Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mondjuk valami ilyesmire gondoltam [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
udv, letezik olyan ipad case amibe ha belarakom akkor hasonloan lehet hajtogatni mint pl egy laptop eseten a kepernyot? nem nagyon talalok es eleg bosszanto h kb egy gyartonak sincs ilyen megoldasa. pl anyam elmegy fozni, de skype-on tartjuk a kapcsolatot erre csak a plafont lesem mert ezeket a nyomorult tokokat nem lehet 90 fokban beallitani ha lerakod az asztalra. gondolom nem en vagyok az elso ember a foldon akinek ez feltunt.. na mindegy remelem tudtok segiteni thx

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Kicsi a képernyő. Most lett szerencsém egy 28as 4k kijelzőhöz asztalin. 15ös noti után felüdülés
-
BÁ Nutrition
addikt
udv
ugy nez ki befosott az ipad-em. tenap meg volt rajt egy skype hivasom, kozel 100%os feltoltottseg mellett, kileptem, lehajtottam, ma delutan meg se nyikkant. se kep se hang. gondoltam hatha vhogy nem kapcsolt ki es lemerult, de semmi rakcio a toltesre se. egyik kollegam mondta h ha megnyomom a kikapcs gombot meg a home-ot egyszerre kb 10 masodpercig akkor valami service modba kene belepnie. tapasztaltatok mar ilyesmit?
1,5 eves Ipad Air 2 64m, eddig semmi baja nem volt, relative keveset hasznaltam, nem utodott be sehova
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Sorozatok
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)