell ugralni? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Google mapsben gépen, ha autóútról van szó. Ott el tudod menteni. Ha erdő akkor passz.
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudnám megoldani, hogy egy térképen bizonyos útvonal be legyen jelölve? Olyan kellene, mint pl. a Runtasic és társai, de nem közben, hanem mondjuk a nap végén manuálisan tudjam bejelölni. Azért, hogy ne merüljön le aznap kétszer a telefon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na, ez pont olyannak tűnik, amilyenre szükségem van. Köszönöm!

-
r3dsnake
nagyúr
Nincs egy ilyen alkamazás? Ezt gondold át újra
nPlayer, iMediaPlayer, Cinexplayer és még sorolhatnám. Csak ezek főleg videóra vannak (bár zenét is lehet belőle hallgatni), de külön szeretném tárolni a zenéket a vidiktől. Nem kell ehhez JB (bár van, de a szinkronizálás hiányát az se oldaná meg) -
r3dsnake
nagyúr
Semmit se hiányolok a gyáriból, de ha iTunes Matched van nem tudsz szinkronizálni géppel semmit. Ezért kéne egy olyan app, amiből pl. 1 órás mixeket tudok hallgatni, anélkül hogy feltöltögetném felhőbe feleslegesen. A match csak teljes albumokra van használva nálam szépen elrendezve mindent.
-
vans?
őstag
Masnak mukodik az fb app ertesitoje ugy, ahogy beallitotta? Nem akarom, hogy minden egyes uzenetnel rezzenjen meg csippanjon, amikor csetelek, kiallitottam a Beallitasokban oket, de ugyanugy csinalja.
-
r3dsnake
nagyúr
Melyik a legjobb zenelejátszó app, amibe iTunes-on az alkalmazások fül alatt lehet másolni? Fontos, hogy kezelje a fülhallgató gombjait (forward, seek, stb.). Köszi!
-
Tibee86
nagyúr
Meglett: iDesktopNote
FB-s kérdésre ha valakinek van ötlete, ne tartsa magába.

-
Sok Korda Gyuri egy rakáson....
"Jáj Klári, nézzed csak, megadta"

-
Tibee86
nagyúr
I4-en minden rendben volt, viszont most a 4S-en sz.pat a facebook messenger. Ha ír valaki akkor csak a facebook app.-ra kerül ki egy badge, hangot nem ad, és a messenger mintha ott se lenne. Kicsit idegesítő, és ötletem sincs miért nem rögtön a messenger jelez.

ubid: létezik az biztos, csak nem ugrik be a neve, de majd otthon megkeresem neked.
-
ubid
senior tag
Sziasztok. Létezik olyan app, amivel fel tudok venni egy jegyzetet magamnak, vagy barmit, amit nem akarok elfelejteni és zárolt képernyőre is ki lehet rakni, mint mondjuk gmail appnál ha email jön...
Létezik ilyen? (Folyamatosan legyen ott amig en le nem veszem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Proxmox VE
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 1 / 2
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Medence topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem most úgysincs időm játszani sajnos.