Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39009) Shyciii válasza Oldman2 (#39007) üzenetére


Shyciii
veterán

Szerver adatokhoz nem férnek hozzá. Ezt konkrétan onnan tudom, hogy kértem a fejlesztéstől, hogy az autentikációs user lehessen különböző mint a küldendő user emailcíme. Ezt ők jelenleg kézzel tudják csak átírni a rendszerben, de az összes szerver adata kell hozzá (port, szerver címe), ergo nem tudják kiolvasni a jelenlegi állapotot, mert titkosítva tárolják.

De csinálhatod azt is, ha képes rá a jelenlegi szervered/kliens szoftver (pl Thunderbird képes rá), hogy mielőtt átirányítja a bejövő emailt az adott mappába, váratsz vele x másodpercet (kvázi így két elemből áll a szabály: x ideig várakozik, majd utána jön a mozgatás parancsa), és így akkor bármilyen más levelező szoftver is érzékelni fogja az új emailt, és küld értesítőt. Kicsit favágó módszerű, de működik. Én jelenleg így használom az Edison Mail -t, mert ennek az Edisonnak a felülete, láthatósága a legjobb sok mappa esetén.

Amúgy meglepődnél, hogy mennyi híres, népszerű játék van az alkalmazásboltban, amiknek oroszok a fejlesztői.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.